buka007 14.02.09, 08:43 macie juz jakies plany co zrobicie z tym weekendem? Ja mam ochote na mala wycieczke po okolicznych wsiach ,ale niestety, przy tej pogodzie bede musiala jeszcze sie wstrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: weekendowo 14.02.09, 10:43 mam a jakze:P ciezka praca-we wtorek zdanie mieszkania starego wiec sama rozumiesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: weekendowo 14.02.09, 11:40 oje, to wspolczuje:// ja na razie dzień gospodarczy; zakupy, kuchnia, pranie.. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: weekendowo 14.02.09, 12:24 zakupy, pranie już dochodzi, obiad walentynkowy dla młodzieży kochanej mojej, no może jeszcze spacerek wśród śniegów choc na termometrze za oknem na plusie więc nie wiadomo czy się uda. ale przy tej pogodzie dzieciaki sąsiadów ulepiłypierwszego tegorocznego bałwana, śnieg się dobrze klei:) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: weekendowo 14.02.09, 12:31 nie mam bujanego fotela, ale w planach jest robótka na drutach:) Po urwaniu głowy w pracy nie marzę o niczym innym poza lenistwem w domu Odpowiedz Link Zgłoś
jolkaaa2 Re: weekendowo 14.02.09, 16:52 mam fajną książkę... gruba jest, ale przez weekend przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: weekendowo 14.02.09, 19:13 JAKIE SERDUSZKA:) Milei przyjechac gości- ale A ma chore gardlo- nie bedziemy narazac na zarazenie... Zrobilam tort dla P- w srode mial urodziny, dzisiaj posiedzelismy przy stole- obiad nietypowy- bo błyskawiczny, zrobiliśmy sushi:)...a teraz gazetki, net...herbatki- blogi spokoj- choć i szkoda, ze goscie odroczeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: weekendowo 15.02.09, 08:01 nic nie robić,a raczej robić poooowooooluuuutkuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: weekendowo 15.02.09, 18:55 Z okazji walentynek miałam " plana", że wywiozę starutkiego w jurę. Ale się zawirusowałam i pogoda też nie bardzo na łażenie po zamkach. Co się odwlecze, to nie uciecze!! Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Jura 15.02.09, 19:17 a co Lisiu byś w tej Jurze poleciła takim, co to niewiele ją znają? a Chcieliby bardzo poznać jak już lody puszczą i nastanie pora łażenia po zamkach i skałkach, oj chcieliby... Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Jura 15.02.09, 19:22 scrivo! Taż ja podobnież prawie dziewica w tem względzie, hihi Właśnie dlatego chciałam wyruszyć. Myślałam o Bobolicach + nocleg i na drugi dzień Leśniów. Nic to, może jeszcze kiedyś zrealizuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: weekendowo 16.02.09, 14:55 jolkaaa2 napisała: > mam fajną książkę... gruba jest, ale przez weekend przeczytam Znam więcej grubych i fajnych:) niekoniecznie ksiażek Odpowiedz Link Zgłoś