qwaroslaw 01.06.09, 21:12 witam czy ktos reflektuje z naszych okolic (moje i winnix) na wspolną podróż w piątek, no i oczywiscie niekoniecznie wprost z poznania ale połączenie tras tez wchodzi w gre :) P-ń-Jarocin-Kaliszfornia-Piotrków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwaroslaw Re: Poznań i okolice- BBZ 01.06.09, 21:13 no i najwazniejsze o czym zapomniałem, przywitać sie więc sie witam :):):) jestem gorszą połówką winnix :) od niedawna czytający MiDa Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: Poznań i okolice- BBZ 03.06.09, 13:51 :) my bedziemy jechac z bardziej zachodnich rubiezy, ale od Jarocina nasze trasy sie pokrywaja. nie wiem jeszcze o której bedziemy wyjezdzac, ale moze uda nam sie polaczyc wysylki w kierunku bezpiecznego dotarcia do celu. acha - moja przelotowa to ok 90, wiec uprzedzam. gg 4888506 Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Poznań i okolice- BBZ 04.06.09, 11:15 Khm... No nie ukrywam, że ta przelotowa trochę za niska dla mnie jest. Pewnie specjalnie szybciej nie będziemy jechać, ale jak będzie okazja to się rozpędzimy i znam siebie na tyle, że wiem, że się będę wkurzać jak będę musiała całą trasę jechać maks 90... Więc chyba dla spokoju ducha wszystkich uczestników, lepiej jechać osobno... Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: Poznań i okolice- BBZ 04.06.09, 12:56 no i problem sie sam rozwiazal :) jedziemy samochodem. generalnie ja tez chetnie szybciej, tak apropos tych 90, ale moja virazka nie zawsze ma ochote. wyjatkowy mul z niej jest niestety. 110 to z gorki. zwykle mam wrazenie, ze ją pcham...;( Odpowiedz Link Zgłoś
izetta Re: Poznań i okolice- BBZ 04.06.09, 16:10 ja z aggres wyjeżdzamy jutro około 12tej z mosiny i też lecimy przez jarocin. jak ktoś zobaczy draga i turystyka sztuk razem 2 to to my :) Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Poznań i okolice- BBZ 04.06.09, 20:04 To wolno jedźcie, żebyśmy Was dogonili ;) Mi się lekko skomplikowała sytuacja w pracy i nie jestem w stanie powiedzieć na 100% o której ruszymy, może o 12tej, może o 13tej, będę się starać na tą pierwszą opcję. My w każdym razie jedziemy: ja na czarnej ER-5, czrne spodnie, czarna kurtka z czerwonymi wstawkami, znak rozpoznawczy - kask z pomarańczową czaszką. Q jedzie na niebieskiej CBF600S, cały na czarno, srebrno niebieski kask. Odpowiedz Link Zgłoś
izetta Re: Poznań i okolice- BBZ 04.06.09, 20:18 mnie poznacie na pewno. mało się widuje motocyklistów na dragu z przezroczystym dziecięcym plecaczkiem na przeciwdeszczówce, pod którą mają skórzane ubranko :) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres25 Re: Poznań i okolice- BBZ 04.06.09, 23:18 a tuż obok izetty będę ja, na wiśniowyej SV650s, w wiśniowej kurtce(lub odblaskowej kamizelce), czarne spodnie, srebrny kask i czarno srebrne sakwy, no iiiiiiiiiiiiiii z ZIELONĄ WSTĄŻECZKĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwaroslaw Re: Poznań i okolice- BBZ 05.06.09, 08:57 damy rade, jak by jeszcze cos to moje gg 2466280 Odpowiedz Link Zgłoś