ariel23 07.11.03, 12:20 czemu mi uciekly wszytskie maila i mam pusto? Wam tez sie pusto zrobilo? Czy to ja przytomnie cos wcisnelam, zeby wszystko wyczyscic? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 12:56 ja juz wiele razy zauwazalam, ze z ta skrzyneczka cos jest nie tak, sporbuj sie wy- i zalogowac, moze to cos da ... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 13:00 probowalam, i napisalam maila do adm. i przywrocili mi maile. Pozniej wyslalam jednego maila i nie mam go w folderze wyslane, wiec nie wiem czy poszedl... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 13:08 jak wysylam z tej skrzynki to zazwyczaj robie BCC do siebie; wiesz ja radze zmienic skrzynke, slowo honoru, bo te...eh...zrob tu przekierowanie na inne konto... a mail pewnie poszedl, moze przy nastepnym logowaniu sie nagle znajdzie w wyslanych PS a jak juz zrdowko?? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 13:15 malen_a napisała: > PS a jak juz zrdowko?? A dziekuje, juz ok. Tylko tu mam klimatyzacje wlaczona i pod koniec dnia mnie zaczyna gardlo bolec, ale dzielnie z nim walcze. No i korzystam z rad forumowiczow: pije tran, biore wiaminki i kupie sobie zestaw dla zmazluchow (kelp, wit. E i milorzab). No i chyba w weekend skorzystam tez z rad jak przyrzadzic wino albo piwo grzane-bo to tez dobrze robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: skrzynka gazeta.pl 07.11.03, 17:36 Tak generalnie to skrzynka jest dosc kiepska, ostatnio chcialem napisac zaproszenie i wyslac mailem, podtrzebowalem pogrubic, kursywy i inne takie bajery i tego nie ma:) Ale mam sentyment do tej skrzynki i ja zostawiam, zreszt ana niej mam najwiecej miejsca i dosc szybko "chiodzi" (choc rzeczywiscie czesto znikaja maile na chiwle, albo sa problemy komunikacyjne):) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 17:31 Coraz bardziej mnie wkurza ta skrzynka na gazecie. Czasami zdarza sie,ze zapomne zapisac maila i wystepuje blad komunikacyjny, ktory potrafi powtarzac sie wieeeele razy. Dodatkowo ze 2-3 tygodnie temu (jak bylem w Hiszpanii) dostalem maila, ze cos wygralem i sie zaczelo, teraz dostaje dziennie ze 30 maili, a jak nie mam dostepu do sieci przez 2-3 dni mam grubo ponad setke. Wkurza mnie juz ta skrzynka, ale dzieki niej moge byc na forum. Macie podobne doswiadczenia, czy tylko ja mam problem???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 18:32 Jakoś nie mam takich problemów!!! Nikt na szczęście nie przysyła mi żadnych pierdół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Wakarpl 08.12.03, 08:32 > Dodatkowo ze 2-3 tygodnie temu (jak bylem w Hiszpanii) dostalem maila, ze cos > wygralem i sie zaczelo, teraz dostaje dziennie ze 30 maili, a jak nie mam > dostepu do sieci przez 2-3 dni mam grubo ponad setke. Wkurza mnie juz ta > skrzynka A od kogo te 30 maili dziennie? Od mailing@gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
ortygia Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 18:40 A u mnie ostatnio wszystkie maile zrobiły się pogrubione czyli "nieprzeczytane" i pozmieniały swoje miejsca ( z "kosza" do "wysłane") itp. musiałam ręcznie wszystko zmieniać. Niedobrze się dzieje ze skrzyneczką, a tak ją lubiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: skrzynka gazeta.pl 07.12.03, 20:26 Przynajmniej nie jestem sam.... Tez lubilem moja skrzynke, ale chcac nie chcac musze ja zachowac, bo nie chce WAS stracic:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka A tak w ogóle... 08.12.03, 08:26 ... to co polecacie z darmowych skrzynek? Pytam, bo koleżanka ma ostatnio podobny problem z Onetem (znikające maile, pozamieniane nagłówki), a ja chciałabym z nią normalnie korespondować i zastanawiam się, co jej polecić. Podobno Interia jest niezła, czy to prawda? Co do skrzynki gazetowej - nie miałam nigdy żadnych problemów, ale to chyba dlatego, że do niczego (poza logowaniem się do forum) jej nie używam :-) Jeśli chodzi o reklamy, to przez 2 miesiące przyszły dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: A tak w ogóle... 08.12.03, 10:17 Mnie skrzynka na Gazecie źle pracuje. Mam kilka kont, jedno najlepsze na Plusnet, a to dlatego, że mam telefon w Plusie, i ono ma największą pojemność i działa najlepiej. Poważniejsze awarie w ciągu 3 lat zdarzyły się dwie. Mam też kilka innych kont. Jedno na Onecie i całkiem dobrze mi pracuje. Także na Interii i ono strasznie wolno z kolei pracuje, nie polecam. Jeszcze mam konto na tlenie, ale tam w sumie tak, jak na i Gazetę nikt do mnie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: A tak w ogóle... 08.12.03, 12:40 Mam teraz super przyklad. Probuje wykasoac 15 maili, ktore przyszly i mam problemy komunikacyjne:(:(:( Ciekawy jestem, czy ten spamkiller dobrze funkcjonuje. Dosc mam tej gazetowej skrzynki, ale i tak ja zachowam. Odpowiedz Link Zgłoś