rzulw 23.11.03, 19:46 zwłaszcza niedzielne. Macie czas na prawdziwe leniuchoowanie? A może choś na takie udawane? Ja mimo, że w pracy, to własnie leniuchuję. Gapię sie w monitor i nic mi się nie chce pisać.... nawet mysleć mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmintea Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 20:18 Ja sobie dzis leniuchuje straaaasznie:) Rodzina w podrozy, porzadki odlozone "na kiedy indziej", obiadu mi sie gotowac nie chcialo, mam nowe gg pod linuxem, ksiazke przeczytalam, w necie siedze.. muzyki milej slucham.. Eeeehhh...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 20:30 jasmintea napisała: > Ja sobie dzis leniuchuje straaaasznie:) > Rodzina w podrozy, porzadki odlozone "na kiedy indziej", obiadu mi sie gotowac > nie chcialo, mam nowe gg pod linuxem, ksiazke przeczytalam, w necie siedze.. mu > zyki milej slucham.. > > Eeeehhh...)))) > ja podobnie jak Jasminka, zawsze znajde zcas na leniuchowanie w sobote i niedziele. i masz racje Jasminko :) porzadki nie zajace ;-) ksiazke czytalam ale pzrerwalam, na placz mi sie zebralo wiec odkladam to na potem :) taka opowiesc bardzo melancholijna jak kobieta skazana na poniewierka za milosc do faceta :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 20:44 jasmintea napisała: > Ja sobie dzis leniuchuje straaaasznie:) ja tez :) > Rodzina w podrozy, moja tez :) > porzadki odlozone "na kiedy indziej", tak tak :)) > obiadu mi sie gotowac nie chcialo odgrzalam, co mi mama zostawila :) > ksiazke przeczytalam, ja tez :) > w necie siedze.. muzyki milej slucham.. ja tez :))) > Eeeehhh...)))) > zyc nie umierac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 20:53 a ja tak z głupia frant: Ulaleczko, za co Ty ich tak nienawidzisz...tych Fenicjan? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 21:00 rzulw napisał: > a ja tak z głupia frant: > Ulaleczko, za co Ty ich tak nienawidzisz...tych Fenicjan? bo wymyslili pieniadze, Rzulwiku :D Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 21:16 rzulw napisał: > a to świnie ! widze, ze podzielasz moja nienawisc :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: leniuchwanie ... 23.11.03, 23:00 Powinni wszyscy wymrzec smiercia naturana.. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Fenicjanie - annex 24.11.03, 15:33 jasmintea napisała: > Powinni wszyscy wymrzec smiercia naturana.. :))))) alez oni wlasnie to zrobili, pacanki!!.. zanim zdarzylam zemscic sie jakos na nich ;))) Odpowiedz Link Zgłoś