urusalimka 23.07.09, 19:48 Jakiś niebzykający całodobowo facet potrzebny natychmiast. Pogadać chciałam...Najlepiej skrzyżowanie księdza z klownem, wypoziomowane. Nie znoszę łatwych facetów. Jest taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konnal Re: zamiast antybiotyku 23.07.09, 20:56 czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek, zamiast antybiotyku, faceta, na wszystkie życiowe problemy, zagryzaj i zawieś na szyi, najlepsze lekarstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
luipepino Re: zamiast antybiotyku 23.07.09, 20:57 a potem zielona pietruszka, niweluje przykry zapach i dobrze robi na popęd :) Odpowiedz Link Zgłoś
urusalimka Re: zamiast antybiotyku 24.07.09, 19:08 Jakiś problem z interpretacją? Gdybym chciała czosnek albo pietruszkę to poszłabym do sklepu a nie pisała na forum. Chciałam pogadać a nie pop.... ani nie pofilozofować. Kumamy? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: zamiast antybiotyku 23.07.09, 22:06 skrzyzowanie ksiedza z clownem znajdziesz tylko wsrod zwolennikow PiS. Chociaz nie... Jurek i Zawisza tez by sie nadawali... :) Odpowiedz Link Zgłoś
urusalimka Re: zamiast antybiotyku 24.07.09, 19:14 Kiedyś lubiłam teletubisie.... dziecku puszczać w niedzielne poranki.Odpowiem na propozycję - ani Jurek ani Zawisza jedynie Dera mógłby się nadać a tak na marginesie lata mi setą czy to będzie PiS czy Libertas czy z otoczenia radyja. O moje posrane pomysły się nie martw a jak ci się nie podobają to wymyśl sobie swoje i zapodaj. Na pewno coś tam znajdziesz w pustym baniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: zamiast antybiotyku 23.07.09, 23:41 No musialbys pojsc na troche komromisow - zamiast ksiedza mzoe byc ministrant?. - zamiast klowna - ktos kto bierze zycie nie za bardzo powaznie - chyba ze w powaznych sprawach?. Szowinista ,cynik i co tam jeszcze mi wypominano - jest trudny w odroznienu do nie-latwego. Tzn trudny aby go posiasc a potem trudny aby sie go pozbyc :)) - z bzykaniem to roznie...ale moze pieprzyc cala noc.... A tak powaznie to szukasz takiego zupelnie niebzykajacego? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
urusalimka Re: zamiast antybiotyku 24.07.09, 19:25 Witam ulubionego forumowicza. Pójdę na kompromis, niechaj będzie ministrant. A dalej - zupełnie niebzykający? hm.... zbyt koszmarne perspektywy i ręce bolą. No niech czasem bzyknie... Najbardziej męczliwy okaz jaki może się trafić to piep.... bez sensu w dzień i nieco inaczej do padnięcia w nocy. Nie, nie, nie!!! wolę już komary. Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 10:14 lepiej zajmij sie swoim mezem,to najlepszy okaz ktory jest w stanie meczyc sie z toba.zaden swietoszek nie poskromi takiego obciacha jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
urusalimka Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 10:40 Jakbym miała męża ciepoku to nie szukałabym faceta. Jeśli mierzi cię swoboda wypowiedzi to zmów różaniec albo weź porządny rozpęd i celuj dobrze. Inteligencjo prenatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 11:17 urusalimka napisała: > Jakbym miała męża ciepoku to nie szukałabym faceta. Jeśli mierzi cię swoboda > wypowiedzi to zmów różaniec albo weź porządny rozpęd i celuj dobrze. > Inteligencjo prenatalna. Z takimi textami faceta nie znajdziesz,chyba ze idealne jak ty meskie odbicie zgorzknialej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
urusalimka Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 13:32 Właśnie takiego szukam, który da sobie radę z moimi textami a moja gorycz nie będzie obwodem wysokiego napięcia. Zaraz wyjdzie z tego, że elektryka szukam...Poza tym nie chciałam być niemiła ameno33. Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 21:11 Elektryka nie bo beda zwarcia.Sam lepszy nie bylem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 09:25 Zapraszam na pielgrzymkę. Warszawska startuje 6.08.z ul.Długiej (Paulińska). To nie żart można pogadać porozmyślać to lepsze niż sanatorium i wczasy odchudzające z psyhoanalitykiem w jednym a i ministrantów jest sporo. Ja idę 6 raz i uważam że to najlepsze co można zrobić latem nawet dla niewierzących.Polecam 3 grupę. Odpowiedz Link Zgłoś
urusalimka Re: zamiast antybiotyku 25.07.09, 10:36 Mam rzut beretem do Częstochowy, butów nie opłaca się zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: zamiast antybiotyku 26.07.09, 08:39 To nie ma znaczenia. W mojej grupie idą ludzie z całej Polski oraz Włoch i Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś