Dodaj do ulubionych

Osiedle Zajączka Marki

19.08.15, 12:09
Cześć,
Przeglądając oferty w Markach natrafiłem na inwestycję Godlewski Development tj. Osiedle Zajączka. Co sądzicie o danej lokalizacji? Czy ma jakieś większe minusy? Widziałem, że w bezpośrednim sąsiedztwie jest magazyn kostki brukowej i ciekawi mnie na ile uciążliwe jest takie sąsiedztwo? Dodatkowo deweloper oferuje m.in. mieszkania z poddaszem, które jest "nieużytkowe" ale jak się domyślam większość i tak przerobi sobie na powierzchnię mieszkalną. Czy jest może ktoś, kto zdecydował się już na zakup takiego mieszkania i załatwiał formalności związane ze zmianą statusu takiej powierzchni na użytkową? (Dużo pracy? Drogo?) No i pytanie jak ocenić samego dewelopera, bo widziałem, że wcześniej miał on przygody z zalanymi mieszkaniami, choć to wówczas firma Global Development była, która jest powiązana. Czy ma ktoś z nimi doświadczenia? Fajnie, gdyby znalazł się ktoś, kto już zakupił mieszkanie na tym osiedlu :)
Obserwuj wątek
    • mieszkaniezajaczka Re: Osiedle Zajączka Marki 19.09.15, 22:54
      Witam, zarezerwowałem mieszkanie u tego dewelopera ale puki co nie ma możliwości zakupu bo budynek nie oddany do użytkowania. Strasznie długo trwa ta inwestycja; nie ma harmonogramu prac budowlanych. Mamy w umowie rezerwacyjnej wpisany koniec września ale według mnie wątpliwa sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka