kruszonka1 31.10.08, 13:54 ogłoszeniowy. i teraz wiem,dlaczego wciąż czuję się wykorzystywana <buuuu> od teraz stoi tu słup soli. (ostrzegam! to nie to samo co lizak!) [:D] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowa_skarpetka Re: robię za słup 31.10.08, 15:11 w porównaniu do miski kosmatej to Ty nie jesteś wykorzystywana;) ona co noc śpi z innym pacjentem i nawet bidula nie ma swojego łóżka. No cóż, taka jest cena kosmatości. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: robię za słup 31.10.08, 20:05 A na których miejscach można przypinać ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: robię za słup 01.11.08, 11:13 no nie, w dzisiejszych czasach nie możesz przyjmować męskoosobowej formy możesz być słupka albo słupca co wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tosiedazrobic Re: robię za słup 01.11.08, 15:42 Słupica to rzeka jest?nie przepadam za rzekami. jestem edwidentnym słupem. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: Słupia n/t 01.11.08, 16:19 Konto a dlaczego nie może być męskoosobowa, co zazdrościsz tu wolno wszystko. Jeśli chcesz to też możesz być żeńskoosobowy na ten przykład kocikowa możesz być nie żałuj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: to poproszę: kocia 02.11.08, 10:33 KOCIA ??? no nie jaki chce być przymilny i futrzasty Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: to poproszę: kocia 02.11.08, 16:35 Co masz do pantery też jest milutka, a zęby ma mniejsze od Krokodyla Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: to poproszę: kocia 02.11.08, 18:35 tak mówisz? nie będę się kłócił, ale w razie gdybyś chciała pogłaskać, to ja umywam ręce Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: robię za słup 02.11.08, 12:27 Słupca to małe miasteczko w Wielkopolsce niedaleko Konina. w Koninie - Słup Milowy - najstarszy "drogowskaz" w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online skąd wiesz? 02.11.08, 18:41 cześć Aida :) małe uzupełnienie Słupca to całkiem spore miasteczko niedaleko Strzałkowa Strzałkowo to małe miasteczko, które ze względów fiskalnych upiera się być wsią wyjeżdżając ze Strzałkowa drogą na Słupcę przekraczamy równocześnie dawną granicę zaborów dlatego też Ci ze Strzałkowa mówią o Tych ze Słupcy, iż mieszkają Oni w Azji Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: skąd wiesz? 03.11.08, 07:56 Ale ty dokładny jesteś, uwaga głaskam. Odpowiedz Link Zgłoś
tosiedazrobic Re: skąd wiesz? 03.11.08, 10:51 o Twoich myślałam, dokładnie tak, tak trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: skąd wiesz? 03.11.08, 11:12 rany, krokodyl mnie pogłaskał i żyję :) Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: skąd wiesz? 03.11.08, 23:13 no hej Konto, w Słupcy bywałam w Strzałkowie bywałam sprawa granicy zaborów jest mi znana o Słupcy w granicach Azji nie słyszałam - niezłe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś