09.11.11, 15:54
Jeszcze trochę i taniej będzie kupić konia niż jeździć samochodem. Tankowałem wczoraj ON i szok 5,99 za litr staniol na towarowej w wawa/. Jeszcze chwila i chleb będzie po 10 zł za bochenek za buki po 2 ale złote za sztukę.
Obserwuj wątek
    • syn_ksiedza Re: SZOK 09.11.11, 18:24
      gekon-3 napisał:

> Jeszcze trochę i taniej będzie kupić konia niż jeździć samochodem. Tankowałem w
      > czoraj ON i szok 5,99 za litr

a kto w tych czasach wachę na stacji kupuje? o.O
      zlewana z tirów przeważnie jest po 3,50 PLN/litr. też sporo, no ale jednak nie to co 6 PLN
    • baddog Re: SZOK 17.12.11, 23:34
      gekon-3 napisał:

> Jeszcze trochę i taniej będzie kupić konia niż jeździć samochodem. Tankowałem w
      > czoraj ON i szok 5,99 za litr staniol na towarowej w wawa/. Jeszcze chwila i ch
      > leb będzie po 10 zł za bochenek za buki po 2 ale złote za sztukę.
      Ooo, co to za wyraz? staniol. Rodowity Markowiak po raz kolejny się ujawnił?
      Bekon przysnoł ,olej stanioł w jego ałcie siedział anioł.Cuda wianki.Toś to siok!
      • tomt3 Re: SZOK 18.12.11, 19:57
        baddog napisał:
        > Ooo, co to za wyraz? staniol. Rodowity Markowiak po raz kolejny się ujawnił?

Może zamiast wyśmiewać się, to mógłbyś ruszyć tych kilka szarych komórek do roboty i pomyśleć że to była literówka i chodziło o STATOIL? Chyba nie wymaga to za dużego wysiłku? I sądzisz że rodowici Markowianie właśnie tak się wyrażają? Taką masz o nich opinię?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka