martini_81 12.01.05, 15:46 Wszystcy nowi bądź potencjalni mieszkańcy naszego osiedla piszcie, pytajcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-habibi Re: Mieszkańcy 28.06.05, 13:26 witam! mam pytanie - czy wykup miejsca garazowego jest obowiazkowy i kiedy przewidywane byloby oddanie orzecha 7D? bo nie moge sie doszukac na stronce... bardzo prosze o pomoc :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
benek39 Re: Mieszkańcy 30.06.05, 11:28 na wszystkie smutki i Wasze problemy odpowie komisja rewizyjna Odpowiedz Link Zgłoś
frostina72 Re: Mieszkańcy 01.01.06, 23:12 Witam, ja z mężem zamierzamy kupić mieszkanko 3 pokojowe w ostatnim etapie czyli jeszcze dłuuuugo. Zastanawiamy się tylko w którym budynku ponieważ z jednej strony trasa a z drugiej składy budowlane :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolido Re: Mieszkańcy 17.01.06, 16:10 My zarezerwowalismy sobie mieszkanie 3 pokojowe na orzech 9 budynek b z oknami na mak 4. tez nie chcemy ani trasy, ani bezposredniego sasiedztwa skladow budowlanych wiec to wydalo nam sie najsensowniejsze z dostepnych. optymalnie byłby budynek A na MAK 4 ale juz zarezerwowane. Dowiedzialem sie dzis, ze ulica glebocka ma byc duza jezdnia dojazdowa do mostu północnego(wiec MAK 6i7 tez odpada), a teren bedacy trojkatem miedzy glebocka a torunska moze (choc nie musi) byc wykorzystany na kaskady i slimaki dojazdowe. I to tyle co wiem POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiszcze Re: Mieszkańcy 18.12.06, 15:36 Witam, zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w Agroman'ie. Mam pytanie: Czy polecacie tego developera? Jesteście zadowoleni zes woich inwestycji? Na co powinnam zwrócić uwagę? Z góry dziekuję za wszystkie opinie i kometarze. pozdrawiam syl- Odpowiedz Link Zgłoś
dobramara Re: Mieszkańcy 20.02.07, 13:54 Witam wszystkich. Mam pytanie. Kupiłam mieszkanie na osiedlu Lewandów ul. Głębocka,zdaje się że II etap. Budowa miała rozpocząć się jesienią 2006r. W JW dowiedziałam się, że firma nie otrzymała jeszcze pozwolenia na budowę. Czy ktoś wie coś na ten temat? Proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
akielczyk Re: Mieszkańcy 25.02.07, 12:33 Witajcie! Czy ktoś z Was odbiera mieszkanko w początkiem marca w Orzechu 7A ?? Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.olczak Re: Mieszkańcy 30.03.07, 19:26 Witam sąsiadkę 5 marca odbrałem mieszkanie w orzechu 7c Odpowiedz Link Zgłoś
ninka81 Re: Mieszkańcy 11.04.07, 11:56 witam!!!odbieram mieszkanie w Orzechu 6 w czerwcu. Mam prośbę do osób, które już mieszkania na Lewandowie odebrały o udzielenie informacji na co w szczególności zwracać uwagę przy odbiorze mieszkania. nie ma to jak złote rady doświadczonych osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
glazar Re: Mieszkańcy 04.04.07, 08:39 Cieszę się że będziemy mieszkać w grupie ludzi "kumatych"widzę że w postach poruszają wszystkie tematy jakie nas dotyczą.Ja dopiero będę odbierał klucze od upragnionego mieszkanka na przełomie maja ale już szukam dostawców glazury i sanitariatów oraz wykonawcy.Może ktoś da jakieś namiary.Widziałem na osiedlu samochód który dostarczał glazurę i wyposażenie ale spisałem tylko nazwę firmy Cemar i cieciu powiedział mi że oni są gdzieś na Żeraniu czy słyszeliście onich? Odpowiedz Link Zgłoś