Dodaj do ulubionych

Do donoszacej pomidrki ...........................

20.01.02, 02:38
Ja tam wole (dwie) truskawki,
bo od CZERWONYCH pomidorow dostaje czkawki -:)
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 02:50
      nie zaczepiaj mnie, bo powiem mamie....tralalala
      i nie anuluje zwolnienia z kliniki........
      :)))
      • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 02:56
        ja tam tera na pelnej wolnosci,
        o nawet moglbym przyjmowac u siebie gosci !

I nie straz mnie twoja mamą (chyba) s;iczna,
        No wreszcie ja sie dowiedzial dlaczego tys taka ...-:)
        • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 03:12
          a ja wlasnie ze mieszaniec..........
          ociec o to zadbal.........
          • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 03:22
            kurde, to tera pomieszalo misie
            • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 12:53
              only ty nie pyskuj, ty sie ciesz, ze nie szczekasz!
              a kretyn idzie do ubezwlasnowolnienia, wczoraj wniosek opiniowalam:)))
              • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 13:45
                ale przecie nie szczekaja misie ???

juz się wyspałem, tera chce misie
                • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:46
                  to bromu do mleka i natychmiast do sali wracac prosze!
                  • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:01
                    ale u nnie pojedyncza cela z widokiem na morze,
                    slczna i młoda z twej rodziny z paczka podesłałabys moze ?
                    • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:03
                      corka jest pelnoletnia, nie musisz mi w dupe wchodzic, wystarczy, ze o jej
                      wzgledy bedziesz zabiegal:)))
                      ladne rzeczy, mamuske pod oltarzem sama zostawil, a teraz za coreczke sie
                      zabiera...
                      • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:07
                        Gość portalu: mina napisał(a):

> corka jest pelnoletnia, nie musisz mi w dupe wchodzic, ALE TO TYLKO TAK W
                        PRZENOŚNI ?:)wystarczy, ze o jej
                        > wzgledy bedziesz zabiegal:)))
                        > ladne rzeczy, mamuske pod oltarzem sama zostawil, a teraz za coreczke sie
                        > zabiera... PRZECA ODMLODNIALEM PO TWEJ KURACYJI

• kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:24
                          napewno pelnoletnia ????? bo mi pół nocy bajki o misiach gadala :)
                        • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:27
                          w przenosni tez nie musisz! cortka pelnoletnia, ten numer z misiami to stary
                          bajer:))))
                          • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:28
                            bajer ? tzn. podpucha ?????
                            niedaleko pada jabłko ..:)

> w przenosni tez nie musisz! cortka pelnoletnia, ten numer z misiami to stary
                            > bajer:))))

• Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:30
                              a nieeeee, corka w tatusia poszla. ty sie do niej przez matke nie zniechecej,
                              poza tym a bo ja to wiem, czy to naprawde moja corka?
                              • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:43
                                u mnie w akcie urodzenia stoi jak wol: matka: MINA, ojciec: NU
                                :)))
                                • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:44
                                  NN stalo! pamietam jak dzis, to byla sroda
                                  • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:46
                                    qwa, sie zgadza - sroda to bylo!!!!!!!!!!
                                • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:47
                                  onlyania napisał(a):

> u mnie w akcie urodzenia stoi jak wol: matka: MINA, ojciec: NU -
                                  NIEUSPRAWIEDLIWIONY ??????
                                  > :)))

• kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:44
                                e tam, do zgreda niepodobna, wrecz przeciwnie :)
                                a co, podmienili w szpitalu ? hurrrrraaaaaaa, ma normalna matke :)))))

> a nieeeee, corka w tatusia poszla. ty sie do niej przez matke nie zniechecej,
                                > poza tym a bo ja to wiem, czy to naprawde moja corka?

• onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:47
                                  ee, dupa, wzrost mam po ojcu!!!!!!!!!!
                                  • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:48
                                    a gowno, akurat kurduplem to po mnie jestes:))))
                                    • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:49

> a gowno, akurat kurduplem to po mnie jestes:))))

TO CURWA, ZAMIENILI, CZY NIE ????????
                                  • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:49
                                    onlyania napisał(a):

> ee, dupa, wzrost mam po ojcu!!!!!!!!!!

SPROSTOWANIE: DUPECZKA :)))
                                    • jerzy_urban Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 14:57
                                      lubie takie :))
                                      • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 15:03
                                        spieprzaj od Niej ty glizdo :)))
    • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 15:37
      Uffffffff !!!!!
      jednak zamienili :)) chyba ????
      • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 15:59
        dupa, nic nie zamienili....
        jam minowa i ojcowa!!!!!!!!!
        matka nawet dzien zna mych urodzin........
        na jarmark jechala coby przemycony halopierdol uplynnic, jak mnie powila na
        furze..........
        • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:07
          wyjątek potwierdza regule, prawda JAniołku ??:)))
          • wrew-dny_typ Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:13
            za to tez juz na was donioslem!
            • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:20
              chwila, poczekaj, az będa 2 razy "chce misie"
              • wrew-dny_typ Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:23
                a wtedy na nich doniose!
                • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:25
                  noooooo, ale poczekaj, bo drugiej połowy "chce misie" na razie nima :))
                  • wrew-dny_typ Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:27
                    nie szkodzi- donos jest donosem!
        • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:27
          na furze, na furze. corko, nie dorabiaj legendy do wlasnych narodzin. fiat 126p
          to nie fura, a tam zem ciem powila. a haloperydol sprzedalam jako zupelnie co
          innego, dzieki czemu szkoly pokonczylas. a ty za to nawet w dzien matki nie
          zadzwonisz, zem sie cholera doczekala...
          • kitek1 a czy malenka......... 20.01.02, 16:29
            w 126p, tez poczeta
          • kretyn Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:30
            Ale córeczka sie zmieni, na lepsze "mamusiu" - już zaczynam sie przyzwyczajac :)))

> na furze, na furze. corko, nie dorabiaj legendy do wlasnych narodzin. fiat 126p
            >
            > to nie fura, a tam zem ciem powila. a haloperydol sprzedalam jako zupelnie co
            > innego, dzieki czemu szkoly pokonczylas. a ty za to nawet w dzien matki nie
            > zadzwonisz, zem sie cholera doczekala...

• jerzy_urban Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:33
              tak, to sie do mojej gazety nadaje:))) Gdzie jest kurwa, ta donosicielska
              bestia? Chcialbym chuja poznac!
            • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:39
              a co ty tu za coreczke robisz?????????
              w moim imieniu gadasz???
              • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:42
                on juz jako ziec do mnie przemawia, cwaniaczek.
                poczetas corko w poczekalni u dentysty, ale to dobrze o twojej mamusi swiadczy,
                znaczy ze o zeby dbala:))))
                • onlyania Re: Do donoszacej pomidrki ........................... 20.01.02, 16:43
                  to kurde ociec dentysta sie znaczy?????
                  • Gość: mina Re: Do donoszacej pomidrki ........................... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:45
                    nie, taki jeden z paradontoza, wladek mu bylo albo wojtek... ach, tam, nie
                    pamietam
                    • kretyn Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 16:49
                      to se kurcze ułóżcie te pochodzenie (ale tylko na priva), bo jak na razie za
                      cholere mi to nie pasuje do mojego drzewka genea-cos-tam :)
                      • Gość: mina Re: Do córeczki i mamusi IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:51
                        a chuj tam, my nie arystokraty, tylko prole. jeno jedna tradycja z matki na
                        corke przechodzi: zadna ojca swoego nie zna hahaha
                        • kretyn Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 16:58
                          i curwa, jednakm zamienili .....
                          I Bogu dzięki za to :::::))))))
                          • Gość: mina Re: Do córeczki i mamusi IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:59
                            to teraz porozmawiajmy, co mozesz zapewnic mojej corce i jej niedoleznej,
                            wymagajacej opieki starej matce
                            • kretyn Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 17:13
                              Córuchna - eden;
                              mamusia - dom spokojnej ...???? :))))

> to teraz porozmawiajmy, co mozesz zapewnic mojej corce i jej niedoleznej,
                              > wymagajacej opieki starej matce

• onlyania Re: Do córeczki i mamusi 20.01.02, 16:59
                          no to co mnie matka miedzy arystkraty pchasz........
                          mezaliansik pokonac zamierzasz........
                          chlopa mnie znajdz, ze wsi najlepiej, co to wie co to orka i sianokosy......
                          • kretyn Re: Do córeczki 20.01.02, 17:12
                            i przy garach w kółko stać, kury karmić ..itd....za jedną minutę rozkoszy ?:)))

onlyania napisał(a):

> no to co mnie matka miedzy arystkraty pchasz........
                            > mezaliansik pokonac zamierzasz........
                            > chlopa mnie znajdz, ze wsi najlepiej, co to wie co to orka i sianokosy......

• onlyania Re: Do córeczki 20.01.02, 17:18
                              NO NO, KURKI WYMACAC, KROWKE PODOIC, TO JE ZYCIE.........
                              • kretyn Re: Do córeczki 20.01.02, 17:22
                                moje czy twoje JAniołku ?:)))))

A tak pobiegać po cieplutkiej plaży, wylenic sie totalnie na basenie, no i
                                fakt, męczyc się w tym cholernym samolociku ?:)))

p.s.: buntujesz mame przeciwko mnie ???????
                              • Gość: mina Re: Do córeczki IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:23
                                corko, matce sie nie udalo, to moze choiaz tobie jaki awans spoleczny sie
                                trafi. te, ale ten twoj narzeczony to mi sie cos nie podoba! do domu starcow
                                chce mnie oddac! wez no ty lepiej tego mena z powrotem przyprowadz
                                • onlyania Re: Do córeczki 20.01.02, 17:27
                                  a toc te arystokraty wszystko takie....
                                  stara matke do staruchow by wyslali, a sami core w obrot wzieli.........
                                  cos mnie sie to matka nie podoba, ja cie nigdzie nie oddam
                                  • Gość: mina Re: Do córeczki IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:29
                                    dobra coreczka:)))))
                                    ide teraz sie kapac i przy garach postac, ale jeszcze wroce. pilnuj cnoty
                                    corko! do slubu masz wianek zachowac!
                                    • kitek1 to ja popilnuje...... 20.01.02, 17:33
                                      onlywianeczka,
                                    • onlyania Re: Do arystokraty... 20.01.02, 17:34
                                      a na plaze to tylko ze starowinka matka moge, coby bidula korzonki w cieplym
                                      piasku wygrzala......
    • men_ Pieknie, ładnie, dwa razy q.. pięknie !!!:)))) 20.01.02, 17:38
      to Ty Aniu mi wianek obiecałaś, a chwilkę mnie nie było, to za jakąś
      pszyszywaną ślachte chcesz się wydawać !!!!!!!!

p.s.: no dobra, jak tak chcesz, to biore flaszke koniaku i pizze i ide się z
      żalu upić :(((
      • onlyania Re: Pieknie, ładnie, dwa razy q.. pięknie !!!:)))) 20.01.02, 17:43
        wianek to ja ci pewnie z mleczu obiecalam, jak maj przyjdzie........
        a jam napita, najedzona, napalona Davidowami, a pod bokiem jak zwykle straznik
        siedzi.....
        jak w raju.............
        • men_ rozważania prywatne Mena - nir czytać !!!!!!!!!!!! 20.01.02, 17:48
          A ty głupi menie byłeś wierny !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka