kasia721 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 29.11.03, 22:42 Po pierwsze dzień dobry a raczej dobry wieczór(pisze po raz pierwszy) lubię bardzo Was czytać!!! Właśnie wróciłam z kina z tego filmu(To właśnie miłość) i stwierdzam, że film jest SUPER!!! POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 30.11.03, 09:59 byłam widziłam równiez polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 tytul oryginalu 30.11.03, 11:08 Podajcie mi tytul oryginalu co? skoro to taki fajny film to moze tez na niego pojde. Siostra tez mi cos o nim mowila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 jeszcze nie 30.11.03, 11:19 We Francji dopiero wchodzi do kin 3 grudnia ;-((( Polska jest bardziej cywilizowana hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 30.11.03, 20:23 Rzeczywiscie - film rewelacyjny. Bardzo pozytywny, ale nie przesłodzony. Suuuper!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 07.12.03, 00:54 Dziś my byliśmy. Świetny film, baaardzo mi się podobał. Jak to ja, oczywiście nawet uroniłam łezkę. Po zakończeniu seansu ludzie na sali zaczęli bić brawo, nie wiem, na czym ostatnio słyszałam, żeby bili brawo, chyba na pierwszej z nowych części "Gwiezdnych Wojen"... Tak, że i ja ten filmik polecam (pewnie już wszyscy widzieli przede mną, hihi). Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 30.11.03, 21:32 eeee a ja myslalam ze to jakies rozwazania pt. czy to przyjaz czy kochanie lub skad wiedziec ze sie jego/ja kocha :) a na film bym z przyjemnoscia poszla z moim R., tylko najpierw on musi tu sie pojawic znaczy we Wroclawiu ale moze gdzies znajde kopie na DIVx i obejrzymy u niego na kompie jak pojade juz w piatek piatek piatek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 09:47 widzialam, a jakze :-) i polecam kazdemu, kto lubie tego typu filmy - zrobiony jest rewelacyjnie, nie widac,ze to debiut rezyserski, a aktorzy..... szczegolnie Bill Nighy-ale smaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 10:14 malen_a napisała: > widzialam, a jakze :-) > i polecam kazdemu, kto lubie tego typu filmy - zrobiony jest rewelacyjnie, nie > widac,ze to debiut rezyserski, a aktorzy..... szczegolnie Bill Nighy-ale > smaczek... Watek muzyka mi sie chyba najbardziej podobal (oczywiscie zaraz po nim watek premiera). A najbardziej mi sie podobal tekst: "10 min. u Eltona Johna wystarczyly zebys stal sie pedalem." Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 10:32 ariel23 napisała: > Watek muzyka mi sie chyba najbardziej podobal (oczywiscie zaraz po nim watek > premiera). > A najbardziej mi sie podobal tekst: "10 min. u Eltona Johna wystarczyly zebys > stal sie pedalem." a mnie jakos za serce zlapal watek z Alanem Rickmanem, Emma Tomphson oraz ta Niemka- asystentka :) jakos tak...no lzy mi sie krecily w oczach jak ona plakala... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 10:37 malen_a napisała: > ariel23 napisała: > > > > Watek muzyka mi sie chyba najbardziej podobal (oczywiscie zaraz po nim wa > tek > > premiera). > > A najbardziej mi sie podobal tekst: "10 min. u Eltona Johna wystarczyly ze > bys > > stal sie pedalem." > > a mnie jakos za serce zlapal watek z Alanem Rickmanem, Emma Tomphson oraz ta > Niemka- asystentka :) jakos tak...no lzy mi sie krecily w oczach jak ona > plakala... Oj, mi tez jej bylo szkoda (Emmy oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 10:43 ariel23 napisała: > Oj, mi tez jej bylo szkoda (Emmy oczywiscie). nio (hlip, hlip) ci faceci to swinie jednak!!! ;-) a jak Ci sie Karl podobal? dla mnie akurat taki do schrupania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 10:50 malen_a napisała: > a jak Ci sie Karl podobal? dla mnie akurat taki do schrupania :-) Karl byl super! :) Tylko jakos niejasno sie skoczyl ten ich watek. W sumie nawet nie wiem jak. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 11:05 skonczyl sie tak,ze ona wybrala milosc do brata :-) z Karlem skonczone:( eh, co za babka, takiego faceta z rak wypuscic,a mogla jakos to pogodzic :-)i noca kom. wylaczac a propos, masz @ na gazecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 11:47 malen_a napisała: > skonczyl sie tak,ze ona wybrala milosc do brata :-) z Karlem skonczone:( > eh, co za babka, takiego faceta z rak wypuscic,a mogla jakos to pogodzic :-) i > noca kom. wylaczac No tak myslalam, ale jakos niejasno to pokazali. I tez uwalam, ze mozna to bylo polaczyc. > > a propos, masz @ na gazecie :) Nie chce mi sie otworzyc skrzynka. Ale ide dalej z nia walczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wirszulka Re: TO WŁAŚNIE MIŁOŚĆ 01.12.03, 11:31 Ja też widziałam i jestem zachwycona. Znakomicie bawiłam się na filmie, co poniektórzy nawet uronili łezke:)))Bardzo zabawny i wzruszający. Mi się bardzo podobał pomysł z lotniskiem, nigdy bym nie pomyślała o nim w tych kategoriach a sama witałam w wakacje dorgą mi osobe na lotnisku.Te sceny z filmu bardzo odzwierciedlają rzeczywistość. Wątek z cierpiącym z miłości:)chłopcem był świetny... Odpowiedz Link Zgłoś