grooszek 28.10.03, 15:25 ... z sokiem, taka jak kiedys byla z saturatora... tak!!! Pamietam co to bylo saturator!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 a ja lubie wode sodowa.. 28.10.03, 15:29 Cześć Grooszek! ja tez pamiętam, te szklanki z lekka płukane ... :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: a ja lubie wode sodowa.. 28.10.03, 15:30 heheheh, obieg zamkniety;))) czesc Ka Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja lubie wode sodowa.. 28.10.03, 15:34 Jak ze szkła, to można lepiej coś inszego ... :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: a ja lubie wode sodowa.. 28.10.03, 15:35 tylk woda sodowa z sokiem "wisniowym" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja lubie wode sodowa.. 28.10.03, 15:37 Taaak, z wiśniowym :-)))) Pycha! Palce lizać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: a ja lubie wode sodowa.. 28.10.03, 16:58 ale panie od saturatora były zazwyczaj mało apetyczne :) ech zawsze wpatrywałam się jak cienki strumyczek oblewa ledwo dno płukanej szklaneczki zwinnie omijajać ślady po szmince bądź ble innych rzeczach:)) a pamiętacie oranżadki zjadane na sucho? i lemoniada w torebkach foliowych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja lubie wode sodowa.. 29.10.03, 07:15 Pewnie, ze pamiętamy :-) Sypało się toto na rękę, ewemtualnie "namaczało" i jazdaaaaa ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amk5 Re: a ja lubie wode sodowa.. 29.10.03, 23:23 po podróży powróciwszy zastałam kompletny upadek obyczajów :-) Robinsonie, palce lizać ? :-( dobry wieczór :-) ka_27 napisał: > Taaak, z wiśniowym :-)))) > Pycha! Palce lizać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: a ja lubie wode sodowa.. 29.10.03, 23:39 ano takie zwyczaje panujom w naszej wsi, wiecej rzec moge, ze wszyscy je z radoscia akceptuja. Palce lizac, buciory ublocone na stol zarzucic i beknac z glebi kiszek kapusta wypchanych - takiz nasz bonton jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja lubie wode sodowa.. 30.10.03, 07:36 Grooszek, bon-ton? To już bony na święta tonami rozdają? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja lubie wode sodowa.. 30.10.03, 07:35 Witaj Amk5 :-)))))))) smak czas czasem zmienić, choć do starego, dobrego zawsze można wrócić :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 15:46 no! czekalem tu na Ciebie, moje slonko:))) fiecialem, ze Pankracy padnie, heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 16:58 pankracy padł? jak? gdzie? kiedy? buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 17:02 Padl na barykadzie, broniacej mojego dziecinstwa;(((. A oranzade w proszku tez pamietam, o! I jeszcze byla taka fajna w gumowych torebkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek ja glupi!!! 28.10.03, 17:04 o sawłarwiwrze zapomnial zem:(( Raczki kochanej mamusi caluje na dzien dobry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ja glupi!!! 28.10.03, 17:08 grooszek napisał: > o sawłarwiwrze zapomnial zem:(( > Raczki kochanej mamusi caluje na dzien dobry:))) dobry wieczór raczej:) witam synku:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 17:06 nam strzelac nie kazano ale oni napewno go zabili!!!! ;))) a ja z koleżanka namiętnie w drodze powrotnej wtranżalałyśmy kapuste kiszoną he hehehe, pan juz zaczynał choroby nerwowej dostawać bo zawsze kupowałysmy nie okreslona ilość kapusty ale za okreslona ilośc pieniędzy. Więc pan dwoił sie troił żeby nam uwazyć akurat za te pare groszy które miałysmy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 17:10 odnosnie klasyki, taki kawalek mi sie w archiwum poniewiera: Nam strzelać nie kazano wstąpiłem na działo I spojrzałem na pole... Ja pierdolę! Artyleryi ruskiej ciągną się szeregi prosto, kurwa, daleko jako cipy brzegi. I widziałem ich wodza: przybiegł, chujem skinął, i tak jednemu przyjebał, że orła wywinął. (ten wiersz też skądś zapamiętany) Więc wylewa się z flanki wojska linia równa, długą czarną kolumną, niby lawa gówna. Przeciw nim stoi biała, wąska, wyostrzona, jak chuj mierzący w pizdę - Reduta Kondoma Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 17:11 to z tego forum, co mi zawsze humor poprawia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: PANKRACY!!!!! 28.10.03, 17:28 a które to? ja ostatnio zrywam boki czytając forum Skoda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: a ja lubie wode sodowa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 22:36 na kaca ? Odpowiedz Link Zgłoś