Dodaj do ulubionych

krytyka pracy admina

17.09.04, 14:38
Niniejszym wnioskuję o udzielenie słownego upomnienia adminowi niniejszego
forum, za:
absolutny brak chęci do życia kawiarnianego
całkowity zanik więzi ze społecznością forumową
zanik (albo zdecydowany spadek) zawartości kofeiny, tudzież innych płynów i
składników ustrojowych asymilowanych z napojów wyskokowych w kompanii innych
forumowiczów
nie poczuwanie się do obowiązku...i inne takie.
W ramach zasłużonej kary proponuję zobligować w/w do zorganizowania w
nieprzekraczalnym terminie 2 m-cy, spotkania bardziej i mniej
zasłużonych "aktywistów" w dowolnie wybranym punkcie.
Wniosku o "postawienie kolejki" wszystkim przybyłym, nie stawiam, ponieważ
zleciałoby się całe stado sępów.
Proszę Szanowne Koleżeństwo o głosowanie nad moim wnioskiem.
pzdr
Obserwuj wątek
    • ambanasik Re: krytyka pracy admina 17.09.04, 15:41
      Nie zgadzam się z kolegą przedmówcą w kwestii udzielania słownych upomnień tak
      adminowi jak i komukolwiek w jakichkolwiek kwestiach.Uważam że admin wypełnia
      swe powinności nalezycie i z godnością.Każdy forumowicz indywidualnie, bądz
      zespołowo, (ale zawsze dobrowolnie) powinien dbać o" składniki płynów
      asymilowanych";-))))))))))))))))
      Kolega osobiście moze zainicjowac spotkanie, a nie mieszac do tego admina, który
      ( jak znam życie forumowe)na kolegi apel odpowie z nalezytą uwagą i szacunkiem.
      PS.
      a tak w ogóle, to gdzie sie podział Rafał???
      • iry Lizus ! 17.09.04, 19:06
        proszę się nie podlizywać , bo to nie higienicznie !:)))))
        • rafal.redel Samokrytyka 17.09.04, 19:38
          Witajcie,
          No więc wbrew tytułowi nie planuję składać samokrytyki (tym bardziej, że ja nie
          admin ;-), ale - by grożącemu nam zanikowi więzi zapobiec - przyłączam się do
          Ambowo-Irytkowego pomysłu na spotkanie w Świecie Rzeczywistym.
          Proponuję następującą ultrademokratyczną procedurę:
          1. Ustalenie składu poprzez wpisanie się w tym wątku osób zainsteresowanych
          Spotkaniem Forumowiczów
          2. Ustalenie miejsca i czasu (ja myślałem o nowej pizzerii koło osiedla JW
          Construction - byliśmy tam w weekend i wrażenie bardzo dobre - ale wszelkie
          inne propozycje też warto rozważyć)

A zatem - kto z Forumowiczów jest zainteresowany uczestnictwem w III (chyba
          trzecim, nie?) Spotkaniu Forumowiczów Mareckich?
          • toban.zalogowany Spotkanie 17.09.04, 22:39
            Witam szanownych!
            Mi pasuje każdy termin (byle wieczorem) i miejsce (byle na miejscu).

pzdr
            • gbetina Re: Spotkanie 18.09.04, 16:53
              mi tez kazdy termin pasuje
              bez ograniczen w czasie
              pzdr
              gbetina
              • kilkujadek Re: Spotkanie 18.09.04, 17:03
                też chętnie spotkałbym żywcem (a może Lechem? ) uczestników forum. jeśli
                wieczorkiem, to każdy dzień w tygodniu. a w łikend o dowolnej porze. hmmm,
                jeszcze nie testowałem tej pizzerni, smacznie tam?

pozdruffka
                • iry Re: Spotkanie 18.09.04, 17:36
                  Jestem jak najbardziej zainzestresowany (w Rafałowym poscie było troszkę
                  inaczej, ale zmodernizowałem). Też pasuje termin obojętnie jaki (byle była to
                  sobota wieczorkiem) i miejsce (pizzeria- pasuje. A mają tam browarka ?).
                  Sugerowałbym termin jak najbardziej październikowy, a nawet zbliżony do
                  listopadowego.
                  pzdr.
                  P.S.
                  Gbetino- zmieniłeś lokum czy Ty tak duchem jeno ?
                  • ambanasik Re: Spotkanie 18.09.04, 20:09
                    Nawet gdyby Gbetina był tylko duchem, to i tak się cieszę.A zgodnie z tradycja
                    o Jego "zdrówko" zadbamy nalezycie.
                    pzdr.
                    amba
                    PS. A gdzie Sarmatia i Szary? Coś ich dawno nie spotkałam na forum, tęsknić
                    zaczynam chyba:-)
                    • yaro24 Re: Spotkanie 22.09.04, 17:37
                      Wiec gdzie i kiedy te spotkanie. Jestem tu nowy ale chcialbym poznac kilku
                      forumowiczow. Pozdrawiam.
                      • ambanasik Re: Spotkanie 22.09.04, 20:01
                        Spokojnie... najpierw zapisy, a o terminie pogadamy jak się lista gości
                        ustali.Irytek proponuje pażdziernik blizej listopada(cokolwiek to znaczy:-)mnie
                        tam wszystko jedno i będę czekać cierpliwie.
                        Pozdrawiam :-)
                        amba
                        • zacierr Re: Spotkanie 30.09.04, 21:52
                          Witam, za czesto tu nie pisze ale częsciej bywam i czytam. Chetnie bym wypił
                          strzemięnnego z weteranami i nowoprzybyłymi fourumowiczami jesli u bozi dostąpie
                          łaski:)
                          • rafal.redel Nadszedł październik 01.10.04, 09:19
                            No właśnie, nadszedł październik - czy próbujemy zaczynać negocjować termin?

Wprawdzie Iry proponuje termin zbliżony do listopadowego, ale i tak warto by go
                            powoli konretyzować. Może zacznijmy od dnia tygodnia: czy któryś z piątkowych
                            wieczorów byłby ok?
                            • ambanasik Negocjacje:-) 01.10.04, 09:28
                              Piątkowy wieczór(po 20-tej) akceptuję.
                              • kilkujadek Re: Negocjacje:-) 01.10.04, 10:13
                                popieram, piątek wieczór jak najbardziej :)

pamiętajcie jednak że "co z sobotą pracującą? będziesz chory na stojąco"
                                hihihi

pozdr

kilkujadek
                                • jorgusw moze nastepnym razem.. 01.10.04, 13:27
                                  tez chetnie poznalbym niektorych forumowiczow. Przy piwie latwiej sie zmienia
                                  swiat :))) Wtedy to juz rewolucja gotowa:))) ale niestety nie moge w ten
                                  weekend, ale moze kiedys indziej sie uda, pozdrawiam
                                  • rafal.redel Re: moze nastepnym razem.. 01.10.04, 13:38
                                    Jorgusie, nie pisaliśmy o TYM weekendzie - na razie wynegocjowaliśmy wstępnie,
                                    że w piątek wieczorem, ale nie wiemy jeszcze w który piątek...
                                    • jorgusw Re: moze nastepnym razem.. 01.10.04, 14:10
                                      rafal.redel napisał:

> Jorgusie, nie pisaliśmy o TYM weekendzie - na razie wynegocjowaliśmy
                                      wstępnie,
                                      > że w piątek wieczorem, ale nie wiemy jeszcze w który piątek...

OK to zle zrozumialem, mam dzis zly dzien:)) malo kojarze. Chyba brak mi snu :)
                                      Sorry....
                                      • yaro24 Re: moze nastepnym razem.. 01.10.04, 15:15
                                        Jestem raczej czytajacym niz piszacym ale z checia poznam stalych bywalcow.
                                        Pozdrawiam
                                • zacierr Re: Negocjacje:-) 02.10.04, 12:14
                                  Piątek? Ok! W moim przpadku mozliwe to będzie w drugiej połowie października.
                                  Pozdrawiam
                                  • zacierr Re: Negocjacje:-) 06.10.04, 18:39
                                    Dodam, że w piątki często jest karaoke :-)
                                    • rafal.redel Propozycja 06.10.04, 21:44
                                      No to może piątek 22 października?
                                      Kto jest za?
                                      p.s. Zacierrz'e, skoro w piątki jest karaoke, to czy znajdą się dla nas
                                      miejsca? Ten budyneczek jest wszak nieduży...
                                      • zacierr Re: Propozycja 09.10.04, 12:19
                                        Heh, 22 pażdziernika pasi mi jak nic :) Jeżeli chodzi o miejsce podczas
                                        piątkowego karaoke to nigdy nie zauważyłem tłumów, zawsze można zarezerwować
                                        kilka stolików parę dni wcześniej.
                                        • ambanasik Re: Propozycja 13.10.04, 17:46
                                          Czy milczenie pozostałych gości odbierac mam jako akceptacje terminu -22.10.
                                          piatek?
                                          Pozostaje jeszcze godzina...co proponujecie?
                                          PS.
                                          Gdzie jest głowny sprawca niniejszego wątku?Irytku, Irytku odbiór....
                                          • kilkujadek Re: Propozycja 15.10.04, 20:54
                                            Tak, termin pasi jak najbardziej. A godzinka? Czy 18:30 lub 19ta to za wcześnie
                                            dla tych co wracają z pracy? (piątkowe paskudne korki na trasie Wa-wa - Marki)
                                            I pytanko: co z ewentualną rezerwacją siedziszcza w nowej pizzerni? Jakiś namiar
                                            telefoniczny ma ktoś? (Do mnie żadne ulotki nie dotarły)
                                            • rafal.redel Re: Propozycja 15.10.04, 21:06
                                              Numer telefonu mam (424-01-01). Jak się zdecydujemy to mogę zadzwonić. Co do
                                              godziny, to czy mogłaby być nieco późniejsza? (np. około 20-tej)
                                              No i właśnie - gdzie inicjator tego przedsięwzięcia zwany Irytkiem?
                                              • kilkujadek Re: Propozycja 15.10.04, 21:16
                                                Hmm, masz rację Rafale. 20ta lepiej pasuje. W końcu po powrocie z pracy trzeba
                                                nakarmić rodzinę i ogarnąć się nieco, a nie tak przylecieć "prosto z marszu".
                                                To ja dokładam swój głos na godzinę 20:00 22 X 2004.
                                                Kto się dopisuje?
                                                • iry Re: Propozycja 17.10.04, 12:10
                                                  Jestem , jestem...ale nie do końca. Zmieniłem miejsce pracy i w związku z tym,
                                                  na razie, zakrecony jestem jak baranie rogi. Czasem nie wiem jak się nazywam...
                                                  W związku z tym, nie jestem w stanie zagwarantować, że stawię się w piątek.
                                                  Może być tak, że z delegacji będę wracał o 24. Trudno przewidzieć.. Będę się
                                                  starał.
                                                  pzdr
                                                  • ambanasik Re: 17.10.04, 12:45
                                                    "Być albo nie być, oto jet pytanie!"-Iry, stary druchu,a toś mnie zasmucił:-(
                                                    ...było nie było obiecaj, ze choć duchem będziesz...
                                                    Pozdrawiam i powodzenia na nowej niwie życze:-)
                                                    amba
                                                    PS.Jednak ciagle mam nadzieje, że sie spotkamy w piątek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka