Dodaj do ulubionych

HEJ HO, HEJ HO!

23.01.02, 06:53
Do pracy by sie nie poszlo! Ale sie idzie :(((
Pozdrawiam wszystkich pracusiów!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 06:58
      Ty do lekarza idz!
      • Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:01
        Zachorzalas maryjko? To sluchaj mario i zapychaj do konowala!
        • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:08
          ona mnie nie slucha.!!!! Kurde wieczorem umiera, ze pogadac nie mozna, a rano
          do pracy leci :o((
          • maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:11
            Lekarz to mnie obejrzy dopiero jak zdechne. Nie cierpie konowalow :o((
            • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:13
              lapiej sie meczyc a potem nie miec czasu , ani ochoty- jasne!
              • maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:15
                No- ochote to ja mam zawsze, tylko obiekt pozadan daleko :o((
                • Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:17
                  nie jest zle jesli masz ochote ale marys dobrze gada ...badz grzeczna:)
                • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:17
                  nie mam zamiaru uprawiac tu hipokryzji razem z Toba. Sama wiesz, ze mam
                  racje.... Po co wiec te wymowki!?
                  • maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:20
                    Jakie tam wymowki. Przeziebilam sie i tyle. Sama sie wylecze. I prosze nie
                    krzyczec na przeziebiona :((
                    • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:21
                      oki- czesc- milego dnia :o((
                      • maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:24
                        Mario, nie denerwuj sie - jest o wiele lepiej. Tylko jedna rzecz mi doszla
                        niespodziewanie wczesniej - wiesz jaka. I nie zlosc sie :))
                      • Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:24
                        No wiesz marys?Zamiast utulic maryjke to Ty ..czesc,milego dnia? Ano juz tu z powrotem !
                        • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:26
                          od tygodnia jej trabie o lekarzu. Nie masz pojecia jak ona kaszle!!!. A wczoraj
                          tak ja glowa bolala, ze nie miala sie sil podniesc z tapczana! Myslisz, ze jest
                          to normalne? Wiesz czym grozi przenoszona i niezaleczona grypa?
                          • Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:30
                            Wiem marys i popieram !Sama dzis wymadrzajaca emalie Twojej zonce poslalam:) Ale utulic i tak
                            chora bidulke powinienes:)
                            • mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:32
                              ona sama sie nie szanuje! Gdyby przed tygodniem mnie posluchala- wczoraj nie
                              umieralaby!
                              • Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:34
                                Cholera! Szwagierka! dzien wolny masz dzisiaj !zapychaj do lekarza! Chcesz do szpitala trafic?
                                Prosze sluchac co chlop kaze i nie dyskutowac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka