kretyn 20.01.02, 02:38 Ja tam wole (dwie) truskawki, bo od CZERWONYCH pomidorow dostaje czkawki -:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 02:50 nie zaczepiaj mnie, bo powiem mamie....tralalala i nie anuluje zwolnienia z kliniki........ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 02:56 ja tam tera na pelnej wolnosci, o nawet moglbym przyjmowac u siebie gosci ! I nie straz mnie twoja mamą (chyba) s;iczna, No wreszcie ja sie dowiedzial dlaczego tys taka ...-:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 03:12 a ja wlasnie ze mieszaniec.......... ociec o to zadbal......... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 03:22 kurde, to tera pomieszalo misie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 12:53 only ty nie pyskuj, ty sie ciesz, ze nie szczekasz! a kretyn idzie do ubezwlasnowolnienia, wczoraj wniosek opiniowalam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 13:45 ale przecie nie szczekaja misie ??? juz się wyspałem, tera chce misie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:46 to bromu do mleka i natychmiast do sali wracac prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:01 ale u nnie pojedyncza cela z widokiem na morze, slczna i młoda z twej rodziny z paczka podesłałabys moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:03 corka jest pelnoletnia, nie musisz mi w dupe wchodzic, wystarczy, ze o jej wzgledy bedziesz zabiegal:))) ladne rzeczy, mamuske pod oltarzem sama zostawil, a teraz za coreczke sie zabiera... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:07 Gość portalu: mina napisał(a): > corka jest pelnoletnia, nie musisz mi w dupe wchodzic, ALE TO TYLKO TAK W PRZENOŚNI ?:)wystarczy, ze o jej > wzgledy bedziesz zabiegal:))) > ladne rzeczy, mamuske pod oltarzem sama zostawil, a teraz za coreczke sie > zabiera... PRZECA ODMLODNIALEM PO TWEJ KURACYJI Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:24 napewno pelnoletnia ????? bo mi pół nocy bajki o misiach gadala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:27 w przenosni tez nie musisz! cortka pelnoletnia, ten numer z misiami to stary bajer:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:28 bajer ? tzn. podpucha ????? niedaleko pada jabłko ..:) Gość portalu: mina napisał(a): > w przenosni tez nie musisz! cortka pelnoletnia, ten numer z misiami to stary > bajer:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:30 a nieeeee, corka w tatusia poszla. ty sie do niej przez matke nie zniechecej, poza tym a bo ja to wiem, czy to naprawde moja corka? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:43 u mnie w akcie urodzenia stoi jak wol: matka: MINA, ojciec: NU :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:44 NN stalo! pamietam jak dzis, to byla sroda Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:46 qwa, sie zgadza - sroda to bylo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:47 onlyania napisał(a): > u mnie w akcie urodzenia stoi jak wol: matka: MINA, ojciec: NU - NIEUSPRAWIEDLIWIONY ?????? > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:44 e tam, do zgreda niepodobna, wrecz przeciwnie :) a co, podmienili w szpitalu ? hurrrrraaaaaaa, ma normalna matke :))))) Gość portalu: mina napisał(a): > a nieeeee, corka w tatusia poszla. ty sie do niej przez matke nie zniechecej, > poza tym a bo ja to wiem, czy to naprawde moja corka? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:47 ee, dupa, wzrost mam po ojcu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:48 a gowno, akurat kurduplem to po mnie jestes:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:49 Gość portalu: mina napisał(a): > a gowno, akurat kurduplem to po mnie jestes:)))) TO CURWA, ZAMIENILI, CZY NIE ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:49 onlyania napisał(a): > ee, dupa, wzrost mam po ojcu!!!!!!!!!! SPROSTOWANIE: DUPECZKA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_urban Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:57 lubie takie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 15:03 spieprzaj od Niej ty glizdo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 15:37 Uffffffff !!!!! jednak zamienili :)) chyba ???? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 15:59 dupa, nic nie zamienili.... jam minowa i ojcowa!!!!!!!!! matka nawet dzien zna mych urodzin........ na jarmark jechala coby przemycony halopierdol uplynnic, jak mnie powila na furze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:07 wyjątek potwierdza regule, prawda JAniołku ??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:13 za to tez juz na was donioslem! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:20 chwila, poczekaj, az będa 2 razy "chce misie" Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:23 a wtedy na nich doniose! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:25 noooooo, ale poczekaj, bo drugiej połowy "chce misie" na razie nima :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:27 nie szkodzi- donos jest donosem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:27 na furze, na furze. corko, nie dorabiaj legendy do wlasnych narodzin. fiat 126p to nie fura, a tam zem ciem powila. a haloperydol sprzedalam jako zupelnie co innego, dzieki czemu szkoly pokonczylas. a ty za to nawet w dzien matki nie zadzwonisz, zem sie cholera doczekala... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:30 Ale córeczka sie zmieni, na lepsze "mamusiu" - już zaczynam sie przyzwyczajac :))) Gość portalu: mina napisał(a): > na furze, na furze. corko, nie dorabiaj legendy do wlasnych narodzin. fiat 126p > > to nie fura, a tam zem ciem powila. a haloperydol sprzedalam jako zupelnie co > innego, dzieki czemu szkoly pokonczylas. a ty za to nawet w dzien matki nie > zadzwonisz, zem sie cholera doczekala... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_urban Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:33 tak, to sie do mojej gazety nadaje:))) Gdzie jest kurwa, ta donosicielska bestia? Chcialbym chuja poznac! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:39 a co ty tu za coreczke robisz????????? w moim imieniu gadasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:42 on juz jako ziec do mnie przemawia, cwaniaczek. poczetas corko w poczekalni u dentysty, ale to dobrze o twojej mamusi swiadczy, znaczy ze o zeby dbala:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:43 to kurde ociec dentysta sie znaczy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:45 nie, taki jeden z paradontoza, wladek mu bylo albo wojtek... ach, tam, nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 16:49 to se kurcze ułóżcie te pochodzenie (ale tylko na priva), bo jak na razie za cholere mi to nie pasuje do mojego drzewka genea-cos-tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do córeczki i mamusi IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:51 a chuj tam, my nie arystokraty, tylko prole. jeno jedna tradycja z matki na corke przechodzi: zadna ojca swoego nie zna hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 16:58 i curwa, jednakm zamienili ..... I Bogu dzięki za to :::::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do córeczki i mamusi IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:59 to teraz porozmawiajmy, co mozesz zapewnic mojej corce i jej niedoleznej, wymagajacej opieki starej matce Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 17:13 Córuchna - eden; mamusia - dom spokojnej ...???? :)))) Gość portalu: mina napisał(a): > to teraz porozmawiajmy, co mozesz zapewnic mojej corce i jej niedoleznej, > wymagajacej opieki starej matce Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 16:59 no to co mnie matka miedzy arystkraty pchasz........ mezaliansik pokonac zamierzasz........ chlopa mnie znajdz, ze wsi najlepiej, co to wie co to orka i sianokosy...... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do córeczki 20.01.02, 17:12 i przy garach w kółko stać, kury karmić ..itd....za jedną minutę rozkoszy ?:))) onlyania napisał(a): > no to co mnie matka miedzy arystkraty pchasz........ > mezaliansik pokonac zamierzasz........ > chlopa mnie znajdz, ze wsi najlepiej, co to wie co to orka i sianokosy...... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do córeczki 20.01.02, 17:18 NO NO, KURKI WYMACAC, KROWKE PODOIC, TO JE ZYCIE......... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Do córeczki 20.01.02, 17:22 moje czy twoje JAniołku ?:))))) A tak pobiegać po cieplutkiej plaży, wylenic sie totalnie na basenie, no i fakt, męczyc się w tym cholernym samolociku ?:))) p.s.: buntujesz mame przeciwko mnie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do córeczki IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:23 corko, matce sie nie udalo, to moze choiaz tobie jaki awans spoleczny sie trafi. te, ale ten twoj narzeczony to mi sie cos nie podoba! do domu starcow chce mnie oddac! wez no ty lepiej tego mena z powrotem przyprowadz Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do córeczki 20.01.02, 17:27 a toc te arystokraty wszystko takie.... stara matke do staruchow by wyslali, a sami core w obrot wzieli......... cos mnie sie to matka nie podoba, ja cie nigdzie nie oddam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Do córeczki IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:29 dobra coreczka:))))) ide teraz sie kapac i przy garach postac, ale jeszcze wroce. pilnuj cnoty corko! do slubu masz wianek zachowac! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do arystokraty... 20.01.02, 17:34 a na plaze to tylko ze starowinka matka moge, coby bidula korzonki w cieplym piasku wygrzala...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Pieknie, ładnie, dwa razy q.. pięknie !!!:)))) 20.01.02, 17:38 to Ty Aniu mi wianek obiecałaś, a chwilkę mnie nie było, to za jakąś pszyszywaną ślachte chcesz się wydawać !!!!!!!! p.s.: no dobra, jak tak chcesz, to biore flaszke koniaku i pizze i ide się z żalu upić :((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Pieknie, ładnie, dwa razy q.. pięknie !!!:)))) 20.01.02, 17:43 wianek to ja ci pewnie z mleczu obiecalam, jak maj przyjdzie........ a jam napita, najedzona, napalona Davidowami, a pod bokiem jak zwykle straznik siedzi..... jak w raju............. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ rozważania prywatne Mena - nir czytać !!!!!!!!!!!! 20.01.02, 17:48 A ty głupi menie byłeś wierny !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś