videodrom_83 22.03.08, 20:09 czy jestem jedyna, co najwyżej do komputera może zagadać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_234 Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:12 jestem sam. Aczkowiek z wyboru, bo nie lubie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
videodrom_83 Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:13 no ja tez z wyboru, ale właśnie stwierdziłam, że już nawet kompa nie lubię :( nikogo nie lubię.... zła kobieta jestem Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:15 eee tam pieprzysz :d Ja cie tam lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.o.n.g.o.l Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:16 lepsze samotne świeta niż niz udawanie fajnych z kim kolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:17 takich udawanych rodzin i swiat jest tysiace:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
videodrom_83 Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:27 zaraz sobie filmik zapuszczę, piwko z lodówki przetransportuję do pokoju i jakoś tak do wtorku... Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: kolejne samotne święta..... 22.03.08, 20:38 Tylko nie myśl samotne święta, pomyśl przedłużony weekend i do oby do wtorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: kolejne samotne święta..... 23.03.08, 21:39 Eee, ja niby nie sama, ale zaszyłam się dzisiaj w łóżku i sobie przeczytalam 600 stron książki. Fajnie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: kolejne samotne święta..... 23.03.08, 23:29 a ja teoretycznie sama (bo mi facet wyjechal z miasta do swojej rodziny - ja nie chcialam z nim jechac :)) dzis z kolei odwiedzilam swoich rodzicow - ale tak godzinka, dwie i radosnie wrocilam do domu PUSTEGO domu :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: kolejne samotne święta..... 23.03.08, 23:39 A ja niby z rodziną... ale ja świąt nie obchodze.. nie znosze świąt!! Bez różnicy jakie to święta. Nawet swoich urodzin nie znosze, bo mi życenia składają, a tym bardziej cudzych nie cierpie bo trzeba udawać miłego i życzenia składać!! Tak więc rodzice i rodzina siedzą w jednym pokoju (mieszkam z rodzicami JESZCZE..), a ja w drugim siedziałam przed kompem... ja to nie wiem... przecież oni też udają... że niby tacy wierzący, święta obchodzą, rodzinna atmosfera itp. a przestali się kłócić jak do drzwi zadzwonili goście... Gdyby nie mój ukochany to cały dzień miałabym zrąbany humor... Dlaczego niektórzy udają takich wierzących i niby takich świętujących?? Ja cieszę się ze świąt tylko dlatego, że mam dwa dni wolego w pracy. A i ostatnio wymyśliłam, że ślubu kościelnego też nie chcę... Za wszystkie błędy i niezrozumiałe zdania z góry przepraszam ale jestem po kilku piwach i troche ciężko mi pisać:P Odpowiedz Link Zgłoś
bruxa_magdalena Re: kolejne samotne święta..... 24.03.08, 00:29 Jezeli chodzi o religie to sie zgadzam. Ludzie robia caly ten cyrk na swieta pomimo, ze reszte dni w roku Boga maja w 4 literach. Ale trzeba byc konsekwetnym jezeli sie nie wierzy to nie i koniec , nie ma wybierania przyjemnych fajnych rzeczy z religii ( sluby, chrzciny, swiata itd) a odrzucanie tych ktore wymagaja troche wysilku. Co do urodzin to przesada chyba, fajnie jest dawac prezenty itd. Generalnie mile uczucie byc dobrym czlowiekiem. -------------------------------------------------------------------- On ne peut jamais être neutre. Le silence est une opinion. Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: kolejne samotne święta..... 24.03.08, 00:41 Owszem... prezenty uwielbiam dawać!! Ale nie lubię Udawać (zdaża się) miłej i zadowolonej z tego, że ktoś ma urodziny lub z tego, że ktoś pamieta o moich... i nie jestem stara, żeby ktoś zaraz nie napisał, że jak jest się starym to i urodzin się nie lubi, mam 22 lata (w marcu skończę:P). A co do chrzcin, to uważam, że powinno się chrzcić i wysyłać dziecko do komuni... dlaczego? Bo każdy sam powienien zadecydować o swojej wierze, a jeżeli idzie się do bierzmowania to jest się na tyle dorosłym, żeby samemu o tym decydować. Mieć chrzest i komunię można, gorzej jeżeli chce się wierzyć, a ma się pretensje do rodziców, że cię nie ochrzcili.. a w wieku gimnazjalnym (wtedy jest bierzmowanie) "dzieci" czują wstyd, że nie mają chrztu i muszą go dopiero dostać, wziąć komunię, żeby z własnej woli mieć bierzmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kolejne samotne święta..... 24.03.08, 00:35 marze o tym zeby kiedys posiedziec sama w domu z winem na sylwestra... a swieta wielkanocne jakosvmam gdzies kolejny dzien jak co dzien z ta roznica ze silownia zamknieta Odpowiedz Link Zgłoś