Dodaj do ulubionych

Osiedle Okólna II

23.02.15, 09:19
Witam wszystkich forumowiczów!

Zastanawiamy się nad zakupem mieszkania na Osiedlu Okólna (II Etap) od BDJ Development i szukam opini na temat tych osiedli oraz samego developera. Jeśli ktoś posiada jakąś rzeczową wiedzę w tym temacie to będę bardzo wdzięczny za podzielenie się nią.

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • settler79 Re: Osiedle Okólna II 25.02.15, 11:23
      Dzień dobry jeszcze raz,

czy na prawdę nie ma nikogo na forum, kto mieszka, bądź mieszkał na osiedlu BDJ przy Okólnej? Zależy mi na informacjach jak przebiegały odbiory, formalności, w jakim stanie są te budynki itp. Do podjęcia decyzji nie zostało mi już wiele czasu i bardzo zależy mi na wszelkich infomacjach.

Pozdrawiam
    • jgrzegorz33 Re: Osiedle Okólna II 25.04.15, 15:34
      Witam,

Ja czekam już na klucze :) jestem po wszystkich formalnościach. Bardzo podoba mi się podejście developera Pana Darka który jest osobą z którą można dogadać się we wszystkich tematach. Nie miałem żadnych problemów przy formalnościach. Porównywałem jakość wykonania i materiały jakie były używane do budowy jak i wykończenia mieszkania i naprawdę jestem pod wrażeniem.
      Np. nie widziałem nigdzie aby ktoś stosował okna dwukomorowe, ocieplenie budynku jest grubsze niż w większości innych przypadków. Kiedyś rozmawiałem też z mieszkańcami I etapu i pytałem jak im się mieszka i czy np nie pękają ściany czy coś innego i słyszałem tylko pochwały.
      Polecam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka