bodok21 23.07.12, 15:26 Witajcie, czy ktoś jechał dziś J-ką i wie dokąd dojeżdza i którędy (czy tylko do wileńskiego czy do centrum i gdzie staje?)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomad997 Re: linia J 23.07.12, 20:18 Na temat tej linii napiszę tak: ostatnio usiłowałem zdobyć taką prozaiczną rzecz jak całościowy i aktualny rozkład jazdy tej linii. Nie lada wyczynem było już same ustalenie kto jest obecnym właścicielem tej linii, ale jakoś się udało. Skontaktowałem się z tą firmą prosząc o przesłanie takiego rozkładu jazdy (choćby skan poprzez maila) - zostałem totalnie zignorowany. Jak rodzimi przedsiębiorący częściej traktują tak swoich potencjalnych klientów, to już przestaję się dziwić skąd u nas w kraju taka fala bankructw. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: linia J 23.07.12, 20:27 właścicielem jest STALKO, wszyscy kowale z powiatu i okolic zaopatrują się tam w żelastwo. Tam biorą towar na budowę bram, furtek, balustrad - tej firmie kryzys nie straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: linia J 26.07.12, 20:03 Wiem kto jest właścicielem tej linii, bo sam to ustaliłem jakiś czas temu. Nie bardzo też mnie interesuje pozostała działalność gospodarcza tej firmy. Ja się skupiam na tej części która dotyczy przewozu osób, a dokładniej całkowitej ignorancji względem potencjalnego pasażera. Skoro właścicielowi linii który nigdzie w internecie od ponad roku nie potrafi zamieścić aktualnego rozkładu jazdy nie chce się go nawet przesłać mailem gdy to pasażer zwraca się do przewoźnika, to chyba coś tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: linia J 26.07.12, 23:43 ta linia to jest taka zabawka, kaprys właściciela. Stać go na to, żeby tak traktować klientów. Tak jest od ok. 2 lat, kiedyś można było w internecie znaleźć rozkład S i J Odpowiedz Link Zgłoś