Dodaj do ulubionych

Do debi bebi

IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 22:43
Widzisz,Ty jesteś wporzo,wczoraj ładnie poprosiłaś,tylko twoi koledzy i
koleżanki z forum mnie nie posłuchały/li.Dziś się niegrzecznie odezwałaś,że
masz mnie gdzieś,ponioslo mnie ale teraz wiem,że Ty jesteś OK.
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 22:45
      Mnie ponosi, jak ktoś śmieci bez sensu.
      • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 22:47
        Powiem Ci tyle:gdyby nie kobiety być może obeszło by się u mnie bez PZP.
        P.S.Przepraszam,że napisałem,że jesteś u mnie przekreślona.Nie jesteś.
        • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 22:49
          Coś często zmieniasz zdanie, rzekłabym-raz za razem. Kiedy będzie następny raz?
          • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 22:53
            Jak mnie znowu poniesie:)A tak na serio to Cię jeszcze raz
            przepraszam.Widzisz,musisz cierpieć przez Twoje koleżanki.Za chwilę być może
            puszcxzę flooda np."Kobiety to k.",ale wierz mi,wiem,że są wyjątki,powinienem
            raczej puścić flooda"Więksszość dziewczyn to k.".
            • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:05
              Weź sobie na wstrzymanie, a nuż w międzyczasie odechce Ci się zakładać takie
              wątki?
              • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 23:13
                Moje floodowanie to rodzaj manifestu.Jeśli wolno spytać,ile masz lat?(Nie
                musisz odpowiadać)
                • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:17
                  Skoro nie muszę, to po co pytasz? Mam tyle, ile chcę mieć :)
                  • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 23:18
                    Ok.Sądzę,że masz 25-28 lat,ale nic.
                    • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:22
                      A ja sądzę, że masz 23 albo mniej
                      • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 23:25
                        Aż wstyd się przyznać...
                        • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:28
                          Jęśli masz więcej, to rzeczywiście wstyd, ale nie ze względu na wiek, tylko na
                          zachowwanie. Dojrzały mężczyzna chyba powinien umieć troche nad sobą
                          zapanować. Mówię o śmieceniu, oczywiście :)
                          • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 23:32
                            Być może mam więcej,możesz nawyzywać mnie od kretynów,nie będę miał
                            pretensji.Zaraz chyba zacznę floodowanie.Acha,i mam prośbę ,zwróć uwagę,że te
                            b.ostre teksty o ucinaniu łechtaczek czy mordowaniu,podpisane czasami
                            jako "Władca" nie są mego autorstwa.
                            • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:35
                              Widziałam, ten drugi ma inne IP. Może pofloduj sobie kiedy indziej??? Nie chce
                              mi się wygrzebywać spod wysypiska wątków.
                              • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 23:36
                                Kiedy mnie tak korci...
                                • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:46
                                  To zrób to. Większość czytelników i tak już Cię utożsamia z tym drugim. Chcesz
                                  sobie zarobić na złą sławę - to dalej jazda!
                                  • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 23:49
                                    A już miałem odpuścić sobie floodowanie dzisiesjszego wieczora.Mało
                                    tego,chciałem założyć wątek pt."Robię to specjalnie dla debi bebi",w którym
                                    oświadczyłbym,że specjalnie dla Ciebie dziś nie flooduję.Aż mi się smutno
                                    zrobiło:(
                                    • debi_bebi Re: Do debi bebi 01.11.03, 23:55
                                      To specjalnie dla mnie tego nie rób. Już Twój kolega pracuje za was obydwóch :(
                                      • Gość: Władca Re: Do debi bebi IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 00:01
                                        Zaraz zobaczysz mój nowy wątek.Wiesz za co jestem Ci wdzięczny?Za to,że wczoraj
                                        bodajże jako jedyna nie napisałaś od razu"Sp...j"itp.tylko coś miłego.Może i
                                        masz mnie za totalne 0,tak jak większość forumowiczek,ale przynajmniej starasz
                                        się mi tego nie okazywać tak boleśnie.Widzisz,malwinax czy jak jej tam
                                        najpraewdopodobniej mam mnie za śmiecia,ale zobacz jak się odzywa,nie po
                                        chamsku,też jest chyba na poziomie.
                                        • debi_bebi Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:05
                                          Nie lubię wulgaryzmu i nie używam brzydkich słów. No, może czasami...
                                          Niby dlaczego miałabym uważać kogokolwiek za 0?
                                      • impostor Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:01
                                        a moze zglosic typa do adminow? dostanie banana na ip i bedzie po krzyku...
                                        • Gość: DEBI Re: Do debi bebi IP: 193.91.9.* 02.11.03, 00:03
                                          I WEJDZIE Z INNEJ CAFE DEBILU NIEPOMYSLALEM O TYM SZMATO LUDZKA
                                        • grooszek Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:03
                                          Chyba sie znamy skads indziej, czyz nie? :)
                                          Oni banany rozdaja, tylko nie tym co potrzeba...
                                          • impostor Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:06
                                            znamy grucha, znamy... (z widzenia przynajmniej :o)
                                            zawsze tez jest drugie wyjscie... tylko komu sie chce rowy kopac? :))
                                            • grooszek Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:07
                                              hehem, z widzenia???? hmmmmmm...... widzenia ekranowe jedynie do glowy mi
                                              przychodzi...;)
                                              • impostor Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:09
                                                o tym mowie:) w kazdym razie milo Cie "widziec" w ten piekny majowy
                                                poranek :))))
                                                • grooszek Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:11
                                                  Dzis chyba bardziej na miejscu by bylo
                                                  "idac cmentarna aleja
                                                  szukam Ciebie, moj przyjacielu
                                                  odszedles, bo byles slavy
                                                  jak suchy lisc"
                                                  ;-))
                                                  • impostor Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:14
                                                    wow, no to czadu dales...
                                                    ja z poezji to niestety tylko przepis na spaghetti:)))
                                                  • grooszek Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:17
                                                    poezja z tego kiepska, z gitarami i bebnami brzmi lepiej;))).
                                                  • impostor Re: Do debi bebi 02.11.03, 00:24
                                                    a co to takowego bylo? bo mi moja kiepska pamiec nic nie mowi...:)
                                        • Gość: Władca do impostora IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 00:05
                                          Widzisz,tak byłoby najłatwiej,niech go zablokują(oczywiście mogę nadawać z
                                          innych miejsc jak wspomniał kolega),niech tłumi w sobie stres,nie ważne,że
                                          kiedyś sobie odbije,i to nie w necie a w realu...
                                          • debi_bebi Re: do impostora 02.11.03, 00:07
                                            Przestań, szantaż jest tu nie na miejscu.
                                          • impostor Re: do impostora 02.11.03, 00:07
                                            zaryzykuje stwierdzenie, ze poza anonimowym klepaniem na forum na nic wiecej
                                            Cie nie stac... takze nie mam tego typu obaw.
    • debi_bebi Re: Do debi bebi 05.11.03, 20:29
      Ja jestem w porzo, a on spamuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka