sarawi 23.12.08, 14:21 Nie zdradze ktore, ale zdradze, ze URODZINY ! dzisiaj ! naszej kochanej Gohy ! BUZIAKI i wszystkiego najlepszego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qgel600 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 14:23 Goha, 100 lat na moto i z MiDem :) zdrowia do forum :) i samych życzliwych ludzi na drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 14:39 GOHA kobieto z wielkim sercem, oby Twoje serducho było z nami jeszcze iks-lat (chcialam napisać tak: x-lat, ale to by wyszło, ze tylko dziesięć, hihihihi) aby precz poszły codzienne smutki i zmartwienia abyś zawsze miała czas i kasę dla tego, co stoi teraz w garaż ( o rodzinie człowieczej nie wspominam, bo przecież jasne jak słońce ;) ) i aby uśmiech na Twojej buzi gościł zawsze, buziaczki jeszcze raz HIP HIP HURRA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 14:56 Goha-złota, mądra kobieto! - uśmiechu, serdeczności dla wszystkich - tego Tobie nie brakuje i mogłabyś obdarować tym nadmiarem full ludzi wokół...oby jak najwięcej też tego uśmiechu do Ciebie trafiało na co dzień, wszystkiego, co NAJLEPSZE!!! I życzę też wytrwałości w trudnych momentach życia :* Uściski serdeczne, dziś obowiązkowo wieczorkiem chlapnę wyłącznie za Twoje święto:) ------- ===R6=== www.motormax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 15:07 A ja tez się przyłączam do życzeń. Wszystkiego dobrego i i duzo uścisków Ci przesyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 15:08 :-*, :* :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: Odpowiedz Link Zgłoś
donerkasia Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 15:25 no jak to które? 18!!!! po raz kolejny :) wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 15:43 Goha! Wszystkiego naj, naj, kobieto wspaniała! :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 16:06 Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości !!! Gosia, jeszcze raz STO LAT !!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy :-) AsiA Foka i Marcin Pluszak Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik07 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 16:09 Gocha, słońce Ty nasze. Serdeczne uściski "na misia" z okazji kolejnej 18-tki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 17:54 Kobieto wszystkiego naj naj nalepszego, duzo zdrówka, usmiechu na każdy dzień, spełnienia wszystkich marzeń i cudownych, niezapomnianych chwil na 2oo Buziaczki i usciski ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 17:57 wszystkiego naj naj i jeszcze więcej :) cudownych chwil z Nami Midówkami i na 2oo :) i wszystkiego co tylko sobie wymarzysz :) 100 lat!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 18:47 Wszystkiego najlepszego i przyczepności na drodze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 19:56 Gosiu, Ty wiesz najlepiej czego Ci życzyć. Tak więc tego właśnie Ci życzę! Mam nadzieję, że Twoje marzenie(choć jedno z wielu) już niedługo się ziści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 21:06 eee tam 18, juz jej tak nie slodzcie ;) - 21! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 21:18 Myślę, że nawet na 22 by się zgodziła:) Najlepszego od nas z Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 23.12.08, 22:56 I ja!! i ja!! i ja!! buziaki 102 (albo i więcej ;)) Ściskam, całuję i urodzinek winszuję... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 24.12.08, 11:00 Goha, miłości, radości, zdrowia, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń: ))) Tyle szczęśliwych powrotów ile wyjazdów, no i oczywiście pełnego baku:DDD Dorota i Artur Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 24.12.08, 11:56 Sto lat, Sto lat!!! Niech żyje nam nasza Mama Forumowa :):):) Goha! Wszystkiego najlepszego i wielkie dzięki, że to wszystko dajesz radę ogarniać! Jesteś WIELKA :) Buziaki i uściski :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanka741 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 25.12.08, 14:51 Z pewna nieśmiałością,( bo mnie tu mało jest) życzę Ci Gosiu zdrówka, zdrówka i zdrówka, obyś do setki pomykała i zarażała inne dziewczyny swoja pasją:)). Fajnie że można na swojej drodze spotykac takich ludzi jak TY:)) Pozdrawiamy serdecznie- Joanna I Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 26.12.08, 21:12 Jeszcze raz Najlepszego, Gosiaczku!;-)* Oby Ci się wiodło ,jak najlepiej:-)) Sciskam baaardzo mooocno, owad miodopędny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 28.12.08, 09:20 Jeszcze ode mnie takie niebanalne życzenia Wiecznie Młoda Kobieto: Wszystkiego Najlepszego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re:Podziękowania :) 29.12.08, 06:39 ... łooooorajuuuu :D tyle życzeń :D dziękuję Wam w sposób spóźniony ale bardzo serdeczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mery666 Re:Podziękowania :) 29.12.08, 18:03 Goha a ja w sposób spóźniony ale bardzo bardzo szczery i z wielka miłością i uwielbieniem Twej osoby skladam życzenia urodzinkowe; Zdrówka, sił, ochoty, spełnienia marzeń, winkli do opanowania, pełnego baku, mocy w silniku, pełnych sakw, i gmoli co to tylko za ozdobe bedą robić i nie doczekają swojego przeznaczenia. Buziaki ogromniaste :* Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re:Podziękowania :) 30.12.08, 11:18 A ja Ci życzę (w samą porę, dopiero parę dni po Twoich urodzinach) tego wszystkiego co poprzednicy, ale szczerze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re:Podziękowania :) 31.12.08, 07:38 avocado67 napisała: > A ja Ci życzę tego wszystkiego co poprzednicy, ale szczerze :))))) ... no i jak takiej baby nie pokochać? :D P.S. równie szczerze dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 01.01.09, 11:35 Spóźnione ale szczere: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:):):) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: Happy Birthaday !!! - A kto ??? Goha !!! 01.01.09, 19:58 Podklejam sie do spóźnionych, ale gorących i ooooooooooogromniastych życzeń! Oby ci się spełniły wszystkie (nawet te najskrytsze i nigdy niewypowiedziane! :-) ) marzenia. Najlepszego urodzinowego!!!! i 1000 causów!!!! :-);-) Odpowiedz Link Zgłoś