kliwia145 31.01.09, 11:28 Czy dziś jest ktoś chętny do rozmów o wszystkim i o niczym na gg.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schunk Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 07:31 ja mam ochote porozmawiac:)Odezwij sie na mail-adres jak w nicku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia145 Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 11:54 Czekam abyś pdał swoje namiary Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 12:02 Odezwij sie na mail-adres jak w nicku przeciez Ci podał ,kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 12:17 viviene napisała: > > przeciez Ci podał ,kobieto nie wymądrzaj się, Intelektualistko :-). Podał ale emotków nie było Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:16 milcz,Tytusie bom srogo dziś do świata nastawiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia145 Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:07 ale jesteście fajni ...bardzo podoba mi się ostatnie stwierdzenie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:18 bo między nami jest ta niewidoczna nić porozumienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:20 viviene napisała: > bo między nami jest ta niewidoczna nić porozumienia :) to ta ślina po pocałunku tak się ciągnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:24 Strzeż się tych co obiecują klucze do strzeżonego raju. Ślinisz się jeszcze dzidziusiu ? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:26 viviene napisała: > Ślinisz się jeszcze dzidziusiu ? :):) nie, mordoklejki przedawkowałem :-) ... (choć przy Tobie zawsze się ślinie) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 13:27 biedactwo:) cos poradzimy,żeby ten slinotok powstrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia145 Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 14:01 a może tak śliniaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 14:17 kliwia145 napisała: > a może tak śliniaczek ? jak go sobie założysz na bioderka, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia145 Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 14:33 ja myślałam o twoich bioderkach hihi Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 14:40 kliwia145 napisała: > ja myślałam o twoich bioderkach hihi za późno, byłem pierwszy, czyli zakładasz Ty Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 15:44 Oj! Tytus - rozczarowales mnie... :( Liczylem na cos w stylu, ze jak juz bedzie po wszystkim to wytrzesz sobie rzeczonym sliniaczkiem pot z umeczonej twarzy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia145 Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 17:01 mężczyźni tylko o jednym Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 17:53 Eeeeee tam... nie bierz tego tak osobiscie do siebie... Po prostu Tytus przyzwyczail nas (forumowiczow) do pewnego stylu oraz "wzorcow jakosciowych" wypowiedzi i tyle... Myslalem ze odpisze po swojemu, a tak nie napisal - stad moje zaskoczenie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 04.02.09, 18:55 maxlikaz napisał: > Myslalem ze odpisze > po swojemu, a tak nie napisal - stad moje zaskoczenie... ;-) i jeszcze nie raz będziesz zaskoczony, misiaczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 05.02.09, 00:05 i jeszcze nie raz będziesz zaskoczony, misiaczku :-) ale się porobiło:0 romansik mały się szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 05.02.09, 08:19 > i jeszcze nie raz będziesz zaskoczony, misiaczku :-) O! W to nie watpie... ;) Nie ukrywam ze Twoje wpisy pomimo tego ze monotematyczne i na maksa cyniczne nie sa wcale takie glupie jak wielu forumowiczow (a w szczegolnosci forumowiczek) usiluje to widziec. Twoje posty w wiekszosci wywoluja u mnie ogolna wesolosc! Dlatego pozwolilem sobie zaproponowac krotka i finezyjna forme w Twoim stylu poniewaz uwazam ze w ostatniej wypowiedzi nie utrzymales wlasciwego sobie poziomu - mysle ze bez problemu nadrobisz to w kolejnych postach... Nie musisz dziekowac... ;) Wierze w Ciebie!!! Viviene - a co do romansiku to ja raczej normalny w tych sprawach jestem podejrzewam, ze nasz kolega tez wiec ta opcja raczej odpada... Z tym misiaczkiem to Tytus nieco pojechal! Nie przypominam sobie abysmy na "TY" przechodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 05.02.09, 08:39 "to ja raczej normalny w tych sprawach " a ja myślę,że Tytus chciał być taki przyjacielski i miły i czuły, i myślę, że wykorzysta szansę:) Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniulka123456 Re: Ma ktoś ochotę pogadać na gg 05.02.09, 14:34 chcesz pogadać??? :) Odpowiedz Link Zgłoś