maryjo2 23.01.02, 06:53 Do pracy by sie nie poszlo! Ale sie idzie :((( Pozdrawiam wszystkich pracusiów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:01 Zachorzalas maryjko? To sluchaj mario i zapychaj do konowala! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:08 ona mnie nie slucha.!!!! Kurde wieczorem umiera, ze pogadac nie mozna, a rano do pracy leci :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:11 Lekarz to mnie obejrzy dopiero jak zdechne. Nie cierpie konowalow :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:13 lapiej sie meczyc a potem nie miec czasu , ani ochoty- jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:15 No- ochote to ja mam zawsze, tylko obiekt pozadan daleko :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:17 nie jest zle jesli masz ochote ale marys dobrze gada ...badz grzeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:17 nie mam zamiaru uprawiac tu hipokryzji razem z Toba. Sama wiesz, ze mam racje.... Po co wiec te wymowki!? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:20 Jakie tam wymowki. Przeziebilam sie i tyle. Sama sie wylecze. I prosze nie krzyczec na przeziebiona :(( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:24 Mario, nie denerwuj sie - jest o wiele lepiej. Tylko jedna rzecz mi doszla niespodziewanie wczesniej - wiesz jaka. I nie zlosc sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:24 No wiesz marys?Zamiast utulic maryjke to Ty ..czesc,milego dnia? Ano juz tu z powrotem ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:26 od tygodnia jej trabie o lekarzu. Nie masz pojecia jak ona kaszle!!!. A wczoraj tak ja glowa bolala, ze nie miala sie sil podniesc z tapczana! Myslisz, ze jest to normalne? Wiesz czym grozi przenoszona i niezaleczona grypa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:30 Wiem marys i popieram !Sama dzis wymadrzajaca emalie Twojej zonce poslalam:) Ale utulic i tak chora bidulke powinienes:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEJ HO, HEJ HO! 23.01.02, 07:32 ona sama sie nie szanuje! Gdyby przed tygodniem mnie posluchala- wczoraj nie umieralaby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: HEJ HO, HEJ HO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 07:34 Cholera! Szwagierka! dzien wolny masz dzisiaj !zapychaj do lekarza! Chcesz do szpitala trafic? Prosze sluchac co chlop kaze i nie dyskutowac! Odpowiedz Link Zgłoś