Dodaj do ulubionych

Razem lepiej niż samemu

20.03.09, 10:02
Z takiego założenia wyszliśmy tworząc TravelFriends.pl www.travelfriends.pl (stronę podpowiadam usłużnie;)). Założeniem był portal tylko dla podróżników, ale chcemy, żeby korzystał każdy, kto szuka towarzystwa - na imprezy, do kina, na spacer. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • kropeczki28 Re: Razem lepiej niż samemu 20.03.09, 10:08
      Zamysl jest fajny, ale widac, ze nie wszyscy uzytkownicy go
      zrozumieli. Czytajac opisy do niektorych profili, ma sie wrazenie,
      ze trafilo sie na jeden z portali randkowych.
      • travelfriend Re: Razem lepiej niż samemu 20.03.09, 10:20
        To jest tak: mam świadomość, że jak się jest samemu, to od niczego nie należy się odżegnywać;). Randkowanie to jest też jedna z opcji, bo właściwie czemu nie, jeśli ja jestem sam, ty jesteś sama i się dobrze dogadujemy, prawda? Tak mi się wydaje.
        Ale z drugiej strony to ma być miejsce również dla tych, którzy po prostu chcą sobie miło spędzić czas - bo na przykład akurat nikogo nie ma pod ręką, a przecież na kawę czy drinka zawsze miło wyskoczyć.
        • manoeuvre Re: Razem lepiej niż samemu 20.03.09, 13:26
          a Ty od jak dawna jesteś travel friendem i jak to w praktyce wygląda?
          • travelfriend Re: Razem lepiej niż samemu 20.03.09, 13:53
            TravelFriends.pl ma niewiele ponad miesiąc, więc trudno mówić o wielkim bagażu
            doświadczeń:). Ale myślę, że wszystko zależy od człowieka - jak by nie patrzeć,
            nigdzie chyba lepiej nie poznasz człowieka niż w podróży, więc jeden potraktuje
            to jako wstęp do głębszej relacji, a ktoś inny po prostu będzie się cieszył, że
            nie musi dopłacać do jedynki.
            Przy czym to dotyczy podróży, a jak wspomniałem, chcemy, żeby byli tez u nas
            ludzie, którzy po prostu lubią spędzać czas w towarzystwie. Albo np. dostałaś
            zaproszenie na wesele i chcesz znaleźć na szybko fajnego faceta, który z Tobą
            pójdzie i jeszcze potańczyć będzie umiał. Więc - cel niekoniecznie randkowy.
            Chyba że... - normalnie, jak w życiu:).
            • manoeuvre Re: Razem lepiej niż samemu 20.03.09, 14:19
              Brzmi to sensownie, pomyślę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka