azja.pl 03.12.03, 10:35 Bedziecie swietowac jakos mikolajki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia721 Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 10:54 Tak!!!! Każda okazja żeby zrobić sobie przyjemność i niespodziankę jest dobra. Nie mówię o furze prezentów dla wszystkich ale coś dla lubego... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 13:10 no oczywiscie! JESZCZE NIE JESTEM NA TYLE DOROSLA ABY ZAPRZESTAC ( I CHYBA NIGDY NIE BEDE :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 13:25 Powiem szczerze, to jedno z najsympatyczniejszych dni w roku :-) Uwielbiam robić prezenty moim bliskim :-) Są to symboliczne drobiazgi, które potajemnie wsuwam pod poduchy :-) i cieszę się jak dziecko, kiedy udaje mi się zrobić takie miłe niespodzianki wtedy, gdy wszyscy śpią :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Francja 03.12.03, 14:00 A ja jeszcze nie wiem czy tu we francji sie obchodzi czy nie....musze pogadac z sebkiem zebysmy sobie zrobili male prezenciki. Wiem, ze jest pelno roznych zabaw i animacji w miescie dla dzieci, jakies parady, przyjazd Mikolaja itd Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 14:03 Będziemy:) Ja nabyłam ukochanemu książkę o fotografowaniu aparatami cyfrowymi. Ostatnio zaczynam już wpadać w panikę, że nie mam jeszcze Gwiazdkowych prezentów, trzeba by się zacząć rozglądać, ale jakoś głowy do tego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 20:19 u mnie w domu od dobrych paru lat sie Mikolaja nie obchodzi, jakos wolimy wieksze preznety pod choinka niz rozlozone na 2 raty:) A mojemu Lubemu robie prezent: jade do niego:)))) Sprezylam sie z robota i zamiast czekania do okresu poswiatecznego zobaczymy sie juz teraz. Skacze z radosci na taki prezent Mikolajkowy:) On sie cieszy ze ja przyjade, ja sie ciesze ze jade - pelnia szczescia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś