wakarpl 23.10.03, 15:16 Moje Drogie Panie! Kto komu powinien ustapic i jak to rozwiazac? Jest piekny srodowy wieczor. Wasz maz kocha pilke nozna, a Wy chcecie ogladac serial, macie tylko jeden telewizor, co zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia.julia Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:20 Mecz musi być obejrzany na żywo, później to już nie to samo ;-) A serial można nagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:20 Dla mnie problemu nie ma, bo moj ukochany tatus wlasnie kocha pilke,a ja jego ukochana coreczka, stalam sie poniekad ukochanym synkiem i ogladalam z nim ;-) teraz mam to samo w domu z moim Sebastiankiem hahaha nauka nie poszla w las :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:21 Pewnie walczyłabym o serial a skończyłoby sie na meczu, bo mecz jest raz na jakiś czas, a serial co tydzień (albo częściej)... :D I ja to staram sie rozumieć :D rebbi. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:23 Hmmm, musze przyznac, ze jestem zbudowany waszym podejsciem. Wlasnie taka zone musze znalezc:) Rebbi, ostatnio mecze sa praktycznie co srode, ale podoba mi sie pocja Julii, a Kasienka, hmmm, szkoda gadac, oglada z facetami, extra!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:27 Mozna isc do sasiadki jesli jest mila i tez oglada ten serial. Albo do sasiada... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:30 Lepiej do sasiadki, jako Twoj facet, nie chcialbym, zebys chodizla do sasiada, hahahah, juz ja wolalbym isc na mecz do sasiada, :) Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 15:28 No... WIdać że się piłką nożną specjalnie nie interesuję :D Jakoś nie zauważyłam, ze co środę... Ale w takim wypadku przyłączam sie do Julii - serial mozna nagrać. ;) rebbi. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 16:17 ja mam chyba lepsze ukladny w domku, moj chlopak oglada mecze swojej ukochanej Legii w canal+ a ja chodze na mecze i mam je na zywo!!! to sie nazywa "kompromis" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 16:58 wakarpl napisał: > to zabierz chlopaka ze soba... najfajniejsze jest ze on nie lubi na stadionie a ja przed tv, wiec te same mecze ogladamy w 2 roznych miejscach, hihi naszczescie mamy takich znajomych, ze jeden kolega chodzi ze mna na stadion a reszta oglada z moim lubym w domku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 17:03 hmmm, to dosc cieawe, spodziewalbym sie raczej odwrotnej sytuacji, ale skoro WAM z tym dobrze to gratuluje. Ja lubie i tu i tu, ale jak mam mozliwosc to chodze na zywo, a komu kibicujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 20:43 jak to komu?? :-) "Mistrzem Polski jest Legia...." Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 20:41 i ja bym z cheia pokibicowala przed telewizorem , moze nie co srode ale co jakis czas :) jak moj tato oglada mecz to jest tak glosno tv ze nawet ja slysze hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 21:19 Po pierwsze nie jest pasjonatem piłki nożnej i chwała mu za to. A ja nie cierpię seriali :). A poza tym nie mamy telewizora. Czy taki złoty środek się liczy ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 23.10.03, 22:39 hahah Uwaga ´Ogloszenie Poszukuje drobniutkiej czarnulki, z telewizorem, ktora nie lubi seriali i najlepeij niech ma na imie Kamilka, hahahahahh Pozdrawiam, spijcie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Zloty srodek????? 24.10.03, 10:13 Nie jestem drobniutka, jestem blondynką naturelle, nie lubie seriali, nie mam telewizora i nie mam na imię kamilka... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 24.10.03, 11:32 do tego MojaDroga ann.k masz chlopaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
donna25 Re: Zloty srodek????? 24.10.03, 23:20 wakarpl napisał: > hahah > Uwaga ´Ogloszenie > Poszukuje drobniutkiej czarnulki, z telewizorem, ktora nie lubi seriali i > najlepeij niech ma na imie Kamilka, hahahahahh > Pozdrawiam, spijcie dobrze:) Cóż , jestem drobniutką , mam aktualnie ciemne włoski , nie oglądam seriali , ale niestety nie mam na imię Kamilka ( nawet nie zaczyna się ona na K :)) A co do stworzonego przez ciebie " środowego" dylematu jako osoba niezwykle zgodna i bezkonfliktowa obejrzałabym pewnie mecz . buziaki pa Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 26.10.03, 19:13 Oj Uwazadj Drobniutka Czarnulko! Twoj anaons zostal odebrany i juz robie poszukiwania w Zaglebiu:) Niech zyje bezkonfliktowosc i pilka nozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
donna25 Re: Zloty srodek????? 26.10.03, 20:11 wakarpl napisał: > Oj Uwazadj Drobniutka Czarnulko! > Twoj anaons zostal odebrany i juz robie poszukiwania w Zaglebiu:) > Niech zyje bezkonfliktowosc i pilka nozna:) Witam , w takim razie mam juz się czuć poszukiwana ?:) nie wiem jak u was , ale u mnie jest strasznie wredna pogoda . Przed chwilą dotarłam do domku i juz nie moge się doczekac czegoś ciepłego...Może jakas herbatka z rumem lub grzaniec zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 26.10.03, 20:26 jest zimno, ogladam sobie skroty z meczykow europejskich (szkoda, ze nie ma polskiej ligi, ale jest internet). Skoczylem na weekend do Amsterdamu i tam bylo zdeydownaie cieplej. P.S Juz jestes namierzona:) Odpowiedz Link Zgłoś
donna25 Re: Zloty srodek????? 26.10.03, 21:40 jak mówi Darek Maciborek "aż strach sie bać..." jestem ostatnio odcięta od świata sportowego i nie mam pojęcia co dzieje się w piłce nożnej , ale może uda ci się jakoś nadrobić te telewizyjne zaległości :) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 28.10.03, 21:15 Jestem dosc na biezaco, mam interne i duzo meczow, choc czasami wolalbym ogladac inne. Teraz jest Menchester Utd - Leeds. CZujesz sie osaczona Donna25???:) Zawsze imponowaly mi dziewczyny, ktore lubily pilke:) Odpowiedz Link Zgłoś
donna25 Re: Zloty srodek????? 28.10.03, 22:17 wakarpl napisał: > Jestem dosc na biezaco, mam interne i duzo meczow, choc czasami wolalbym > ogladac inne. > Teraz jest Menchester Utd - Leeds. > CZujesz sie osaczona Donna25???:) > Zawsze imponowaly mi dziewczyny, ktore lubily pilke:) Oj , ja tylko droczyłam sie z toba i żartowałam z tym osaczeniem :) a piłke dalej lubię coś widzę , że wszędzie cie ostanio pełno i dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Zloty srodek????? 04.11.03, 20:28 Drogie Pani! Maly apel do WAS! Dzis i jutro jest Liga Mistrzow, a w czwartek polskie druzyny graja w Pucharze UEFA, wiec nagrajcie ewentualne ulubione seriale na videao, ok?? Dzieki! :) Odpowiedz Link Zgłoś