masiwa 05.02.09, 11:55 wcale mnie obejrzenie filmu nie zainteresowało jazdą w zimie, nadal czekam na wiosnę i słoneczko ;) www.scigacz.pl/Motocyklami,zima,na,Przyladek,Polnocny,7990.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: można, można, ale... 05.02.09, 13:36 fajny materiał :) jako ciepłolub podwójnie podziwiam członków wyprawy ... kask z głowy :) P.S. jeszcze 44 dni do tej kalendarzowej, ale prawdziwą zapraszamy już teraz :) a moze ktoś wie jak się wabi wiosnę? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: można, można, ale... 05.02.09, 13:56 goha66 napisała: >(...)jeszcze 44 dni do tej kalendarzowej, ale prawdziwą zapraszamy już teraz :) a moze ktoś wie jak się wabi wiosnę? ;D " ubierasz się w krótkie spodenki/spódniczkę, koszulkę z krótkim rękawem, klapeczki, na miasto wychodzisz, pochylasz się nisko nad ziemią/kępą roślinek i robisz ciiiip, ciip, cip :) to mój sprawdzony od lat sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: można, można, ale... 05.02.09, 14:16 Oj Qgel, to koniecznie daj znać kiedy będziesz odprawiać te czary- mary i stać w krótkiej spódniczce oraz wołać ciip, ciip ;) Koniecznie to trzeba udokumentować, ale myślę, że po takim poświęceniu + jak jeszcze będą efekty, to będziesz "honorową" MiDówką ( szczególnie za tę krótką spódnicznkę ;) Czy opcja spodenki/spódniczka jest uzależniona od tego czy jest rok parzysty/nieparzysty ? :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: można, można, ale... 05.02.09, 14:36 qgel600 napisał: > ubierasz się w krótkie spodenki/spódniczkę, koszulkę z krótkim > rękawem, klapeczki, na miasto wychodzisz, pochylasz się nisko nad > ziemią/kępą roślinek i robisz ciiiip, ciip, cip :) > to mój sprawdzony od lat sposób :) Oj Qgel...i Ty się zarzekasz, że nie jesteś kobietą;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: można, można, ale... 06.02.09, 08:19 w takim razie qgel trzymam kciuki za wabienie wiosny :) Ja już w zeszłym tygodniu widziałam motocyklistów, stałam na przystanku a tu prosze coś mi smiga a było -2... ja jednak wole poczekać na cieplejsze dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś