Dodaj do ulubionych

linki prezesowe

IP: *.tkb.net.pl 21.01.02, 01:41
drogi wrew, ja tym razem - tak jak kolega - zaczne pisac w nocy i wyrazac swoje
opinie. jest juz b. pozno, samochody tez juz spia - mam madzieje, ze ty nie
spisz i przeczytasz to jeszcze tej nocy.
kilkakrotnie wyrazales swoja opinie dotyczaca zachowania sie uczestnikow forum
towarzyskiego - tych majacych w twoim mniemaniu, i w ogolnym pojeciu, normach
postepowania ludzkiego, kontaktow miedzyludzkich. skupiles sie szczegolnie na
mario2 - pouczajac go , jak ma postepowac, ze w twoim przekonaniu, postepuje on
wbrew pewnym zasadom. lecz zauwaz, zasady te zostaly wytworzone, a moze nie
tak, zostaly narzucone wszystkim, przez osoby wyznaczajace te wartosci.
zas mario2 rowniez jest bardzo silnym, bardzo inteligentnym czlowiekiem. ma
zasady i broni je rownie mocno, jak nas, swoich przyjaciol. a to, wierz mi,
jest bardzo rzadkie i bardzo cenne. docen to. ty zas swoja postawa (niby
spokojna, wywarzona - ale mimo wszystko pelna zacietrzewienia) decydujesz o
kolejnych, wrogich uczuciach wobec siebie nas - wszystkich uczestnikow forum
towarzyskiego. poprzez swoje wracanie do kwestii wyjasnionych przez strony
wszystkie dosc szczegolowo. moze chaotyczne wyjasnienia, pisane pod wplywem
emocji, zabrzmialy tu wyjatkowo mocno. ale czasami tak jest najlepiej. mocno i
wyraznie - to szybciej dochodzi do wszystkich. a ze nie w ogolnie pojetej
konwencji, bez konwenansow, prosto z mostu zostaly one powiedziane - coz - my
tez nie jestesmy jednakowi. jedni mowia jezykiem takim, inni innym. ale mowia!!!
wiesz o tym, ze mario2 jest bardzo silna osobowoscia, indywidualista wrecz, ma
wlasne zdanie i nie ma potrzeby ani sensu drazyc dalej temat zachowania prezesa
na forum. to tak jak z nami wszystkimi - albo sie przyjmuje sie z pelnym
dobrodziejsztwem inwentarza, albo odrzuca. Odrzuca - nie wyrzuca!!!!
mario2 to pelen zacnosci czlowiek. dobrze wiem, co pisze - pelen zacnosci
czlowiek!!!
staram sie pisac to spokojnie, ale nie zawsze sie da to robic. takze koncze, by
za wiele nie napisac. przemysl raz jeszcze sprawy linkow.

na koniec zycze ci, abys mial kiedykolwiek takiego przyjaciela, jakim mario2
jest dla naszej grupy.
czort
Obserwuj wątek
    • mackie Re: linki prezesowe 21.01.02, 02:28
      Jaki pean!!! It must be love!!!
      Tylko ze ten samozwanczy prezesek,jest zwyklym malym terrorystą, ktorego glówną jesli nie jedyna
      regula jest obrazanie, wysmiewamie i flekowanie wszystkich ,ktorzy sie z nim nie zgadzaja, nie
      akceptuja, myślą inaczej niz on, nie ma na tym forum ani jednego przykladu rzetelnej polemiki z
      udzialem mario2, argumenty sa pomijane milczeniem,w zamian inwektywy.. Na tym forum mozna byc tylko w
      grupie mario, gdybyz jeszcze umial dotrzymac wlasnych zoobowiązan, np ze nie bedzie sie wpisywal we
      wszystkie watki,niestety...nie umie..bo zyje na forum i zabawa tu jest wazniejsza niz jakikolwiek
      normy i zasady.A inni? inni sie nie liczą!I to jest ten ideał?Diabełku?
      Chyba Ci rozum odebrało?
      • starykon Re: l słowo jeśli wolno 21.01.02, 11:03
        Bez zacietrzewienia. Bez agresji. Rozumiejąc i przyjmując tok myślenia autora
        wątku. Dobrze stary, niechże będzie i tak. Zechciej na tych samych zasadach
        przyjąć, że wymieniona przez Ciebie postać, nie jest jedyną. Takich osób jest
        znacznie więcej. Nie w pojęciu, ze zgodza się z Twoim idolem, ale też mają
        swoje wartości, swoje stanowiska, swoją zacność i swoją godność. I na koniec
        swoją grupę zwolenników. Czy to znaczy, że te grupy mają się zżerać na tym
        Forum? Czy to znaczy ,że jedna ma eliminować inną?
        Chyba nie. Raczej , pewne, że nie. Mogą sobie istnieć na zasadach tej włśnie
        tolerancji i szacunku jakich się domagasz.
        Ze zdarzy się konflikt? Oczywiście, ponieważ jedni zaglądają w to co piszą inni
        i kiedy coś im nie w smak , to reaguja.
        Osobną sprawą jest waga problemów, język reakcji i postawa wobec , nie treści ,
        a ich autorów. To nie wymaga wyjaśnień.
        Pozdrawiam
        starykon
    • Gość: wrew Re: linki prezesowe IP: 10.0.4.* 21.01.02, 12:14
      Drogi Czorcie!

Dziękuję za spokojną i wyważoną odpowiedź. Chciałbym przede wszystkim zapewnić
      Cię, że o tzw. sprawie linków myślę nieustannie. Ja w ogóle – w odróżnieniu np.
      od maas – nie podejmuję pochopnych działań. Jeżeli coś zaczynam robić, to
      przedtem bardzo gruntownie rozważam wszystkie za i przeciw. Doskonale też
      wiesz, że moje obecne działania wobec Mario2 były poprzedzone wieloma,
      podkreślam wieloma, próbami innego rozwiązania problemu. W wyniku jednej z
      takich prób mieliśmy zresztą okazję poznać się osobiście. Niestety, wszystkie
      te próby okazały się bezskuteczne, z powodów będących po stronie Mario2.
      Podejmując obecne działania, zrezygnowałem z działań innych, które byłyby
      znacznie bardziej drastyczne, a skutki których dłuższej perspektywie - również
      nieporównanie bardziej dotkliwe dla Mario2.

W Twojej wypowiedzi cenne jest to, że zauważasz konflikt zasad, którymi
      kierujecie się Wy wraz z Mario2, z zasadami narzuconymi wszystkim – jak
      piszesz – przez osoby wyznaczające te wartości. Rozumiem, że tych drugich
      wartości nie akceptujecie. Wynika to zarówno z Twojej wypowiedzi, jak i z
      codziennej praktyki „forumowej” Mario2 i osób z nim związanych. Skupmy się na
      tym konflikcie zasad. Po pierwsze: zapominasz jakby, że wśród osób
      wyznaczających te odrzucane przez Was zasady są prawodawcy. Po drugie:
      odrzucane zasady wyznaczali ludzie, których od dawna nie ma wśród nas; są one
      dziełem wielu pokoleń minionych. Po trzecie: zastanów się bardziej wnikliwie
      nad porównaniem tego, co Wy proponujecie w miejsce tego, co odrzucacie. Niczym
      nie skrępowaną zabawę w miejsce poszanowania godności człowieka i jego prawa do
      inności? Agresywność zamiast empatii i życzliwości? Śmiech... chichot zamiast
      uśmiechu? Wybacz, ale mając taką alternatywę, nie waham się i kontynuuję
      działania, które chciałabyś, abym wstrzymał.

Wbrew temu, co o mnie sądzisz, nie jestem zacietrzewiony. Gdybyś zechciała
      życzliwiej i z większą wnikliwością czytać to, co tu piszę, to zauważyłabyś, że
      wielokrotnie powołuję się na ważkie wypowiedzi właśnie Mario2. Zauważyłabyś
      też, że wielokrotnie przyznawałem mu rację w sytuacjach konfliktowych i
      zaognionych. Czy mam podać linki do tych wypowiedzi? Dlaczego zarzucasz
      zacietrzewienie mnie, a nie dostrzegasz go u Mario2? Popatrz choćby na to, co
      teraz wypisuje w licznych wątkach i pod wieloma nickami. Porównaj, proszę, jego
      agresywność z tym, co nazywasz moim zacietrzewieniem... I bądź sprawiedliwa, a
      wiem, że potrafisz. Zgadzam się z Tobą, że Mario2 jest silnym i inteligentnym
      człowiekiem. Potrafię wyobrazić sobie jego przyjacielskość, choć sam jej nie
      doświadczyłem (a był taki okres, gdy istniał grunt dla budownia nawet
      przyjaźni, tylko... cóż, zabawa była dla Mario2 ważniejsza). Nie zmienia to
      jednak faktu, że bez radykalnej zmiany postawy Mario2 jego obecność na forum
      jest nie do pogodzenia z wartościami wyższymi. Takie jest moje zdanie i tym się
      kieruję w swoich działaniach. I nie tylko moje. Mylisz się, pisząc „wszyscy”;
      nadużywasz tego słowa, odnosząc je tylko do tego, co bliskie jest Tobie.

Raz jeszcze podkreślam, że doceniam Twoje wystąpienie, choć – jak widzisz – nie
      zgadzam się z jego treścią. I chcę Ci jeszcze powiedzieć, że Twoją postawę
      doceniałbym jeszcze bardziej, gdybyś w podobnym duchu zechciała zwrócić się
      także do Mario2. To od jego postawy przecież zależy to, w jakim kierunku będzie
      rozwijała się tzw. sprawa linków.

Pozdrawiam Cię - wrew
      • mario2 Re: linki prezesowe 21.01.02, 20:27
        Sprawa linkow ma sue rozwijac jak sie rozwija!!! Nie zgadzam sie na ugody, nie
        zgadzam sie na to bys mogl decydowac o tym, kto i jak ma pisac na forum.
        Uczciwie przyznaje, ze ciekawi mnie zakonczenie calej sprawy :o))) Bo to nie
        tobie dano prawo do decydowania o czyichs losach. I cale szczescie, bo forum
        zamieniloby sie w zakon kamedulow, a dziennie wieczorem forumowicze bliby
        zmuszeni do klepania tutaj godzinek! Po raz setny mowie- nie podoba sie tobie
        moj styl- nie czytaj niczego, co jest podpisane moim nickiem. Do tego tez nikt
        nikogo nie zmusza. !!! Pielegnuj sobie dalej twoje zasady, w kregu osob duchowo
        i mentalnie do Ciebie podobnych. Zycze milej zabawy i nie psuj jej innym!
        • Gość: wrew Re: linki prezesowe - Mario2 IP: 10.0.4.* 21.01.02, 20:39
          mario2 napisał(a):

> Bo to nie tobie dano prawo do decydowania o czyichs losach.

Wcale nie uzurpuję sobie takiego prawa.

> Po raz setny mowie- nie podoba sie tobie
          > moj styl- nie czytaj niczego, co jest podpisane moim nickiem.

To nie jest kwestia stylu, ani czytania. Chodzi o to, że znieważasz ludzi (mnie
          również - wielokrotnie), a to jest zabronione. I nic nie ma do rzeczy to czy
          znieważona osoba przeczyta rzucone obelgi. Nadal pozostaje to czynem zabronionym
          i haniebnym. Więc nie powtarzaj po raz setny swoich ogranych ogólników. Zrozum
          wreszcie istotę!
          • Gość: samanta Re: linki prezesowe - Mario2 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:48
            gdyby kazdy tak reagowal jak Ty to dawno bysmy sie juz pozazynali! Moze Ty juz za stary jestes na tak zabawe
            co?
            • Gość: leziox Re: linki prezesowe - Mario2 IP: *.arcor-ip.net 21.01.02, 20:57
              A ja się tobie Czort dziwię,że nadal dyskutujesz.Pomimo zaciekłości dysponujesz
              zapewne dobrym sercem,chcesz wszystko wyjaśnić i każdemu w jakiś sposób nieba
              przychylić.Ale w tym wypadku się nie da.Jakakolwiek odpowiedź Wrewa to te same
              od miesięcy wyświechtane slogany,które jedynie do jednego celu wspaniale się
              nadają-do usypiania.Nieświadom niczego przyszedłem tutaj i przez zaskoczenie
              przeczytałem Wrewa wypowiedź.A teraz mi się chce spać i kuwa muszę walnąć
              zapewne lampkę kobylaka,by mi przeszło.
              Wrew,zamiast marnować tutaj swoje siły twórcze,pójdź w wyłącznie słusznym dla
              twej osoby kierunku i zajmij się pisaniem książeczek dla dzieci.Już wkrótce
              staniesz się znanym usypiaczem dzieciątek.Przyjdzie sława i pieniądze i może
              nawet libido ci się też poprawi.
              A tak co?Ano nic.I to "nic" powinno być tutaj właśnie najistotniejsze.
              • Gość: wrew Re: linki prezesowe - leziox IP: 10.0.4.* 21.01.02, 21:04
                Dziekuję za radę. A jak Twoje libido? Dobranoc!
                • Gość: samanta Re: linki prezesowe - leziox IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:05
                  A twoje ego????????
            • Gość: wrew Re: linki prezesowe - Samanta IP: 10.0.4.* 21.01.02, 21:01
              gdyby kazdy tak reagowal jak Ty to dawno bysmy sie juz pozazynali! Moze Ty juz
              za stary jestes na tak zabawe
              co?

Uważam, że nawet w trakcie zabawy nie można znieważać ludzi. I nigdy, nawet
              podczas zabaw w dzieciństwie nikogo nie zarżnąłem. W ogóle boję się widoku
              krwi! Widzisz do jakich absurdalnych wyznań mnie doprowadzasz? Czy to nowa
              taktyka?

Jeżeli zamierzasz mi odpowiedzieć, to nie spodziewaj się mojej reakcji. Po paru
              Twoich wypowiedziach w ostatnim czasie dostałem alergii i zamierzam zastosować
              się do rady Mario... Dobranoc!
              • Gość: samanta Re: linki prezesowe - Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:03
                Hurrrrrrrra!!!!!!!!Poszedl spac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: leziox Re: Wrew-gratulacje IP: *.arcor-ip.net 21.01.02, 21:23
                  Wrew,twoja ostatnia wypowiedź była najmądrzejsza ze wszystkich dokonanych i
                  pełna treści ze względu na brak treści.Libido w porządku,dla ciebie wystarczy.
                  • Gość: mina Re: Wrew-gratulacje IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:25
                    lezio, to i ty zbokiem jestes? co wy, faceci, widzicie w tym wrewie?
                    • samanta1 Re: Wrew-gratulacje 21.01.02, 21:28
                      o to chodzi ze nic i to ich zaciekawia:))))))))
                      • Gość: leziox Re: Wrew-gratulacje IP: *.arcor-ip.net 21.01.02, 21:30
                        Jak psa nie ma to trzeba sobie wyszukać inne zwierzątko i odczepcie sie od
                        Wrewa,teraz chyba czuję że go kocham.
                      • Gość: mina Re: Wrew-gratulacje IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:30
                        ty samcia, ale cos tu jest nie halo. najpierw mario chcial, zeby wrew mu fiuta
                        calowal, teraz lezio sie napala. oni wiedza cos, czego my nie wiemy. trza by
                        tego wrewa gdzies dybnac i sprawdzic, o co chodzi.
                        • samanta1 Re: Wrew-gratulacje 21.01.02, 21:37
                          Ja wiem!:)))))) Wrew jest taki dziecinny a oni pedofile!:))))))))))) Plose panii a malio2sie biiiije!!!!!!!:)))))))
                          • Gość: mina Re: Wrew-gratulacje IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:38
                            w beneluksy ich wszystkich, w beneluksy! my tu lubimy bawic sie z dziecmi,
                            baaaaaaardzo:)))))
                            • samanta1 Re: Wrew-gratulacje 21.01.02, 21:43
                              a fe!!!!!!!!:)))))))
                              • Gość: mina Re: Wrew-gratulacje IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:45
                                nie fe, tylko trza sprawdzic. nie mowie prezcie, ze organoleptycznie:))))
                                • samanta1 Re: Wrew-gratulacje 21.01.02, 21:48
                                  ja tam sprawdzac nie bede czego chlopy tak lgna do niego.Nie lepiej zapytac co takiego ma wrew czgo u kobiet
                                  nie znajduja?;)))))))))))))
                                  • Gość: mina Re: Wrew-gratulacje IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 21:51
                                    samanta, ty swinio zboczona!
                                  • men_ Re: Wrew-gratulacje Samanta 21.01.02, 21:53
                                    To Ty nawet nie wiesz ?????
                                    To po cholere Ci taki narzeczony ?:))

samanta1 napisał(a):

> ja tam sprawdzac nie bede czego chlopy tak lgna do niego.Nie lepiej zapytac co
                                    > takiego ma wrew czgo u kobiet
                                    > nie znajduja?;)))))))))))))

• Gość: czort Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.tkb.net.pl 21.01.02, 21:54
      uwazam sprawe za zamknieta. oki, jak chcecie - niech sie dzieje, co chce.
      bez komentarza!!!!!
      no nie, kurcze - napisalam wazyc przez "rz" - to ohydne bylo!!!!
      ale nadal kocham prezesa i nadal mam swoje zdanie na temat innych osob, na
      temat wszystkich osob!!!! kto mi tego zabroni? nikt!
      a prawodawca byl rowniez hammurabi, i pilat, i inni popierdolency. oni tez nie
      zyja!!!
      we wlasnym swiecie, kazdy ustanawia swoje prawa, niektorzy oficjalnie,
      niektorzy podstepnie, niektorzy humanitarne, niektorzy tyranskie. nikt nie jest
      doskonaly!
      z drugiej strony to mnie cieszy - bedzie sie cos dzialo- a to moje czortowskie
      prawo do bycia wewnatrz tego wszystkiego!!!!
      • Gość: mina Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 22:00
        problem z wrewem polega na tym, ze on jednej podstawowej sprawy nie rozumie:
        otoz prawo jest dla ludzi, a nie ludzie dla prawa. zawsze w prociesie
        legislacyjnym na dzien dobry ustala sie stan idealny, a potem dopiero - nieraz
        przez dlugie lata - dostosowuje sie ten schimmel do rzeczywistosci.
        wrew, ta powaga cie zabije, slowo lekarza! upierdliwi czesciej zapadaja na
        nowotwory zlosliwe!
        • Gość: wrew Re: linki prezesowe - do Miny IP: 10.0.4.* 21.01.02, 22:32
          Gość portalu: mina napisał(a):

> problem z wrewem polega na tym, ze on jednej podstawowej sprawy nie rozumie:
          > otoz prawo jest dla ludzi, a nie ludzie dla prawa. zawsze w prociesie
          > legislacyjnym na dzien dobry ustala sie stan idealny, a potem dopiero - nieraz
          > przez dlugie lata - dostosowuje sie ten schimmel do rzeczywistosci.

Sama napisałaś, że dokonuje się to w procesie legislacyjnym, a on przecież nie na
          forum przebiega. I ani Ty, ani Mario2 nie zmieniacie prawa. A zanim nie zostanie
          zmienione, trzeba się do niego stosować. Dura lex, sed lex.
          • Gość: mina Re: linki prezesowe - do Miny IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 23:07
            jak to nie? wlasnie miales przyklad malej rebel, po ktorym juz sporo
            osiagnelismy - donosy nie beda respektowane!
      • Gość: wrew Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: 10.0.4.* 21.01.02, 22:24
        Gość portalu: czort napisał(a):

> a prawodawca byl rowniez hammurabi, i pilat, i inni popierdolency. oni tez nie
        > zyja!!!

Twoje przykłady nadają się do poparcia mojej tezy, mimo że w Twoim zamierzeniu
        miały ją chyba obalać. Zasada "oko za oko, ząb za ząb" może być rozumiana
        dosłownie i wtedy jest dzisiaj anachroniczna. Można jednak rozumieć ją jako
        zasadę odpowiedzialności za swoje czyny. Cała awantura wokół zabanowania
        świadczy, że zasadę tę negujecie. Ja nie! Natomiast Piłatowi jest przypisywany
        gest umycia rąk, wobec którego i w tej awanturze można znaleźć analogię... Pani
        maas! Ale zostawmy to. Ważniejsze jest, że z postacią tą wiązane jest jedno z
        zasadniczych pytań ludzkości: co to jest prawda? Z uwagi na sytuację, w jakiej
        zostało ono zadane można widzieć w nim wyraz zasady tolerancji. I tę zasadę też
        bardzo często negujecie. Ja jej bronię.

Pozdrawiam - wrew
        • Gość: mina Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 22:27
          wrew, kazdy ma swoja prawde, tyle powienienes juz wiedziec o zyciu. wszystko
          jest wzgledne, nawet relatywizm hahahaha! copyright by mina na to ostatnie
          zdanie

• Gość: wrew Re: linki prezesowe - do Miny IP: 10.0.4.* 21.01.02, 22:42
            Gość portalu: mina napisał(a):

> wrew, kazdy ma swoja prawde, tyle powienienes juz wiedziec o zyciu. wszystko
            > jest wzgledne, nawet relatywizm hahahaha! copyright by mina na to ostatnie
            > zdanie

Tak! Dokładnie o to mi chodzi. I ja tę relatywną prawdę szanuję, dopóki mieści
            się w dopuszczalnych granicach. I bynajmniej nie ja te granice wyznaczam. One są
            całkiem niezależnie od mojego istnienia. Gdy mnie nie było, to przypominał o ich
            istnieniu np. Mackie. Mina, chwalisz się swoim niezwykłym wykształceniem... Nie
            wierzę, żebyś nie rozumiała tak elementarnych spraw. Zapytam wprost: po co się
            ośmieszasz? Nie, nie przed Ligą... Liga jest malutka, a forum czytają tysiące
            ludzi...

Życzę wszystkiego najlepszego - wrew

PS. O prawa autorskie możesz być spokojna :)))
            • Gość: mina Re: linki prezesowe - do Miny IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 22:54
              wrew, a ty znowu swoje. co do wyksztalcenia: to jest moja prywatna sprawa (to
              ty szczegolowo wymieniles swoje szkolki, nie ja hahaha), ale jak widze jakiegos
              malolotnego (to taki neologizm, cos jak malorolny), ktory sili sie ze swych
              urojonych wyzyn na pretensje do mojego pretensjonalnego yntelektu, to
              zauwazylam, ze nic lepiej nie dziala, niz tego typu usadzenie barana. sam,
              wyciagajac te sprawe po raz kolejny, dajesz dowod, zes jakis zakompleksiony
              yntelektualnie.
              ustosunkuj sie lepiej do postu o procesie legislacyjnym. albo rob fiszki do
              doktoratu, bo cie wypieprza z doktoranckich za brak postepow, a przewod z ulicy
              podobno w polsce juz 100 baniek kosztuje.
              i niech do ciebie wreszcie dotrze, ze ja uwielbiam pajacowac. nic mnie bardziej
              nie rajcuje, niz to, ze ludzie sie ze mnie smieja. ty natomiast wzbudzasz u -
              nie bojmy sie tego slowa - MILIARDOW czytelnikow po prostu niesmak.
              • Gość: wrew Re: linki prezesowe - do Miny IP: 10.0.4.* 21.01.02, 23:01
                Też czuję niesmak. Cóż, relatywizm prawd... Miałem jednak nadzieję na niejakie
                porozumienie między nami. Przepraszam. Miłego pajacowania. Dobranoc!
                • Gość: mina Re: linki prezesowe - do Miny IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 23:03
                  najnizej rece mi opadly, kiedy wyraznie dales do zrozumienia, ze chuja z tego
                  mojego zdanka o relatywizmie zrozumiales:)))
                  • Gość: wrew Re: linki prezesowe - do Miny IP: 10.0.4.* 21.01.02, 23:09
                    Podnieś ręce. Nie wszystko, co piszę zaraz musi odnosić się do tego, co Ty
                    wymyśliłaś. Ode mnie oczekujesz rozumienia, to sama też spróbuj zrozumieć.
                    Dobranoc!
                    • Gość: mina Re: linki prezesowe - do Miny IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 23:14
                      no kurde wrew, ale ja nie twierdze, ze wszystkie rozumy pozjadalam, za to ty tu
                      na alfe i omege pozujesz. to ty sie chcesz bawic w miecz sprawiedliwosci w reku
                      pana, ktory lidze udowowni chuj wie co zreszta.
                      zegnasz sie i zegnasz, zapisac ci cos na spanie?
                      a zreszta, ide ogladac kojaka. kojak wielokrotnie lamal prawo, kiedy prawo bylo
                      wbrew przyzwoitosci, dlatego nawet serial o tym nowojorskim gliniarzu, ktory
                      jest postacia autentyczna, zrobili. ide sie ponapalac, czesc.
                      • Gość: wrew Re: linki prezesowe - do Miny IP: 10.0.4.* 21.01.02, 23:18
                        Żegnam się nie dlatego, żeby iść spać. Niemniej dziękuję za gotowość do
                        udzielenia pomocy. Dobranoc!
        • samanta1 Re: linki prezesowe - do wszystkich 21.01.02, 22:28
          A co Ty wiesz o prawdzie??? Nie masz elementarnego pojecia o ludzkiej przyzwoitosci! Linki zbierasz i do maas
          slesz ,telefonami kobite zadreczasz..Na jej miejscu dawno bym Ci dostep do forum odciela zebys dupy nie
          zawracal. Napisales donos na mario2 ! Kabel!
          • Gość: mina Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 22:33
            samcia, ale tak po prawdzie to waolalabym najpierw w swoje medyczne raczki ta
            gnide dorwac, co ciebie cichcem podpierdolila
            • samanta1 Re: linki prezesowe - do wszystkich 21.01.02, 23:05
              wrew podp...mario a mnie..niewazne:))))))
              • Gość: mina Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.turboline.skynet.be 21.01.02, 23:09
                wiesz kto??? to dawaj, parowkowym skrytozercom mowimy NIE!
                a co do wrewa, to przypomnialy mi sie "alternatywy 4". pamietasz stanislawa
                aniola???
                • Gość: samanta Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:43
                  Dokladnie!:)))))))) Albo zniklo tego kogos albo nicka zmienil
                • Gość: leziox Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: 194.162.84.* 21.01.02, 23:47
                  A ja cały czas powtarzam-na chuj dyskutujecie z cymbałem?Przecież on tak
                  naprawdę nie ma nic konkretnego do powiedzenia-po cholere nerwy szarpać?
                  • Gość: samanta Re: linki prezesowe - do wszystkich IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:57
                    ja jestem niewymownie spokojna..obserwuje sobie tylko .Nie widzialam jeszcze takiego okazu.
    • mario2 Re: linki prezesowe 22.01.02, 07:08
      iii to tylko kompleksy, kompleksy, kompleksy. Chlop w domu glosu nie ma, to
      musi sie tu wywrzeszczec! Nie dostosowuja sie do jego pojebanych postulatow?-
      nic to- przeciez mozna doniesc! cale jego kredo zyciowe, to muoralniania,
      naginanie wszystkich i wszystkiego do swojego wizerunku swiata i
      ludzi.mesjanizm roku 2002, przeprowadzany metodami rodem ze sredniowiecza. On
      nadal nie rozumie, ze jest nudny, sliski i wrewdny. Do Maas sie doczepil, bo
      jego zdaniem raczki umyla. Biedna Maas, za niedlugo na nia donos zlozy, za
      niewykonywanie jego postulatow. Potem do NSA i do Strassbugra, albo Brukseli...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka