Dodaj do ulubionych

Wy leniwe starutkie!!!

04.02.09, 20:05
No nie wiem, sen zimowy, czy cu????
Rozgrzejcie paluszki śmigając nimi po klawiszach!!!!
Obserwuj wątek
    • fettinia Re: Wy leniwe starutkie!!! 04.02.09, 20:30
      ogladam nowe odcinki mojego ulubionego serialu-"Der Bulle vom Tölz":)
      • scrivo Re: Wy leniwe starutkie!!! 04.02.09, 20:47
        aaaa tam zaraz leniwe!!! co my, pierogi jesteśmy? ja dopiero co wociłam z miasta, dziś mam dzień w biegu. jutro nadrobię. Brawo Lisiaczku, cuś czułam że pociagniesz za języki i klawiatury. kibicuję Ci!!!
        • lisia312 Re: Wy leniwe starutkie!!! 04.02.09, 20:53
          Bo spodobało mnie sie forum oraz osoby bytujące na owym, hihi!!!!!
          • jan.kran Re: Wy leniwe starutkie!!! 04.02.09, 21:26
            Ja na wpół w komie jestem jestem bo mnie lekkie przeziębienie
            dopadło ...
            Całe popołudnie spałam , teraz nadrabiam zaległości forumowe:)
    • kreola Re: Wy leniwe starutkie!!! 05.02.09, 00:03
      No co Ty?! O godzinie dwudziestej, to starutka jest na fitnesie.
      Teraz za to jestem juz wykapana, leze na kanapie, czekam az sie pranie skoczy,
      to se moge popierdulic trzy po trzy. Ale teraz ti juz wszystkie staruszki pewnie
      spia :P
      • pietnacha40 Re: Wy leniwe starutkie!!! 05.02.09, 17:00
        Chciałam klikać zawzięcie,ale fetti mi przypomniała,że mam film w
        torbie.To lecem patrzeć.
        • buka007 Re: Wy leniwe starutkie!!! 05.02.09, 20:41
          a ja mam dwoch chorych facetow w domu, rozumiecie ;)))
          • scrivo dopust boży!!! 05.02.09, 21:04
            chory facet w domu,a co dopiero dwóch;( współczuję ci Buko, trzymaj się dzielnie. Choc i troszkę zazroszcze, bo przynajmniej mozesz się o nich troszczyć. Mój Starutki chorym będąc za morzem w ubiegłym tygodniu, był skazany na własną troskę, ja mogłam tylko doradzać zdalnie i włosy z głowy rwać w przypływach rozpaczy słysząc jego żałosne charczenie, ufff!
    • bei Re: Wy leniwe starutkie!!! 06.02.09, 08:47
      a paluszki bolą:)

SERIO...moje stawy- zastały się pewnikiem!
      • lisia312 Re: Wy leniwe starutkie!!! 06.02.09, 15:28
        No wreszcie sie ruszyły!!
        Rozruszać paluszki i nie tylko. Czasem do rozruszania przydaje się starutki!
        • lisia312 Re: Wy leniwe starutkie!!! 10.02.09, 19:57
          dzisiaj mam zły dzień, zbuntowałam się i nic już nie napiszę!!
          • scrivo Re: Wy leniwe starutkie!!! 10.02.09, 20:47
            Ale to nie jest zły dzień z powodu leniwych Starutkich? Masz po prostu małą muchę w nosie? Czasem trzeba ją mieć, wtedy najlepiej zaszyć się w kącie i przeczekać.
            Ja w takich sytiacjach rzucam się na szmatę (czyta: mopa, odkurzacz, etc) i wyżywam na sprzętach domowych.
            A Ty, Lisiu, rzeczywiście, starasz się rozruszać forum niezwykle, chyba nikt jeszcze tak zawzięcie tutaj nie pisał. Nadal jednak podtrzymuję, iż nie jest to typowe miejsce gdzie ludzie przerzucają się ideami, słowami, błyskotliwymi metaforami byle tylko "nawijać", nikt tu nie szuka zastępczego życia, raczej swobodnie i wedle potrzeb wrzuca się jakiś pomysł, przemyślenie... i forum płynie dalej. Czasem mi to pasuje ale czasem też brak mi żywszej aktywności uczestników.
            Cóz, takie miejsce, wiele osób pisywało tutaj z wyrazami uznania dla pełnych ciepła ale i stoicckiego spokoju wypowiedzi tubylców. Myślę że raczej takim już to miejsce zostanie.
            Znam inne fora, gdzie sama pisywałam przed laty paru i gdzie zdarzały się wirtualne imprezy a ja nie nadązałam z czytaniem, odpisywaniem, komentowaniem... To był czas mojej aktywnej fascynacji forumowym życiem, potem ucichło, wyciszyło się, jest jak teraz: zaglądam, napiszę, przeczytam, usmiechnę się, coś mi wpadnie w ucho, w oko... i ide dalej swoją ścieżką.
            Życzę Ci jutro niezbuntowanego dnia:)
            • lisia312 Re: Wy leniwe starutkie!!! 10.02.09, 21:19
              scrivo
              toć przecież nic na siłę. Zauroczyło mnie ciepło tego forum i wiele tematów tu
              poruszonych było mi na tyle bliskich, że je odświeżyłam...
              Zły dzień mam z powodu dzieci, starutkiego, pracy, daty, czyli NIC mi dzisiaj
              nie pasuje, więc stawiam na burze hormonów, hihi.
              Pozdrawiam cieplutko wszystkie starutkie!!!!
              • lisia312 Re: Wy leniwe starutkie!!! 17.03.09, 22:01
                u mnie dzień jak codzień. Ponieważ najbliższe 3 dni będę nieuchwytna,
                postanowiłam sie poznęcać dzisiaj!
                Nie pobudziły się jeszcze szanowne forumowiczki? Niedługo zacznie słoneczko
                przygrzewać.....
                • scrivo Re: Wy leniwe starutkie!!! 17.03.09, 22:45
                  oj u mnie słońce już zaszło, psy sie uspiły i coś tam... wieje za borem, oj wieje. Ale to wiater co przegoni ciemne skłębione zasłony;) a we wnętrzach praca wre, jestem w trakcie ciężkich zmagań ze słowem tłumacząc pewną sztuczkę sceniczną z obcego na nasze. mam przy tym wiele zabawy, na szczęscie. jutro się odchamiam na Czajkowskim a w czwartek na recitalu znajomej wiolonczelistki. w piątek piję wino czerwone a w sobotę wchodzę na drabinę by zdjąc wszystkie książki z półek w ramach wiosennych porządków. Oczywiście cały czas w przerwach uprawiam prace translatorskie.
                  Gdzie ja tam nieobudzona zatem??? Chyba zanadto pobudzona, robotą i rozrywką na przemian. A wiosnę czuje za plecami, idzie coś powolnie w tym roku, się doczekac nie mogę. JUZ NIEDŁUGOOOOO!!!!
                  • fettinia Re: Wy leniwe starutkie!!! 18.03.09, 09:32
                    a u mnie chyba juz powoli tfu tfu wiosna!!chociaz rano jeszcze widzialam jak
                    szyby skrobali ale teraz pieknie slonce pysk pokazalo i zaraz weselej:)
    • pietnacha40 Re: Wy leniwe starutkie!!! 20.03.09, 15:34
      uuuaaaaaaaaaaaaaaa leeeeeniwo dzisiaj,tym bardziej,że mam pierwsze
      dwa dni wolne od kilku tygodni.W z wiązku z tym zaniechałam szukania
      w sobie energii.Poczekam,może coś mnie natchnie.Może nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka