Dodaj do ulubionych

skrzynka gazeta.pl

07.11.03, 12:20
czemu mi uciekly wszytskie maila i mam pusto?
Wam tez sie pusto zrobilo?
Czy to ja przytomnie cos wcisnelam, zeby wszystko wyczyscic?
:(
Obserwuj wątek
    • malen_a Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 12:56
      ja juz wiele razy zauwazalam, ze z ta skrzyneczka cos jest nie tak, sporbuj
      sie wy- i zalogowac, moze to cos da ...
      • ariel23 Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 13:00
        probowalam, i napisalam maila do adm. i przywrocili mi maile. Pozniej wyslalam
        jednego maila i nie mam go w folderze wyslane, wiec nie wiem czy poszedl...
        • malen_a Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 13:08
          jak wysylam z tej skrzynki to zazwyczaj robie BCC do siebie;
          wiesz ja radze zmienic skrzynke, slowo honoru, bo te...eh...zrob tu
          przekierowanie na inne konto...
          a mail pewnie poszedl, moze przy nastepnym logowaniu sie nagle znajdzie w
          wyslanych

PS a jak juz zrdowko??
          • ariel23 Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 13:15
            malen_a napisała:

> PS a jak juz zrdowko??

A dziekuje, juz ok. Tylko tu mam klimatyzacje wlaczona i pod koniec dnia mnie
            zaczyna gardlo bolec, ale dzielnie z nim walcze. No i korzystam z rad
            forumowiczow: pije tran, biore wiaminki i kupie sobie zestaw dla zmazluchow
            (kelp, wit. E i milorzab). No i chyba w weekend skorzystam tez z rad jak
            przyrzadzic wino albo piwo grzane-bo to tez dobrze robi ;)
            • wakarpl Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 17:36
              Tak generalnie to skrzynka jest dosc kiepska, ostatnio chcialem napisac
              zaproszenie i wyslac mailem, podtrzebowalem pogrubic, kursywy i inne takie
              bajery i tego nie ma:)
              Ale mam sentyment do tej skrzynki i ja zostawiam, zreszt ana niej mam najwiecej
              miejsca i dosc szybko "chiodzi" (choc rzeczywiscie czesto znikaja maile na
              chiwle, albo sa problemy komunikacyjne):)
              • wakarpl Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 17:31
                Coraz bardziej mnie wkurza ta skrzynka na gazecie.
                Czasami zdarza sie,ze zapomne zapisac maila i wystepuje blad komunikacyjny,
                ktory potrafi powtarzac sie wieeeele razy.
                Dodatkowo ze 2-3 tygodnie temu (jak bylem w Hiszpanii) dostalem maila, ze cos
                wygralem i sie zaczelo, teraz dostaje dziennie ze 30 maili, a jak nie mam
                dostepu do sieci przez 2-3 dni mam grubo ponad setke. Wkurza mnie juz ta
                skrzynka, ale dzieki niej moge byc na forum.
                Macie podobne doswiadczenia, czy tylko ja mam problem????
                pozdrawiam
                • kasia721 Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 18:32
                  Jakoś nie mam takich problemów!!! Nikt na szczęście nie przysyła mi żadnych
                  pierdół!!!
                • k.mmilka Wakarpl 08.12.03, 08:32
                  > Dodatkowo ze 2-3 tygodnie temu (jak bylem w Hiszpanii) dostalem maila, ze cos
                  > wygralem i sie zaczelo, teraz dostaje dziennie ze 30 maili, a jak nie mam
                  > dostepu do sieci przez 2-3 dni mam grubo ponad setke. Wkurza mnie juz ta
                  > skrzynka

A od kogo te 30 maili dziennie? Od mailing@gazeta.pl?
    • ortygia Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 18:40
      A u mnie ostatnio wszystkie maile zrobiły się pogrubione czyli "nieprzeczytane"
      i pozmieniały swoje miejsca ( z "kosza" do "wysłane") itp. musiałam ręcznie
      wszystko zmieniać. Niedobrze się dzieje ze skrzyneczką, a tak ją lubiłam...
      • wakarpl Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 20:26
        Przynajmniej nie jestem sam....
        Tez lubilem moja skrzynke, ale chcac nie chcac musze ja zachowac, bo nie chce
        WAS stracic:)
    • k.mmilka A tak w ogóle... 08.12.03, 08:26
      ... to co polecacie z darmowych skrzynek? Pytam, bo koleżanka ma ostatnio
      podobny problem z Onetem (znikające maile, pozamieniane nagłówki), a ja
      chciałabym z nią normalnie korespondować i zastanawiam się, co jej polecić.
      Podobno Interia jest niezła, czy to prawda?

Co do skrzynki gazetowej - nie miałam nigdy żadnych problemów, ale to chyba
      dlatego, że do niczego (poza logowaniem się do forum) jej nie używam :-) Jeśli
      chodzi o reklamy, to przez 2 miesiące przyszły dwie.
      • chiara76 Re: A tak w ogóle... 08.12.03, 10:17
        Mnie skrzynka na Gazecie źle pracuje.
        Mam kilka kont, jedno najlepsze na Plusnet, a to dlatego, że mam telefon w
        Plusie, i ono ma największą pojemność i działa najlepiej. Poważniejsze awarie w
        ciągu 3 lat zdarzyły się dwie.
        Mam też kilka innych kont. Jedno na Onecie i całkiem dobrze mi pracuje. Także
        na Interii i ono strasznie wolno z kolei pracuje, nie polecam. Jeszcze mam
        konto na tlenie, ale tam w sumie tak, jak na i Gazetę nikt do mnie nie pisze.
        • wakarpl Re: A tak w ogóle... 08.12.03, 12:40
          Mam teraz super przyklad.
          Probuje wykasoac 15 maili, ktore przyszly i mam problemy komunikacyjne:(:(:(
          Ciekawy jestem, czy ten spamkiller dobrze funkcjonuje.
          Dosc mam tej gazetowej skrzynki, ale i tak ja zachowam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka