Dodaj do ulubionych

Oxymoron się przyczepił do ogona Chudemu

23.01.02, 17:37
pozdrówcie go? ją?
ode mnie
w moim imieniu
bo mi się z nim? nią? nie chce gadać
Obserwuj wątek
    • Gość: parka Re: Oxymoron się przyczepił do ogona Chudemu IP: *.chello.pl 23.01.02, 17:39
      nie pozdrowię i nie gadam, zresztą to coś wcale nie tworzy oksymoronów -
      przereklamowane...
      • men_ Re: Oxymoron się przyczepił do ogona Chudemu 23.01.02, 17:40
        wybrakowane ??
      • chudyy Cześć Parka 23.01.02, 17:41
        widzisz, przegonił Cię z mojego wątku, ale witam tutaj w takim razie
        jak się masz?
        • Gość: parka Re: Cześć Parka IP: *.chello.pl 23.01.02, 17:49
          dzięki, mam sie nieźle. A co dzisiaj na obiadek?
          • chudyy Re: Cześć Parka 23.01.02, 17:51
            Gość portalu: parka napisał(a):
            > dzięki, mam sie nieźle. A co dzisiaj na obiadek?

tylko, aż ruskie pierogi,
            lepiłem ciasto cierpliwe w sobotę, wiesz mąką, gorąca woda, jajko, oliwa, trochę
            soli i gniotłem drania, a ciężkie to to, moje ręce do klawiatury tylko przywykłe,
            ale warto, potem farsz, sporo zamroziłem i wczoraj po pracy ciach do gara i
            cebulką no niebo w gębie,
            a lubisz pierogi, ale ruskie przede wszystkim?
            • Gość: parka Re: Cześć Parka IP: *.chello.pl 23.01.02, 18:01
              pierogi uwielbiam, mogę jeść codziennie.
              A to że ruskie, to nawet lepiej. Bo ja w takim putinowskim (rasputinowskim?)
              nastroju.
              • chudyy Re: Cześć Parka 23.01.02, 18:03
                Gość portalu: parka napisał(a):
                > pierogi uwielbiam, mogę jeść codziennie.
                > A to że ruskie, to nawet lepiej. Bo ja w takim putinowskim (rasputinowskim?)
                > nastroju.

wspaniale, moja babcia jak robiła pierogi to ich potem na pół tygodnia było, hm,
                moja babcia, to brzmi coraz bardziej jak abstrakcja, patrzę na zdjęcia i nie
                wierzę w nie, tym bardziej, że mam tylko takie jak miała 80 lat, mała babuleńka
                • chudyy mała babuleńka 23.01.02, 18:04
                  taka wiesz jak w Stu latach samotności, dzieci ją do szafy chowały itp
                  • oxymoron Re: parka 23.01.02, 18:23
                    by?em wczoraj z dzieckiem u lekarza (urolog) i prócz mojej ma?ej pare˛ innych
                    dzieci by?o, i wysz?a pani (?adna) ze swoja˛ 3-letnia˛ córeczka˛ i jej ma?a
                    mia?a
                    wystaja˛ca˛ z˙y?ke˛ z rajtuz i pojemniczek na mocz i ubiera pani te˛ ma?a˛,
                    która
                    narzeka, z˙e jej przeszkadza ta z˙y?ka i mam mówi do ma?ej

- oni ci tu taka˛ rureczke˛ do cipki wsadzili,

jak ta cipka wspaniale zabrzmia?a, to naprawde˛ pie˛kne s?owo
                    (i nie tylko ma sie˛ rozumiec´)

a jak wy mówicie na cipki swoich córeczek, bo do moja
                    córka ma pysienke˛

Hej
                    a kiedys´ moja córka (5 lat) wchodzi do ?azienki gdzie bra?em prysznic i mówi:
                                   - ale masz tatus´ s´miesznego pisioraparka, cale to tzw. forum
                    towarzyskie, przy odrobinie
                    wysilku jawi sie jako jeden wielki oxymoron. pomysl.
                    dla kogos z klasycznym wyksztalceniem, szfujacym
                    swobodnie lacina w gnojowisku, o wybrednej elokwencji
                    jak twoja, z mniej juz wybredna estetyka i moralnoscia,
                    doscie do takiego wniosku nie powinno przedstawiac
                    problemu. to tak na marginesie.
                    oczywiscie caly problem tutaj rozbija sie o prosty fakt,
                    ze uzywamy poprostu rozne slowniki. z twojego przywiazania
                    do chudziutkiego wynika, ze rozumiesz i akceptujesz
                    wartosci tego kogos (z maska! pamietasz) i swego rodzaju
                    chora moralnosc jaka ta kreatura (pamietasz) prezentuje.
                    ciekawa wrazliwosc. staraj sie byc obiektywa w tym co robisz.
                    to ze masz stosunki z chu..dyym, nie powinny ci przeszkadzac
                    widziec rzeczy taki jakimi sa. po to sa przyjaciele, zeby
                    umieli takie rzeczy dostrzec w pore.
                    ty ksztalcona w lacinie, pomoz mi zrozumiec ponizszy tekst,
                    ktory mam nadzieje juz kiedys czytalas:

by?em wczoraj z dzieckiem u lekarza (urolog) i prócz mojej ma?ej pare˛ innych
                    dzieci by?o, i wysz?a pani (?adna) ze swoja˛ 3-letnia˛ córeczka˛ i jej ma?a
                    mia?a
                    wystaja˛ca˛ z˙y?ke˛ z rajtuz i pojemniczek na mocz i ubiera pani te˛ ma?a˛,
                    która
                    narzeka, z˙e jej przeszkadza ta z˙y?ka i mam mówi do ma?ej

- oni ci tu taka˛ rureczke˛ do cipki wsadzili,

jak ta cipka wspaniale zabrzmia?a, to naprawde˛ pie˛kne s?owo
                    (i nie tylko ma sie˛ rozumiec´)

a jak wy mówicie na cipki swoich córeczek, bo do moja
                    córka ma pysienke˛

Hej
                    a kiedys´ moja córka (5 lat) wchodzi do ?azienki gdzie bra?em prysznic i mówi:
                                   - ale masz tatus´ s´miesznego pisiora

jak to mrzmi w kontekscie 'stu lat samotnosci'
                    syn wojka Ziutka

• chudyy a nie mówiłem????? 23.01.02, 18:24
                      słyszysz tę ciszę dla Ciebie????
                      • Gość: parka Re: a nie mówiłem????? IP: *.chello.pl 23.01.02, 18:42
                        na tym forum pojawiają się strasznie długie posty. Albo ktoś pisze prace
                        habilitacyjną, albo doniesienie do prokuratury w sprawie seksualnego
                        wykorzystywania dzieci. Jaki rozwój sytuacji przewidujesz?
                        PS. dopóki tajemnicza maska nie pojawi sie pod własnym nickiem, pod jakim znam
                        ja z forum - nie rozmawiam. I dziwie sie, że wszyscy ci, którzy tak brzydzą się
                        donosami, teraz milczą.
                        • oxymoron Re: parka a mówi?em????? 23.01.02, 18:55
                          posluchaj parka,
                          brak odpowiedzi jest tez jakas tam odpowiedzia.
                          teraz co do maski. dlaczego nie przeszkadz ci maska chudego? to, ze ty wiesz
                          kim on jest nie zanczy, ze jest to wiadome wszystkim tutaj zagladajacym. chyba,
                          ale tylko chyba, ze parka bez maski jest chudym w masce. to taka szalona
                          teoria, ktora potraktowana oxymoronsko mialaby sens.
                    • Gość: Jureek Re: parka IP: 62.8.156.* 23.01.02, 18:31
                      oxymoron napisał(a):

(...) - ciach, bo bzdury.
                      Co, oxymoron? Głodnemu chleb na myśli?
                      J.
                      • oxymoron Re: jureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczku! 23.01.02, 19:00
                        ty synus nawet argumentu nie przedstawiasz. takie odwracanie kota w worku
                        skonczylem w trzeciej klasie szkoly podstawowej. widac ty albo masz dziesiec
                        lat, albo zostalo ci to na cale zycie - glodnemu chleb na mysli:), piekne!!!
                        jak bedziesz starszy stosuj ta metode wszedzie gdzie bedzie okazja. powodzenia!
                        -glodnemu chleb na mysli! swietne!!! juz o tym dawno zapomnialem. dzieki.
                      • Gość: o+o-o Re: chuddy - mam pytanie. IP: *.qc.sympatico.ca 23.01.02, 19:03

Co chciales zaprezentowac publice swoim watkiem pt. - "najpiekniejsze slowo" ?

.....i moze odslonisz prawdziwa twarz, chociazby dla "parki".
                        • oxymoron Re: chuddy - mam pytanie. 23.01.02, 19:29
                          dziekuje -triple 'O'-
                          mialem nadzieje, ze ktos wreszcie postawi to pytanie. co prawda retoryczne, ale
                          trzeba je postawic (za Mlynarskim).
                          oxym
                          • Gość: samanta co oxymoron...nie lubimy chudego ciooo???;))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 19:31
                            • oxymoron Re: co oxymoron...nie lubimy chudego ciooo???;)))) 23.01.02, 19:52
                              uwielbiamy Samanto, uwielbiamy!
                              on tego jeszcze nie widzi, (wiesz, on posluguje sie innym slownikiem, ale
                              poszedl wlasnie kupic sobie taki jak trzeba) ze ja jestem jego przyjacielem.
                              jak go nie lubiec? dostarcza miswietnej zabawy.
                              facet, ktorego obrona jest -glowa w piach, i ignoruje, ignoruje (czytaj: jeste
                              ponad tym) moze tylko bawic.
                              juz widze jak kiedys w sadzie, na oskarzenie prokuratora powie: ignoruje!,
                              ignoruje!
                              smiechu warte.
                              oxym
                            • Gość: o+o-o Re: parka IP: *.qc.sympatico.ca 23.01.02, 19:54

parka napisala :

PS. dopóki tajemnicza maska nie pojawi sie pod własnym nickiem, pod jakim znam
                              ja z forum - nie rozmawiam.

Co ja wiem o maskach chudyy(ego) ? Nic. Jestem przeciwnikiem masek, popros go
                              niech sie wyloguje, wtedy bedzie jasne dlaczego z nim rozmawiasz.

• Gość: samanta Re: parka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 20:48
                                sympatico......jakos zle mi sie kojarzy............
                        • Gość: parka Re: chuddy - mam pytanie. IP: *.chello.pl 23.01.02, 19:36
                          Gość portalu: o+o-o napisał(a):

> Co chciales zaprezentowac publice swoim watkiem pt. - "najpiekniejsze slowo" ?
                          > .....i moze odslonisz prawdziwa twarz, chociazby dla "parki".

Dziękuję wszystkim, którzy chcą mnie ustrzec przed potworem Chudyym.
                          pozwólcie mi jednak, bojownicy o wolność, wchodzić w te wątki, gdzie mogę się na
                          niego natknąć. Dajcie mi wolność wyboru.

PS. do o+o+o - napisz, co wiesz o maskach Chudego?
                          • oxymoron Re: parka - mam odpowiedz 23.01.02, 20:31
                            znasz definicje retorycznego pyatania. jest ich tutaj bardzo duzo.
                            twoje zawarte w ostatnim wpisie jest jeszcze jednym w kolekcji.
                            nikt ci niczego nie zabrania. to czywiste, wiec poco pytac. nie w tym rzecz.
                            chudyy moze ma cos czego my nie znamy. ty widac tak. i chwala ci za to. ja
                            zreagowalem nie na to co tam chudy moze swoimi pierogami i sto lat samotnosci
                            moze dla cibie znaczyc, ale na konkretny post. unikasz z jakiegos powodu
                            konwersacji. mam nadzieje, ze jest w tym jakis racjonalizm. w gruncie rzeczy
                            szanuje to. moze go kochasz. siwetny powod. moze go znasz. tez moze byc.
                            zarzuczas mi, ze ubralem maske a akceptujesz ten sam fakt u chudego. czyz nie
                            ciekawe. bronisz go jako osoby czy tego co napisal w najpiekniejszym slowie?
                            zastanow sie jak powinna wygladac konwersacja gdybysmy poszli droga jaka nam
                            chudy sugerowal. przeczytaj jego pytanie.
                            nie obrazaj sie. tak na prawde nic do ciebie nie mam
                            oxym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka