aggak 10.12.10, 23:27 Czy ktos juz korzystał z usług tego salonu? Mam pytanie co do jakosci usług? Chciałabym sie tam wybrac ale mam obawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert771_pl Re: Salon ZOE 13.12.10, 19:28 Właśnie byłem w tym salonie. Pierwsze wrażenie jest super. Obsługa miła i ostrzygli mnie tak jak chciałem. Przy okazji zostawiłem samochód do umycia / na dole jest bardzo fajna myjnia ręczna/ - samochód umyli mi bardzo dobrze / mycie zewn. + wewnętrzne/ . W jednym czasie załatwiłem dwie sprawy. W salonie fryzjerskim również pełen profesjonalizm. Uważam, że możesz bez obaw skorzystać z ich usług. A i kawa na dole i na górze gratis. Miło... Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Salon ZOE 16.12.10, 15:48 Byłam- polecam. Ceny chyba trochę wyższe od średniej mareckiej, ale uważam, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
markowiczka Re: Salon ZOE 27.01.11, 00:35 Ja też byłam i się rozczarowałam, dlatego szukam innego dobrego fryzjera w Markach:(Bo fryzjerka to chyba powinna znać sie na swojej pracy, a efekt był, jakby dopiero uczyła się na klientach...jak na taki profesjonalizm to ceny zbyt wygórowane! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolamarki30 Re: Salon ZOE 28.01.11, 11:10 Witam. Ja również byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona ,fryzjerka która farbowała moje włosy wykazała się pełnym profesjonalizmem.Wszyscy domownicy byli pod wrażeniem mojego nowego koloru oraz fryzury.Mieszkam od 5 lat w Markach i cieszę się że w końcu powstał tu salon o tak wysokim standarcie . Odpowiedz Link Zgłoś
zamieszkanka Re: Salon ZOE 28.01.11, 11:51 Interesują mnie ceny za obcięcie ( włosy średniej długości ). Odpowiedz Link Zgłoś
meganek10 Re: Salon ZOE 09.12.11, 15:47 Byłam tam na regeneracji włosów.Ten salon udziela zniżek na kartę 15 %.Więc jeszcze kasa znośna Odpowiedz Link Zgłoś