edzioszka 09.12.03, 19:41 są jutro, takoż pozwalam sobie wątek ów założyć <jakoby mnie nikt z rańca nie wyprzedził>, ku składaniu życzeń i wirtualnemu imprezowaniu przeznaczon! w girlandy choinowo-kwiatowe go przyozdabiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 19:51 -@->>>><<<<<-@->>>><<<<-@->>>><<<<-@->>>><<<<-@->>>><<<<-@->>>><<<<-@->>>><<<<-@ to była girlanda @->- a to kwiatuszek dla Anieli Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 21:40 Z takiej okazji, wstapilam do ksiegarni: %%%% %%%% %%%% %%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%% i do papierniczego: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 21:42 Ale dranstwo na tym portalu. Ukradli przesylke! Gdy wysylalam, wygladala zupelnie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 21:44 Aha, jak nacisniecie przy moim poscie, z prezentami na "odpowiedz cytujac", to zobaczycie, co zginelo. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 22:37 aż żal, iż od razu po otwarciu wątku nie widać, takie pikne motywy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 22:56 miltonia napisała: > Z takiej okazji, wstapilam do ksiegarni: > > > > %%%% > %%%% > %%%% > %%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > %%%%%%%%%%%% > > i do papierniczego: > > $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ > $ $ $ $ > $ $ $ $ > $ $ $ $ > $ $ $ $ > $ $ $ $ > $ $ $ $ > $ $ $ $ > $ $ $ > $ $ > $ $ > $ $ > $ $ > $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ yhyh bardzo trafiony prezent ;)))))) dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniołkowe urodziny 09.12.03, 23:14 Alez prosze bardzo. Wkrecilam sie na skarbnika w pewnym miejscu, gdzie skladki plyna wartkim strumieniem i jest co defraudowac. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aniołkowe urodziny 10.12.03, 07:34 To ja obwieszczam tadeciem w trbake ze sie dolaczam i gromkie hip hip hurra dodaje. B-Y Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniołkowe urodziny 10.12.03, 08:24 aha ja sie przechadzam po watkach i dygam uprzejmie oraz dziekczynienia sle :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Aniołkowe urodziny 10.12.03, 09:24 to ja dodam jeszcze, iż bardzo Cię Anielciu lubię, jesteś dla mnie wzorem dysktynkcji oraz nienagannego zmanierowania <z każdem wieść konwers potrafisz>, nawet złośliwaś z wdziękiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniołkowe urodziny 10.12.03, 14:23 o. a te Wasze slowa to sobie normalnie wezme i wydrukuje i bede codzien czytac na glos jako afirmacje ;) dzieki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Aniołkowe urodziny 10.12.03, 15:52 Aniołku, sie dołączam z najlepszymi zyczeniami.Cud dystyngowania.. hm... Lady A. niech wolno będzie złożyć Ci pani najserdeczniejsze życzenia.Już byśmy tu wszyscy dawno bez Ciebie, Milady pousychali.Całuję dłonie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniołkowe urodziny 12.12.03, 20:29 to ja szybko uperfumuje przeguby moze :) i podziekuje bez pospiechu, dystyngowanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka dziś świętuje nasz git-Aniołek! 10.12.04, 09:48 od samego rana (w oczekiwaniu na Cię) w niebieńskiej poczekalni Michał w karty gra z Cherubinem.. z wyrazu ich twarzy wnioskuję, że spodziewają się większej imprezki.. pod wieczór cicho przyjdą skrzydlaci Ofaniel, Rikbiel, Zofiel - oj, nie wykręcisz się dzisiaj ogryzkiem ;) i ja się zerwałam bladym świtem by Cię uściskać - buziaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: dziś świętuje nasz git-Aniołek! 10.12.04, 13:33 serdeczności najserdeczniejsze zasyła życzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: dziś świętuje nasz git-Aniołek! 10.12.04, 15:10 ale to sie milo czyta (to nic, ze nie pierwszy raz ;) dziekuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty o poprawiny! 10.12.04, 15:55 najlepsiejszego zycze skrzydlatej i czekam na szampana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Aniołkowe urodziny 10.12.04, 22:19 i Ja>> Układam półwiersza (Chociem znajomość niepierwsza ) Sięgając jej kiesy -> Muzę maceruję gibuję karesy (ukłon wykonuję) Kończę amory_k'Anieli bo rym już w pościeli Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniołkowe urodziny 10.12.04, 22:40 To i ja gratuluje postarzenia sie o rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniołkowe urodziny 10.12.04, 22:44 yhyhyh brakowalo mi tej lyzki dziegciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Aniołkowe urodziny 11.12.04, 12:15 Podtrzymjąc tradycję spóźnień, dołączam... Serdeczności na to osiągnięcie dojrzałości od piernicznych staruchów. Sztuk jedna (staruchów-znaczy jedna, serdeczności - mrowie) :o) OLDP --- ...ale kogo to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniołkowe urodziny 11.12.04, 14:21 aha, jakie spoznieine? po prostu dzis drugie swieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Aniołkowe urodziny 13.12.04, 17:14 Aha, to ja w czwarte święto się dołączam. Szczerze. Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś