Dodaj do ulubionych

Mikolajki- obchodzicie?

03.12.03, 10:35
Bedziecie swietowac jakos mikolajki?
Obserwuj wątek
    • kasia721 Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 10:54
      Tak!!!! Każda okazja żeby zrobić sobie przyjemność i niespodziankę jest dobra.
      Nie mówię o furze prezentów dla wszystkich ale coś dla lubego...
    • malen_a Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 13:10
      no oczywiscie! JESZCZE NIE JESTEM NA TYLE DOROSLA ABY ZAPRZESTAC ( I CHYBA
      NIGDY NIE BEDE :-))
      • pireneje Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 13:25
        Powiem szczerze, to jedno z najsympatyczniejszych dni w roku :-) Uwielbiam
        robić prezenty moim bliskim :-) Są to symboliczne drobiazgi, które potajemnie
        wsuwam pod poduchy :-) i cieszę się jak dziecko, kiedy udaje mi się zrobić
        takie miłe niespodzianki wtedy, gdy wszyscy śpią :-).
        • kasienka80 Francja 03.12.03, 14:00
          A ja jeszcze nie wiem czy tu we francji sie obchodzi czy nie....musze pogadac z
          sebkiem zebysmy sobie zrobili male prezenciki. Wiem, ze jest pelno roznych
          zabaw i animacji w miescie dla dzieci, jakies parady, przyjazd Mikolaja itd
    • chiara76 Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 14:03
      Będziemy:) Ja nabyłam ukochanemu książkę o fotografowaniu aparatami cyfrowymi.
      Ostatnio zaczynam już wpadać w panikę, że nie mam jeszcze Gwiazdkowych
      prezentów, trzeba by się zacząć rozglądać, ale jakoś głowy do tego nie mam.
    • labeg Re: Mikolajki- obchodzicie? 03.12.03, 20:19
      u mnie w domu od dobrych paru lat sie Mikolaja nie obchodzi, jakos wolimy
      wieksze preznety pod choinka niz rozlozone na 2 raty:)
      A mojemu Lubemu robie prezent: jade do niego:)))) Sprezylam sie z robota i
      zamiast czekania do okresu poswiatecznego zobaczymy sie juz teraz. Skacze z
      radosci na taki prezent Mikolajkowy:) On sie cieszy ze ja przyjade, ja sie
      ciesze ze jade - pelnia szczescia :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka