miltonia 05.11.03, 09:19 Reaktywuj siebie. Bo bez Ciebie wszystko szare, smutne i nawet alkohol nie smakuje jak zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Normals, tesknie i czekam. 05.11.03, 19:20 reinkarnowal sie tyle razy ze juz nie bedzie ten sam. ani nawet taki sam. zupelnieja k z alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 05.11.03, 22:02 Z alkoholem mam inne doswiadczenia. On dla mnie zazwyczaj taki sam dobrutki. Normals, faktycznie, przez te reinkarnacje troche jest zuzyty, wymiety i zwichrowany, ale co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Normals, tesknie i czekam. 06.11.03, 12:12 czy on jest takze rozwazny i romantyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Normals, tesknie i czekam. 06.11.03, 19:28 o KWik. czy wspominalam Ci ze bede niebawem ograbiac biednych i bogatych w jednym nadmorskim miescie bez dostepu do morza? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Normals, tesknie i czekam. 07.11.03, 09:43 o aniela. no coz, ja tez ale na krotko. teraz jestem tutaj. czyli wiesz gdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Normals, tesknie i czekam. 07.11.03, 21:44 aha jak bede wiedziala kiedy jestem wezwana dam Ci znac na mejla na razie sobie koresponduje Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 06.11.03, 21:34 kwik napisała: > czy on jest takze rozwazny i romantyczny? A gdzie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Normals, tesknie i czekam. 07.11.03, 09:44 maskuje sie. na pewno jest + gotuje swietny bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Normals, tesknie i czekam. 07.11.03, 12:59 To wszystko przez Karolaka. Zabiera mi dużo czasu. Gdzie czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 07.11.03, 22:03 Juz nie czekam. Gdy czekalam przechodzil Oszolom, no i sam rozumiesz... Ps. Jak jest z Twoja rozwaga, romantyzmem i bigosem? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Normals, tesknie i czekam. 12.11.03, 08:37 No cóż. Współczuję. Trudno było wybrać gorzej. :) Z bigosem? Nie wiem. Nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 13.11.03, 19:23 Na forum to akurat nie trudno. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Normals, tesknie i czekam. 14.11.03, 08:45 Może i masz rację. :) Zwracam honor. Biorąc pod uwagę standardy forumowe wybrałaś nienajgorzej, a nawet lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 14.11.03, 09:15 Na standarty forumowe to nawet bardzo dobrze. Na pozaforumowe to i tak Ty zostaniesz moim niedosciglym idealaem. Niedosciglym, bo za bardzo mi sie biegac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Normals, tesknie i czekam. 16.11.03, 13:28 A mi się nie chce uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 16.11.03, 19:46 No to szkoda, bo moze bym sie usportowila, pchnieta imperatywem. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Normals, tesknie i czekam. 17.11.03, 08:44 A posportować to się możemy swoją drogą. Może przyniosę szachy i zagramy partyjkę? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 17.11.03, 11:26 Wole pokera na pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Normals, tesknie i czekam. 17.11.03, 12:05 A może w robieranego? hi hi hi hi hi hi hi hi Ale by było. hi hi hi hi hi Rozbieranego - kapujesz? hi hi hi Byśmy sobie pokazali. hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Normals, tesknie i czekam. 17.11.03, 18:01 hi hi hi hi hi (przepraszam za ten chichot ale stalam akurat za przepierzeniem i uslyszalam) hi hi hi hi ps. a teraz pojde zdemakijazowac usta z tego "hi hi". obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 17.11.03, 22:15 Aniela, nie ma specjalnie sie z czego smiac, jak na razie. A Ty Normals, przestan tak nerwowo chichotac i pokazuj. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Normals, tesknie i czekam. 18.11.03, 09:53 Pokażę, jak przegram. A zagramy również w butelkę? Ale nie na całusy w policzek, tylko wersja dla dorosłych - w usta! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 18.11.03, 11:19 W butelke to sie gra nie na calusy tylko na garderobe. Musze Cie ostrzec, ze ja w tej grze zazwyczaj wygrywalam (czy przegrywalam, zalezy od punktu widzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Normals, tesknie i czekam. 18.11.03, 13:07 Mam CIę całować w garderobę? A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 19.11.03, 13:22 Dlaczego zaraz fuj? Garderoba ma wyprana i poperfumowana, wiec nie wybrzydzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Normals, tesknie i czekam. 19.11.03, 13:41 Ale ja mam w sobie tyle empatii, że to fuj mi się wymknęło z myślą o Tobie i mojej brudnej bieliznie. Ja już wolę, żebyś mnie całowała w kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Normals, tesknie i czekam. 19.11.03, 17:05 A umyte chociaz? Po co nosisz bielizne, skoro brudna? Odpowiedz Link Zgłoś