Dodaj do ulubionych

UNKA !!!!!!!!!!! przestań wreszcie się

29.01.02, 18:26
znęcac nad biednym panem K. !!!!!!!
Nie widzisz, że serce mu krwawi i coś z główką - cholera, może biedak tez
dzisiaj jakiegoś wirusa podłapał :)))

p.s.: co sie z chłopem stało ? - a jeszcze wczoraj tak brykał wesoło, hę ?:))
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: UNKA !!!!!!!!!!! przestań wreszcie się 29.01.02, 18:34
      dostal pan K. zapewne za mala dawke masazu porannego w udko...
      wkrotce postaram sie nadrobic.....
      • men_ Only zasmuce Ciebie niestety 29.01.02, 18:40
        On tęskni za inną :)
        • onlyania Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 18:47
          • oona Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:18
            mnie tam nie smutno
            niech se Kitek bedzie szczesliwy z kim innym
            • kitek1 Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:19
              w koncu to moj problem,
              z kim chce byc szczesliwy,
              no nie,
              • men_ Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:21
                O, żółć sie nadal wylewa, tyś chirurg ?:))
                • oona Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:24
                  cos nie za szczesliwie brzmi ten swiezo upieczony szczesliwiec
                  :))
                  • men_ Uneczko, 29.01.02, 19:25
                    to chyba przez te dzisiejsze wirusy, których niektórzy tak sie boją ?:))
                    • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 19:29
                      zimnych drani i kobiet z alabastru wirusy sie najwyrazniej boja
                      • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 19:34
                        no nie Uneczko, to Tys sprawiła z Kitkiem, czy inna Osoba ?:)))

brrrrrr, bo sie zaczne bać jeszcze :))
                        • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 19:39
                          ja dzisiaj nic złego wyjatkowo nie zrobiłam:))
                          pracowałam tfu tfu błe uczciwie,jeszcze sie po tym otrzasam
                          brrrrrr feeeee
                          • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 19:42
                            no wstrętna ta praca - jak dzisiaj tez, jak cholera, ucziwie i to SAM :))
                            • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 19:48
                              cos Ty mi za bardzo to SAM ciagle eksponujesz :)))
                              ja tam SAMA jak palec
                              tfu tfu bez skojarzen
                              :)))
                              • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 19:52
                                Znecam sie nad soba ciągle i sobie to przypominając :))
                                • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:01
                                  badz dla siebie łagodniejszy:))
                                  prosiłam:skoncz z tym ciagłym umartwianiem sie,zyciowy asceto
                                  • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 20:02
                                    juz przestaje - jutro juz nie bedę ascetą :))
                                    • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:13
                                      no dobra,ALE NIE BEZE MNIE!!!!
                                      SŁYSZYSZ?????
                                      :))))
                                      • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 20:27
                                        I znowu kabelek, tylko, :)) tylko internetowy, hę ?)
                                        • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:32
                                          a co masz jakas inna NIEpropozycję??
                                          dobra,powiedzmy,ze zmeczony jestes,ta Twoja ciezka praca...
                                          wybaczam,ja przeciez tez kobieta CIEZKO pracujaca
                                          • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 20:39
                                            No, jutro będę tez zmęczony praca - personel będzie mnie witał po długiej
                                            nieobecności :)
                                            • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:46
                                              to duzo tych rzucających Ci sie na szyję i zapłakanych bedzie?
                                              • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 20:48
                                                może ta jedna "starowinka" --oj przemeczony jestem, ona nie mogła tesknic :)
                                                • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:50
                                                  zaraz powiesz,ze tam w ogole to sami faceci pracuja tak naprawde?
                                                  • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 20:52
                                                    yyyyyyyyyyco mam odpowiedziec ?:))

a "starowinki" nie pamietasz ?:)) tan cios poniżej pasa (bez skojarzeń :)
                                                  • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:54
                                                    dobrze Ci zapamietałam te starowinke,spokojnie
                                                    ale to jedyna kobieta(hehe,kobieta...)tam,no nie??
                                                  • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 20:56
                                                    Noooooo, jedyna co dzisiaj nie teskniła ..:))
                                                  • oona Re: Uneczko, 29.01.02, 20:57
                                                    musze zmykac paaaaaaaaaaaa
                                                  • men_ Re: Uneczko, 29.01.02, 21:01
                                                    papa :))))
                  • kitek1 Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:26
                    zeby innym pierwszym naiwnym smutno nie bylo,
                    • oona Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:40
                      a co sie pierwsza naiwna bedzie martwic na zapas
                    • Gość: onlyanka Re: alem sie zasmucila................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 19:42
                      no to kitus jakem obiecala, nastawiaj udko do masazyku....
                      • kitek1 Re: alem sie zasmucila................ 29.01.02, 19:43
                        chcesz uslyszec moj smiech perlisty,
                        uneczke zasmucisz, bo mnie dyzurnym smutasem mianowala,
                        • Gość: onlyanka Re: Poszlo................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 19:46
                          kitus, jaki ty smutas, juzem cie z tego smutasa odmeldowala...
                        • kitek1 jeszcze mi w duszy drzy.............. 29.01.02, 19:46
                          dzieki onlyance, najlepszej kolezance,
                          • oona Re: jeszcze mi w duszy drzy.............. 29.01.02, 19:50
                            smutas smutas
                            ale ja do tego reki nie przyłozyłam
                            • kitek1 Re: jeszcze mi w duszy drzy.............. 29.01.02, 19:52
                              zobaczymy komu lzy poplyna w ostanim odcinku waszego mielodramatu,
                              • oona Re: jeszcze mi w duszy drzy.............. 29.01.02, 20:02
                                w scenariuszu tego typu zawsze jest zagwarantowane tylko jedno-ze nie beda to
                                łzy zimnego drania
                                jemu nawet nie powinna drgnac powieka
                                • kitek1 Re: jeszcze mi w duszy drzy.............. 29.01.02, 20:03
                                  a mialem nadzieje,
                                  ze bedziecie oryginalniejsi,
                                  • oona Re: jeszcze mi w duszy drzy.............. 29.01.02, 20:14
                                    ha,ja tez sie łudze,ze tu bedzie inaczej
                                    pierwsza naiwna w koncu jestem,do usług
                                    • jasmina_tdi kiteczku aniolku 29.01.02, 20:20
                                      mam nadzieje, ze jednak nie poslalam Ci tego wirusa! Jak tam komputer?? Dyszy??
                                      buziaczek

jasmine
                                      • kitek1 Re: kiteczku aniolku 29.01.02, 20:46
                                        oki, dzieki za szybkie ostrzezenie,
                                        • jasmina_tdi Re: kiteczku aniolku 29.01.02, 20:52
                                          a dostales takiego maila wogole?? tzn zawirusowanego???

kitek1 napisał(a):

> oki, dzieki za szybkie ostrzezenie,

• kitek1 Re: kiteczku aniolku 29.01.02, 20:54
                                            tamtego wywalilem i nie skanowalem,
                                            ale mam jeszcze jakies dwa:-ogloszenia parafialne i cos o bin ladenie,
                                            ale narazie tego nie ruszam,
                                            • jasmina_tdi Re: kiteczku aniolku 29.01.02, 20:57
                                              parafialne i o bin ladenie mozesz otworzyc

kitek1 napisał(a):

> tamtego wywalilem i nie skanowalem,
                                              > ale mam jeszcze jakies dwa:-ogloszenia parafialne i cos o bin ladenie,
                                              > ale narazie tego nie ruszam,

• kitek1 Re: kiteczku aniolku 29.01.02, 20:59
                                                a te obiecane terminy pamietasz,
                                                czy wierszyk za bardzo pisany byl,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka