carrymoon 07.04.09, 08:12 tam kochani jest małe niezwykle ważne info :D i wcale tym razem (tom razom) nie dotyczy BZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: zapraszam na bloga 07.04.09, 08:21 właśnie :D ... sio na motofotobloga :) Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: zapraszam na bloga 23.06.09, 23:59 ..powitanie.. A ja nie mam dostępu :( Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 08:05 Carrymoon, Ale o coooo chodzi? Tam nie ma nic nowego:( Leo Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 09:42 1_leo napisał: > Ale o coooo chodzi? > Tam nie ma nic nowego:( ... data wpisu Carry to 7.04 czyli dość dawno :) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 11:50 A w ogóle czemu dostęp do bloga jest limitowany? Są jakieś nagie zdjęcia przystojnych mężczyzn tam czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 11:58 zloty.strzal napisała: > A w ogóle czemu dostęp do bloga jest limitowany? Są jakieś nagie zdjęcia > przystojnych mężczyzn tam czy co? ponieważ są tam nasze prywatne zdjęcia i uważam, że oglądać je mogą i mają powód osoby, kótre są: - na tych zdjęciach, - znamy je od dłuższego czasu nie tylko z netu NIe widze powodu i reszta dziewczyn też aby każdy miał dostęp. Jak już o tym mowa. Cofam dostęp również osobom które nie odzywają się na forum przez dłuższy czas np 5-6 miesięcy. Zastanawiam się nad tymi co swojej fotki nie dosłali :P w szczególnych przypadkach moge zablokować dostęp jeśli zostane o to poproszona i będzie to uzasadniona prośba. A Ciebie Złoty.strzał nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 15:41 Hmm, Arsinoe, doślij koniecznie, bo Ciebie tez nikt nie kojarzy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 17:07 > A Ciebie Złoty.strzał nie kojarze. Strzelam w ciemno, że to dlatego, że tu nie piszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: zapraszam na bloga 28.06.09, 16:14 Szkoda kurczę :( Myślałam, że nadrobię zaległości. Miałam poważne problemy - najpierw ciąża, później moje dzidzio leżało na OIOMie i patologi.. i totalnie nie w głowie mi było.. Ehh.. No ale cóż. Ja rozumiem zasady (że trzeba sobie zasłużyć) ;) Pozdrawiam :) Monika ps. ja chcę sprzedać swoj motocykl, ale pomimo wszystko będę sercem z rozważnymi motonitami ! Będę wciąż mażyła.. (ponoć najpiękniejsze są marzenia nie do spełnienia.) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 12:23 zloty.strzal napisała: > A w ogóle czemu dostęp do bloga jest limitowany? Są jakieś nagie zdjęcia > przystojnych mężczyzn tam czy co? Jest tego pełno. Przecie my, Rodzynki jesteśmy ciągle fotografowani przez Foremki (i nie tylko) :))) Leo Jutro to dzisiaj tyle ze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 21:55 Ewa, miej litość ja też nie dosłałam. Pamiętacie mnie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: zapraszam na bloga 24.06.09, 22:09 Termit sprawdz poczte :) i szukaj fotki :P Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: zapraszam na bloga 25.06.09, 12:48 Hejka, i ja tyż nie mam dostępu... ale już wiem czemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: zapraszam na bloga 25.06.09, 22:11 Carry, sprawdziłam ale nic nie mam to chyba dobrze. Może ktoś ma moje ładne zdjęcie, bo ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: zapraszam na bloga 25.06.09, 23:28 A wiesz Mariolka, że mam Twoją ładną fotkę :D wyślij mi maila na gg, to Ci przyślę... Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: zapraszam na bloga 26.06.09, 08:08 Termit a jakie konto pocztowe sprawdzasz? poszło na pewno na termit16@gazeta.pl bo tylko tak moglam wysłać Odpowiedz Link Zgłoś