Gość: Mariola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 18:03 ... nowych bajek i opowieści dla Waszych dzieci, zapraszam na swoją stronę www.strony.wp.pl/wp/bajkowo Kto wie, może się Wam spodobają? Pozdrawiam, MJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja01 Re: JEŚLI SZUKACIE ... 12.10.02, 19:48 Ja również polecam. Bardzo przyjemna strona. Poza tym warto popatrzeć na: dzieci.best.pl/Biblioteka/spis_ksiazek.htm i www.ebook.pl/ Jeśli znacie podobne adresy, proszę o podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: JEŚLI SZUKACIE ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 21:48 Gość portalu: Mariola napisał(a): > ... nowych bajek i opowieści dla Waszych dzieci, zapraszam na swoją stronę > www.strony.wp.pl/wp/bajkowo > Kto wie, może się Wam spodobają? > Pozdrawiam, MJ Córka już zasnęła, ale może przetestuję na niej jutro. Sam przeczytałem dwie bajki (o psie i kocie oraz o bałwanku) - myślę, że mogą się dzieciom podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja01 Re: JEŚLI SZUKACIE ... 17.10.02, 08:43 Raffix, testowałeś już bajeczki na dziecku?? Ja wydrukowałam Małgosi i sobie czyta sama. Podobają się jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: JEŚLI SZUKACIE ... IP: *.braun.de 17.10.02, 09:39 gaja01 napisała: > Raffix, testowałeś już bajeczki na dziecku?? Ja wydrukowałam Małgosi i sobie > czyta sama. Podobają się jej. Nie udalo mi sie, bo w poprzedni weekend sie troche rozchorowalem i ataki kaszlu uniemozliwialy mi czytanie. Sprobuje moze w ten weekend - tym bardziej, ze Twoje testy wypadly pozytywnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś