siula5 05.11.08, 20:53 Macie już plany co sobie kupić pod choinkę? Oto moja lista życzeń: * torebka * spodnie * łańcuszek, wisiorek i kolczyki * fajna bluzka * obraz (bądź obrazki na ścianę) A co wy byście chciały dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolunia79 Re: Niedługo Święta 06.11.08, 08:56 Zawsze-torebkę i buty :) a poza tym książki(mogą być ilości hurtowe) perfum(tego nigdy za dużo) drukarkę do kompa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Niedługo Święta 11.11.08, 22:42 Moja wishlist: * książkę (Shantaram) * perfumy * Kino domowe * płaszcz (prędzej sobie sama kupię, niż ktoś zaryzykuje trafianie w mój gust) * tusz to rzęs kolorowy * tonę słodyczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: Niedługo Święta 15.11.08, 12:45 macie fajnie ze wiecie co chcecie;) ja kurcze na kupowanie kolejnej torby, butow, czy ubrania mam zakaz:/ Ksiazki pwszem, ale i tak nie mam gdzie trzymac;? wiekszy dom , i szafa... ale to sie chyba nie zmiesci opd choinka;) Plaszcz dostalam w seszlym roku - a to byla niespodzianka, maz kupil dokladnie taki jak chcialam - warto czasem meza na rundke po sklepach zabrac;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Niedługo Święta 21.11.08, 07:54 Ja nie mam pojęcia co bym preferowała. Kolejkę elektryczną bym chciala : ))) Poza tym nie mam jakoś życzeń. ale święta faktycznie tuż tuż. W zasadzie za miesiąc. ale ten czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Niedługo Święta 22.11.08, 14:04 Ja już kupiłam sobie spodenki, bluzkę, torebkę i szalik, dla męża spodnie, dla córeczki domek dla lalek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Niedługo Święta 28.11.08, 10:58 siula5 napisała: > Macie już plany co sobie kupić pod choinkę? > Oto moja lista życzeń: > * torebka > * spodnie > * łańcuszek, wisiorek i kolczyki > * fajna bluzka > * obraz (bądź obrazki na ścianę) > A co wy byście chciały dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Niedługo Święta 28.11.08, 20:59 My sobie z moim Ziutkiem prezentujemy kotka na święta i wszystkie pierdółki z tym związane... ja chcę KOTKA!! Po tym jak na dwa dni przygarnęłam znajdkę chcę mieć swojego kotka... domek bez zwierzaka bywa taki hmmm pusty :-) A co od rodziny? Chyba drobiazgi...bo zawsze mam wyrzuty że tyle pieniędzy wydają a przecież to nie o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Niedługo Święta 13.12.08, 11:14 ha D: aja juz prawie ze wszytskie prezenty kupiione mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Niedługo Święta 13.12.08, 22:41 Będę miała kotka!! W piątek jadę odebrać!! Dzisiaj kupiłam też prezenty dla rodzinki!! JUPI!! Odpowiedz Link Zgłoś