mocz.piwosza 18.08.09, 15:22 ale wciąż nie znajduję...:) niech się wpiszę, te nie odnalezione jeszcze skarby!;-)...O! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mvszka Re: Szukam... 18.08.09, 15:42 drogi moczu! no nic nie pozostaje tylko olać z góry taki nick ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ja też ja też ja też 18.08.09, 15:54 Szukam : Źdźbła trawy w twoich włosach Osy co mnie użądliła Kropli rosy na liściu Pchły w kocim ogonie Chłodu jak serce płonie Nadziei o poranku Dnia wczorajszego szukam Promocji w supermarkecie Przepisu o idealnej diecie Mądrości gdy głupota mnie drąży Kolca w zwiędłej róży Z tobą cudownej podróży Rozkoszy co wstrząśnie mym ciałem Miłości co jest ideałem Snu co zamknie mi oczy Chusteczki gdy szlocham w nocy Uśmiechu jak smutek dopada Kogoś kto ze mną pogada Pończoch szukam co rano Igły co wpadła w siano Tabletek szukam na kaca Zwłaszcza gdy rano jest praca Końca jak go nie widać Bo przecież może się przydać Maja szukam w grudniu Prostej jak droga pochyła Głębin morskich otchłani Gdy ktoś mnie kłamstwem omami Dzbanka co nie ma już ucha I do sprzątania fartucha Dotyku gdy mam cię blisko Choć dotyk to chyba nie wszystko Szukam twojej męskości Jak dreszcz przenika mi kości Ust twoich muśnięcia Ja szukam księcia do wzięcia. A gdy znajdzie się śmiałek Będę szukała zapałek I spłonę ze swym rycerzem to może wtedy uwierzę. I teraz wszyscy już wiecie czego szukam w tym świecie.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
netusek Re: ja też ja też ja też 18.08.09, 17:21 Wiesz Vivien, jeśli to twoje to sądzę, że jesteś nawet lepsza od Izabel ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ja też ja też ja też 18.08.09, 17:31 hahaha:)) moje Netusku,cudzego bym się nie odwazyła bez zdody:)) no co? skoro wszyscy czegoś szukają to ja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: ja też ja też ja też 18.08.09, 20:57 A nie lepiej cieszyc sie rycerzem, a rycerzowi pozwolic sie cieszyc toba, zamiast plonac:) Kiedy trudno jest nam w cos uwierzyc, nalezy sie uszczypnac. Moze tedy droga?:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ja też ja też ja też 18.08.09, 21:31 Noo, może i lepiej:) tylko ten rycerz? nie wiem który to i gdzie jest..:))) tu uszczypnięcie nie wystarczy :)) musieli by mnie przez maszynke do miesa przepuścic :))) Aałłłaaaaaaaa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: ja też ja też ja też 18.08.09, 23:38 viviene napisała: > Noo, może i lepiej:) tylko ten rycerz? > nie wiem który to i gdzie jest..:))) > tu uszczypnięcie nie wystarczy :)) > musieli by mnie przez maszynke do miesa przepuścic :))) Nie bardzo rozumiem co ma wspolnego maszynka z uszczypniecie, ale nie wszystko musze rozumiec:) Fakt, doswiadczenie z maszynka bardziej bolesne. > Aałłłaaaaaaaa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_robi_wrazenie tak 23.08.09, 04:04 jak bym słyszał siebie - pieknie. Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Szukam... 18.08.09, 20:54 mocz.piwosza napisał: > ale wciąż nie znajduję...:) Pewnie źle szukasz - nie poddawaj się:) Zapraszam do Wroclawia - przemknęłam dziś śpesznie przez Rynek i mowię Ci, a raczej piszę:), tłumy ludzi! Pzrysiadziesz w ogrodku piwnym i na pewno zawrzesz jakąś znajomość:) Nie smuc:) Net zostaw, na dworze piekniej:) > > niech się wpiszę, te nie odnalezione jeszcze skarby!;-)...O! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukam... 18.08.09, 21:34 A ja mogę z Moczem do tego Wrocławia?? :) może On tam swoją ksiezniczkę a ja tego rycerza z tłumu wyłowimy?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szukam... 18.08.09, 21:43 A jak Moocz to swoje słonko odnajdzie to mi filmu z tymi ptaszkami nie napisze .. I tyle bedę miała !! No ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Szukam... 18.08.09, 22:42 trudno z moczem chodzić po rynku;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Szukam... 18.08.09, 23:44 mocz.piwosza napisał: > trudno z moczem chodzić po rynku;-)))) Fakt:) Ale jest na to przeciez rada;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Szukam... 18.08.09, 23:39 viviene napisała: > A ja mogę z Moczem do tego Wrocławia?? :) > może On tam swoją ksiezniczkę a ja tego > rycerza z tłumu wyłowimy?? :)) Alez oczywiscie:) Wspomozecie sie nawzajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Szukam... 19.08.09, 08:59 mary-huana napisała: > > chłopa...... jełopa do prac polowych, sezon w pełni :) Odpowiedz Link Zgłoś
elda32 Re: Szukam... 19.08.09, 09:01 mocz.piwosza napisał: > ale wciąż nie znajduję...:) > > niech się wpiszę, te nie odnalezione jeszcze skarby!;-)...O! jak znajdziesz, to daj znać... wtedy może też poszukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Szukam... 19.08.09, 09:29 Juz przestalam szukac......samo mnie znajdzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Szukam... 19.08.09, 11:27 bettina75 napisała: > Juz przestalam szukac......samo mnie znajdzie:)))) > Tak nawiasem i powaznie piszac, dopóki starcza sil trzeba chyba w zyciu "szukac" czy jak to sie inaczej nazwie. Bo to pozwala poruszac sie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Szukam... 19.08.09, 11:50 prawdę co chce pisze!;-) ale są kobity z którymi nie jak do przodu, ale się cofamy! od takich chroń nas Boże:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Szukam... 19.08.09, 12:34 mocz.piwosza napisał: > prawdę co chce pisze!;-) > > ale są kobity z którymi nie jak do przodu, ale się cofamy! > Widzisz, co wybierasz:) > od takich chroń nas Boże:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Szukam... 19.08.09, 15:37 Mam w nosie szukanie, fajnie jest byc odkrywana przez kogos :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Szukam... 19.08.09, 18:37 bettina75 napisała: > Mam w nosie szukanie, fajnie jest byc odkrywana przez kogos :-)))) odkrywam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Szukam... 21.08.09, 13:54 że jesteś bettina75 napisała: > ....i co odkryles?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Szukam... 19.08.09, 12:15 bettina75 napisała: > Juz przestalam szukac......samo mnie znajdzie:)))) > Jeśli się nie zgubiło, to się nie znajdzie.:P witaj Betti;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Szukam... 19.08.09, 12:24 menk.a napisała: > bettina75 napisała: > > > Juz przestalam szukac......samo mnie znajdzie:)))) > > > > Jeśli się nie zgubiło, to się nie znajdzie.:P > Dyskutowalabym z tym stwierdzeniem:) - przy odrobinie sczęscia czasami sie jednak znajduje:) A ile wtedy radosci:), bo juz tracilo sie nadziej, a tu - niespodzianka:) > witaj Betti;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: Szukam... 23.08.09, 10:13 ja też szuszałem, ale już nie szuszam, samo przylazło :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Szukam... 23.08.09, 18:41 Wiedzialam, ze moja teoria jest dobra! :))) Odpowiedz Link Zgłoś