konradbryw 02.12.03, 08:32 Coś mi się wierzyć nie chce. Co tak cicho? Dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: pierwszy? 02.12.03, 08:43 Dlaczego tak cicho, to nie wiem. Pewnie sie ludziom znudziło. A ja juz tu siedzę od godziny, ale wolalam podrzemać. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: pierwszy? 02.12.03, 11:18 Czwarty. Cicho, tylko świerszcz pod kaloryferem pitoli od kilku tygodni. Jak to bydlę wykończyć, kto wie? R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: pierwszy? 02.12.03, 11:24 > Cicho, tylko świerszcz pod kaloryferem pitoli od kilku tygodni. Jak to bydlę > wykończyć, kto wie? Namów go, żeby przeszedł za komin? A tak poważnie, to tak przeszkadza? Prusaki sa gorsze. Ostatnio znalazłam przyjemność w paleniu ich żywcem :-P Może mu tam po prostu ciepło. I umila Wam wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: pierwszy? 02.12.03, 11:44 the_dzidka napisała: > Może mu tam po prostu ciepło. I umila Wam wieczory... To w pracy, więc ani wieczory, ani nie umila. Chłop żywemu nie przepuści. ;-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: pierwszy? 02.12.03, 11:47 > To w pracy, więc ani wieczory, ani nie umila. > Chłop żywemu nie przepuści. ;-) Zostaw bydlątko. Borchardt takiego w kajucie trzymał podczas rejsu... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: pierwszy? 02.12.03, 13:03 Bo ja mam urlop i wstałam przed 9 dopiero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: pierwszy? 02.12.03, 13:13 catalina1 napisała: > Bo ja mam urlop i wstałam przed 9 dopiero ;-) Takiej to dobrze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: pierwszy? 02.12.03, 13:14 > > Bo ja mam urlop i wstałam przed 9 dopiero ;-) > > Takiej to dobrze. ;) No. A co to jest urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: pierwszy? 02.12.03, 19:13 the_dzidka napisała: > No. A co to jest urlop? > Takie coś, kiedy się śpi, chodzi bez makijażu i w dresie cały dzień ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: pierwszy? 02.12.03, 21:51 > > No. A co to jest urlop? > > > Takie coś, kiedy się śpi, chodzi bez makijażu i w dresie cały dzień ;-)) To się nazywa bezrobocie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: pierwszy? 02.12.03, 22:47 the_dzidka napisała: > To się nazywa bezrobocie!!!!!!!!! To był urlop, jutro o 9 spotkanie z SAPem ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: pierwszy? 03.12.03, 01:20 catalina1 napisała: > Takie coś, kiedy się śpi, chodzi bez makijażu i w dresie cały dzień ;-)) Tzn. że ja pewnie nigdy urlopu mieć nie będę. Nie, nie chodzi mi o makijaż. :P Odpowiedz Link Zgłoś