starykon 16.01.02, 19:34 Bushuję już długo i co? Nic. Cicho. Spokój. Prawie nikogo, a Ci którzy są, cisi i spokojni. Nawet na starego konia nadmiernie. Idę więc na tenisa. Odbiję trochę i potrenuję dojścia do siatki. starykon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parka Re: Bushuję i bushuję. IP: *.chello.pl 16.01.02, 19:38 starykon napisał(a): > potrenuję dojścia do siatki. Potrenuj dojścia do żłobu, z głębi serca życzę. A zresztą - przecież ja śpię na innym wątku (czy z Tobą?) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Bushuję i bushuję. 16.01.02, 19:46 Ja jeszcze mam tenis. Ty masz tylko ode mnie skarpety i sweter. Ciepło Ci? To dobrze, bo mogę wrócić później niż będę chciał. Zostawiłem też flaszkę i kompas to się napij. Pamiętaj o twarzy ku północy, a po północy juz będę. Trzymaj się ciepło. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka tylko pół flaszki?! IP: *.chello.pl 16.01.02, 21:25 Na takiego kaca-giganta tylko pół flaszki? I w dodatku muszę się podzielić z tym wiercącym się gościem (zmiażdżył cielkiem kompas), który ściąga ze mnie kocyk? Zgroza. Piję patrząc w księżyc. To chyba tak, jakbym była twarzą do bieguna? Ten wielki (co zmiażdżył) mówi, żebym już na Ciebie nie czekała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka rozpacz w mroźny ranek IP: *.chello.pl 17.01.02, 09:19 z odmrożeniami 2-go stopnia i kacem, zmuszona znosić nudne towarzystwo wielkoluda co zgniótł odwłokiem kompas, dochodzę do wniosku, że nie jesteś stały (choc stabilny). Idę do domu popłakać cichutko w rękawek Twego sweterka. Odeśle jutro ze skarpetami - ale nie prane! Żegnam ozięble. Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: rozpacz w mroźny ranek 17.01.02, 09:43 Pewno, że ozieble. Szadź się oszadziła na wszystkim. Mnie nawet pod chrapami przymarzło. A kompas? On był taki od nowego. To specjalny kompas do picia. Skarpet nie pierz, bo nie wyschną. Sweter zatrzymaj, bo ładnie Ci w nim. Troche duży, ale ładnie Ci. Koniom nie wybaczaj, żeby nie wiem co. Konie są fałszywe. Mówię tak i wiem. Sam jestem kon. stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka telegram: IP: *.chello.pl 17.01.02, 18:13 szanowny stop koniu stop stary sweter i skarpety stop odsyłam nie stop prane jak stop mówiłam p stop arka Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: telegram: PARKA 17.01.02, 18:14 czytałas o spotkaniu jutro w Vikingu ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: telegram: PARKA IP: *.chello.pl 17.01.02, 18:32 za długi wątek - czytałam tylko tytuł (bo wpadłam na chwilę). Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: telegram: PARKA 17.01.02, 18:35 To nie te skarpety stop moje były z łyżwami stop sweter też nie ten stop ale ładny no to prrrrrrrrr starykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: telegram: PARKA IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 18:43 parka, bedziesz o 18 w vikingu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: telegram: PARKA IP: *.chello.pl 17.01.02, 18:54 ????????????????? naprawdę jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś