kanuk 07.12.03, 20:13 Jeżeli ktoś w rozmowie z wami powie : ” wiesz ,co mam na myśli ? ”, znaczy to , że sam nie wie co ma na myśli. Wiecie ,co mam na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Jeżeli 07.12.03, 20:19 w tej chwili masz myśleniową obawę oraz cichą nadzieję, iż nikt się jednak nie domyśli treści zadumywania, może trochę triumfu w tym jest również ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Jeżeli 07.12.03, 20:32 heh, rozglądam się bezradnie za materiałem źródłowym tego triumfu.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jeżeli 07.12.03, 20:36 pewnikiem jest nim moja nieznajomość rzeczy, za pomocą hipnozy może by się udało zmienić tok ich manowcowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Jeżeli 07.12.03, 20:40 Z rzeczy wino można zrobić manowcowe.- one same tam nie wędrują chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jeżeli 07.12.03, 20:50 wino się powinno <destylować z szacunku dla trunku>, wina na manowcach zrodzona, powinność - ta już zależna od sumienia, ruch-bezruch, czystota taka ;) Odpowiedz Link Zgłoś