insula.incognita 30.07.09, 19:15 Nie jestem w stanie nadązyć... Foruma zmienna jest. Szczególnie tytuła foruma. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Tymczasowa Ruina Forum 30.07.09, 20:11 Ale ładnie wygląda - prawie jak TeneRyFa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Tymczasowa Ruina Forum 31.07.09, 15:25 mika_p napisała: > Ale ładnie wygląda - prawie jak TeneRyFa ;) a dla mnie jak TaRyFa bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tymczasowa Ruina Forum 30.07.09, 23:55 Może właśnie o to chodzi, żeby "nowi" nie nadążali? ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Tymczasowa Ruina Forum 31.07.09, 00:29 Może....morze jest ładne o tej porze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Tymczasowa Ruina Forum 31.07.09, 15:26 ave.duce napisała: > Szczególnie w Kąćkach ;) > W kąćkach Chałupy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Tymczasowa Ruina Forum 31.07.09, 21:48 No :) Coś w tym stylu i ....okolice ;) www.youtube.com/watch?v=gFkmQX5jGjU Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tymczasowa Ruina Forum 01.08.09, 08:59 Albo: www.youtube.com/watch?v=JnVVKANqP3s&hl=pl & www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-make-an-acapulco-cocktail-50245/ :p Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Tymczasowa Ruina Forum 01.08.09, 13:05 ja WOGLE nie nadazam, nie tylko za zmianami szyldu. Albo tu sie gwaltownie zmienila lista plac i mamy aktywny narybek, albo jakis powrot synow marntorawnych i cor koryntu, ktorzy odeszli byli z forum wieki temu, a teraz wrocili. W kazdym razie mam wrazenie, ze nikogo nie znam, a jak nie znam, to oczywiscie nie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tymczasowa Ruina Forum 01.08.09, 13:38 kubissimo napisał: > ja WOGLE nie nadazam, nie tylko za zmianami szyldu. Albo tu sie > gwaltownie zmienila lista plac i mamy aktywny narybek, albo jakis > powrot synow marntorawnych i cor koryntu, ktorzy odeszli byli z > forum wieki temu, a teraz wrocili. W kazdym razie mam wrazenie, ze > nikogo nie znam, a jak nie znam, to oczywiscie nie lubie :) To oczywista oczywistość! :p Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Tymczasowa Ruina Forum 01.08.09, 15:43 kubissimo napisał: > ktorzy odeszli byli z > forum wieki temu, a teraz wrocili. To do mnie może? Zadośćuczynię: poprzedni nick: manderla, ostatni mariefurie. Innych nie miewałam, i nie mam. Mam nadzieję, ze Ci zawodu nie sprawiłam. >> <...> a jak nie znam, to oczywiscie nie lubie :) A to juz Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś