starykon 23.01.02, 12:25 Raczej do chablis. Na popołudniowy posiłek rybka. Do CHABLIS, może być? Lepiej do dania wino dobrać czy do wina danie. Jak to robicie? Pytam bo pora obiadu bliska. Czy już przechodzić na nowalijki, bo wiosna ? starykon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:32 jeśli chodzi o nowalijki- to przez cały rok koniu najlepiej z nimi iść... ...dla mnie tylko wuno...deserowe czerwone...! Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:34 Pech to pech. To biały burgund ze środkowej Francji. A może wobec tego deser? starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:38 Ok, Koniu niech będzie od razu deser z burgundem...po co nam jakiś tam obiad... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:40 Koń zaraz zaserwuje deser...słodki... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Do Yess !!! 23.01.02, 12:41 Ciebie tez zabierzemy. Koń je szybko. Będę wkrótce. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:40 Zgoda, ale koń żreć musi jeśli koniem ma zostać. To przyjadę pod bramę kiedy już coś zjem. Dziś bryczką, bo sanie nie pójdą. I zawiozę Cię do deserowni. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:41 hmmm, a myślałam,że przyjedziesz już z deserem... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:43 A czy to dla Ciebie wstyd z koniem się pokazać? Koń jak koń. Powiesz ,że Twój , że dostałaś na gwiazdkę od wielbiciela. Twojego wielbiciela, nie koni. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:44 Koniu, bardzo lubie konie...tylko już teraz mi się tego deseru chce... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:47 Ciasteczko, torcik, batonik, krem, lody,szampanik i truskaweczki,winko wyborne? Co na deserek? Zajrzałaś do śniadaniowego pojemniczka? Nic już nie zostało? Ani okruszka? starykon ( Koń też starannie zjada i potem żałuje) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do szabli !!! 23.01.02, 12:48 zrezygnuję tylko z lodów i kremu... ...skąd wiesz, że lubię truskawki...??? starykon napisał(a): > Ciasteczko, torcik, batonik, krem, lody,szampanik i truskaweczki,winko wyborne? > Co na deserek? Zajrzałaś do śniadaniowego pojemniczka? Nic już nie zostało? Ani > > okruszka? > starykon ( Koń też starannie zjada i potem żałuje) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do truskawek - szampanik 23.01.02, 12:55 taaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!! a truskawki ze smietanką? Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Do truskawek - szampanik 23.01.02, 13:02 Decyduj się Panna, albo w szampanik wrzucone, i przepyszne i cudownie aromatyczne. Albo ze śmietanką. Szampanik mocno zimny obok. Ładne światełko. Dobra muzyczka. Miękkie siedzisko i leżadełko. Koń udaje się na koński posiłek. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do truskawek - szampanik 23.01.02, 13:04 Panna się już zdecydowała...bietrze wszystko i zamawia jeszcze do tego...miłego gebtelmana... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re:Magnolia i gentelman 23.01.02, 13:16 A koń będzie ronił wielkie końskie łzy. starykoń Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re:Magnolia i gentelman 23.01.02, 13:21 Sama Panna zobacz. Na randkę koń się nie nadaje. Próbowałem ale to w Poznaniu. Zaraz pewnie dostanę batem na grzbiet. A tu? Tyle starań o nastrój , o menu z klasą i co? Gentelman OK, a koń niech stoi zaprzęgnięty w bryke i czeka. A czy to koń serca nie ma i nie czuje , że wiosna? starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:21 a może Ty zrzuciłbyś końską skórę i zamienił się na randce w gentelmena??? Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:24 A jaka to szatnia przyjmie to upocone skórsko? I jak pomyslę, że z wyrzutem spojrzy szatniarz, że wieszak urwany, to brrrrr Wiesz, że może chcieć przyszyć? starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:25 no to nie! ...to zamów mi jakiegoś innego, który chętnie porandkuje przy szampanie z Magnolią... Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:26 A i jeszcze sama popatrz Panna, cisną się z różami. Gdzie mnie tam , koniowi . Mówiłem, łzy zostaja i tyle. Końskie, wielkie . starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:29 Koniu, bardziej marudnego konia od Ciebie nie znam, gdy chcę iść na randkę z Tobą- to mówisz , że nie; a z drugiej strony jakby napomknęło Ci sie, że tak... a wiec jest tak: Magnolii jest ogólnie rzecz ujmując smutno i mogłaby iść na randkę, ale Koń też musi wiedzieć czy chce być tylko koniem czy gentelmanem??? Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:40 Jestem koniem nawykłym do prowadzenia mnie. Idę pod wodze, pod ostrogę. Trudno, jestem koniem i tylko koniem. Dlatego pewnie i marudnym. Chciałbym sobie isć na randkę z taka Magnolia, ale też i nie chcę aby się inni z Magnolii śmiali. Taka piękna , a z koniem . Wolę sobie połkać i poczekam. Może konie też madrzeją i uczą się wykorzystywać okazje. Wiesz jestem koń hulaka , ale w zaciszu i schowany. Afiszowac się nie mogę. Nie dbaj o to, koń to jednak koń i takim musi zajmować się miłośnik. Wiesz to ciężkie zajęcie, konia trzeba szczotkować. Baw się Magnolio , a koń jak chcesz niech Cię wozi. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re:Magnolia i gentelmanKoniu 23.01.02, 13:47 dobrze koniu, to dzis jeszcze podjadę samochodem, a gdy sie ociepli-skorzystam z Twojego powożenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi IP: *.chello.pl 23.01.02, 17:46 czy została Wam jeszcze odrobina, powiedzmy, Chardonnay? Odpowiedz Link Zgłoś