peterrrr1969 03.03.09, 14:08 no i mam mały zgryz. Potrzebuje porady. Jaki kupic prezent dla 25 letniej kobiety. Znamy sie dość dobrze. Mam kilka pomysłów, ale nie omieszkam skorzystać z Waszych propozycji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakletawmarmur Re: prezent na 25 urodziny 03.03.09, 19:10 1. Książka. Uwielbiam je dostawać, nawet jak wykraczają poza moje zainteresowania. W przypadku dobrych znajomych kupuje książki dotyczące tego czym się interesują np. fance kotów kupiłabym "zaklinacza kotów"... Bardziej "uniwersalnymi" książkami są różne poradniki seksualne, tomiki poezji, "złote myśli", albumy. 2. Dobrym pomysłem na prezent są też wszelkiego rodzaju imienne gadżety np. kufel lub kubek z wygrawerowaną ksywką/ podkładka pod myszkę ze wspólnym zdjęciem i podpisem. Można popatrzeć na allegro. 3. Śmieszne, niepotrzebne przedmioty np. fartuszek z nagą postacią, "pociąg do seksu", "wałek na męża", "kilo gwoździ". 4. Perfumy. Każda kobieta lubi je mieć, szczególnie gdy ma świadomość, że mężczyźnie sie podobają:-) 5. Bielizna. Jednak nie kupuj stanika bo dobór rozmiaru to kłopotliwa sprawa... Raczej jakiś komplecik lub kłusa piżamka... 6. Ciekawą pościel, kocyk (np. w panterkę lub ze znaczkiem playboy'a) 7. Coś nietypowego... Podobały mi się: prenumerata jakiegoś miesięcznika, kurs języka włoskiego na CD. Odpowiedz Link Zgłoś