go_west 12.02.07, 13:50 którego ortodonte polecacie, i odpowiednio jakie są ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cichy_podmuch_wiatru Re: ortodonta w Katowicach 12.02.07, 16:20 Ja leczę się u dr. Maksym w Medcentrum... polecam aparat metalowy 1450zł a aparat kosmetyczny 2000zł. Konsultacja o ile dobrze pamiętam 60zł, a każda następna wizyta 70zł. Odpowiedz Link
go_west Re: ortodonta w Katowicach 13.02.07, 00:08 dzieki za info, jesli ktoś jeszcze ma jakieś info na ten temat będę wdzięczny Odpowiedz Link
matrix_84 Re: ortodonta w Katowicach 12.02.07, 21:18 go_west napisał: > którego ortodonte polecacie, i odpowiednio jakie są ceny? Ja widzę, że często są pytania dotyczące lekarza w takim czy innym mieście. Mi nie przeszkadza, że część z nich się powtarza co jakiś czas, więc piszę to jako informację: warto użyć opcji wyszukaj na tym forum wpisując nazwę miasta, lub jeśli mamy imię/nazwisko lekarza to też można. Dostajemy wyniki zawierające wartościowe informacje, zebrane na forum przez całe jego "życie". Oczywiście dyskusja wznawiana co jakiś czas też jest wartościowa, pozdrawiam Odpowiedz Link