Dodaj do ulubionych

Będzie głośno o Markach

IP: *.marketingserwis.pl 15.10.02, 16:19
Dzięki rozprawie w pilnym trybie wyborczym o Markach będzie głośno w
ogólnopolskiej prasie, radiu i telewizji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gośka Re: Będzie głośno o Markach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 10:41
      Szanowny Panie Krajewski!
      Z niepokojem obserwuję pańskie postępowanie. Jest Pan coraz bardziej agresywny
      a jednocześnie infantylny w swoim zachowaniu. Od człowieka wykształconego,
      który osiągnął sukces zawodowy a teraz ubiega się o stanowisko burmistrza, ja i
      moi znajomi oczekujemy innej postawy. Proszę się opamiętać chociażby z troski o
      własną rodzinę. Markom w przeciwieństwie do Pana z pewnością nie zależy na
      tego typu rozgłosie.
      • Gość: rafan7 Re: Będzie głośno o Markach IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.10.02, 11:00
        Gość portalu: Gośka napisał(a):

Markom w przeciwieństwie do Pana z pewnością nie zależy na
        > tego typu rozgłosie.

Również tak uważam
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Będzie głośno o Markach IP: *.marketingserwis.pl 16.10.02, 11:36
        Szanowna Pani Gosiu!
        Wczoraj odniosłem nieodpoarte wrażenie, że Pan Janusz Werczyńsaki ma znajomych
        również w Sądzie Okręgowym, bo sędzina, która się nie przedstawiła,
        potraktowała mnie wyjątkowo nieobiektywnie. Ja mam znajomych w mediach - w
        telewizji, radio i prasie.
        W Markach i w sądach dzieją się rzeczy szokujące. Najwyższy czas, by ktoś
        powiedział: Dość krzywdzenia ludzi.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski

> Szanowny Panie Krajewski!
        > Z niepokojem obserwuję pańskie postępowanie. Jest Pan coraz bardziej
        agresywny
        > a jednocześnie infantylny w swoim zachowaniu. Od człowieka wykształconego,
        > który osiągnął sukces zawodowy a teraz ubiega się o stanowisko burmistrza, ja
        i
        >
        > moi znajomi oczekujemy innej postawy. Proszę się opamiętać chociażby z troski
        o
        >
        > własną rodzinę. Markom w przeciwieństwie do Pana z pewnością nie zależy na
        > tego typu rozgłosie.
        • Gość: Gosia Re: Będzie głośno o Markach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 12:28
          Czy to znaczy, że sędzina jest w zmowie z Werczyńskim a wyrok to sprawa tylko
          formalna?
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: Będzie głośno o Markach IP: *.marketingserwis.pl 16.10.02, 12:53
            Niestety, takie odniosłem wrażenie. To opinia, moje przypuszczenie, a nie
            stwierdzenie.

Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Czy to znaczy, że sędzina jest w zmowie z Werczyńskim a wyrok to sprawa tylko
            > formalna?
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: Będzie głośno o Markach IP: *.marketingserwis.pl 16.10.02, 12:59
            Szanowna Pani Gosiu!
            Jeżeli prześle Pani swój adres mailowy pod mój adres jerzy-krajewski@wp.pl,
            prześlę Pani teksty, które mailami wysyłam do znajomych i nieznajomych
            dziennikarzy z telewizji, radia i prasy.
            Pozdrawiam
            Jerzy Krajewski
            Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Czy to znaczy, że sędzina jest w zmowie z Werczyńskim a wyrok to sprawa tylko
            > formalna?
            • Gość: Gośka Re: Będzie głośno o Markach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 13:10
              Nie chcę być Pana znajomą lub nieznajomą, nie interesuje mnie również treść
              wysyłanych tekstów. Znając Pana sposób postępowania jestem przekonana, że
              wkrótce o wszystkim dowiem się z mediów.
              • Gość: Jerzy Krajewski Re: Będzie głośno o Markach IP: *.marketingserwis.pl 16.10.02, 14:06
                Szanowna Pani Gosiu!
                Oczywiście, że dowie się Pani wszystkiego z mediów. Media od tego są, by
                informować o ważnych i nieważnych wydarzeniach. Jawność życia społecznego
                utrudnia przestępstwa i robienie przekrętów. Jawność rozbija układy towarzyskie
                i przestępcze. Jawność powinna dotyczyć również sądów.
                Myślałem, że czas sądów kapturowych skończył się w Polsce w epoce stalinowskiej.
                Prawników również powinno obowiązywać prawo i procedury. Nie mogą krzywdzić
                osób, które prawo znają mniej.
                Pozdrawiam
                Jerzy Krajewski

> Nie chcę być Pana znajomą lub nieznajomą, nie interesuje mnie również treść
                > wysyłanych tekstów. Znając Pana sposób postępowania jestem przekonana, że
                > wkrótce o wszystkim dowiem się z mediów.
                • Gość: prawnik Re: Będzie głośno o Markach IP: 212.244.180.* 16.10.02, 14:23
                  Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a):
                  .
                  > Prawników również powinno obowiązywać prawo i procedury. Nie mogą krzywdzić osób, które prawo znają mniej.

Komentarz: Pan Krajewski zmienil taktyke - teraz probuje wbudzic litosc.
                  Prawnik
                  • Gość: Jerzy Krajewski Re: Będzie głośno o Markach IP: *.marketingserwis.pl 16.10.02, 14:33
                    Nie myślałem o sobie, bo prawo znam na poziomie umożliwiającym samodzielne
                    występowanie w sądzie. Miałem dotą kilka spraw. Większość wygrałem bez pomocy
                    adwokata(przegrałem tylko jedną w NSA z Urzędem Skarbowym w Wołominie).
                    Myślałem np. o Pani Zofii Turek, która wczoraj pokazała mi dokumenty, z których
                    wynika, że burmistrz Janusz Werczyński przekazał spółdzielni mieszkaniowej
                    ziemię należącą do Zofii Turek i jej krewnych. Pani Zofia Turek jest starszą
                    osobą bez żadnej wiedzy prawniczej. Łatwo ją skrzywdzić.

Gość portalu: prawnik napisał(a):

> Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a):
                    > .
                    > > Prawników również powinno obowiązywać prawo i procedury. Nie mogą krzywdzi
                    > ć osób, które prawo znają mniej.
                    >
                    > Komentarz: Pan Krajewski zmienil taktyke - teraz probuje wbudzic litosc.
                    > Prawnik
                    • Gość: prawnik Re: Będzie głośno o Markach IP: 212.244.180.* 16.10.02, 16:04
                      Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a):

> Nie myślałem o sobie, bo prawo znam na poziomie umożliwiającym samodzielne
                      > występowanie w sądzie. Miałem dotą kilka spraw. Większość wygrałem bez pomocy
                      > adwokata(przegrałem tylko jedną w NSA z Urzędem Skarbowym w Wołominie).
                      > Myślałem np. o Pani Zofii Turek, która wczoraj pokazała mi dokumenty, z których
                      >
                      > wynika, że burmistrz Janusz Werczyński przekazał spółdzielni mieszkaniowej
                      > ziemię należącą do Zofii Turek i jej krewnych. Pani Zofia Turek jest starszą
                      > osobą bez żadnej wiedzy prawniczej. Łatwo ją skrzywdzić.

Komentarz: a jednak odezwal sie do mnie Pan Krajewski; najpierw nazywa grupowiczów "baranami o cienkiej inteligencji"; nastepnie pisze (do mnie)
                      "NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC" - troche konsekwencji - albo Pan chce ze
                      mna gadac albo nie, ja z Panem nie chce. Jest to ponizej mojej godnosci.

Nie stoi to w sprzecznosci z kometnowaniem Pana wypowiedzi (mam kilka obszerniejszych komentarzy na swoim koncie) - lubie to.

Ps. ciekawe czy Pani Zofia Turek wie i wyrazila zgode na przetwarzanie
                      przez Pana swoich danych osobowych zgodnie z ustawa o ochronie danych osobowych? - podobno zna Pan prawo. A moze bedzie Pan mial jeszcze jedna
                      sprawe w sadzie...

prawnik

• Gość: Piotr Smolak Re: Będzie głośno o Markach IP: *.dialup.warszawa.pl 16.10.02, 21:37
          Czytam i czytam i....oczom i uszom nie wierzę.Po tylu listach ,w których
          proszony jest Pan o "opamiętanie" wysuwa Pan argument o swych znajomościach w
          mediach. Drogi Panie , muszę Panu podziękować !!!! Nareszcie wiem na kogo nie
          powinienem głosować!! Właśnie na Pana . Zarozumiałośc , niczym nie krępowana
          chęć zniszczenia "przeciwnika"(w cudzysłowiu - bo nie jest Pan
          przeciwnikiem .nie ta klasa !) i , w moim odczuciu , żądza "dorwania się do
          koryta". Panie Krajewski , wszystko można - ale z umiarem i wyczuciem . Panu
          brakuje i jednego i drugiego , a po wnikliwym przestudiowaniu Pańskich
          artykułów dochodzę do wniosku , że i trzeciego ..... również .
          Z pańskim programem , w tej chwili , nie chcę nawet polemizować - bo zbyt wiele
          do wytknięcia bałamutnych frazesów , rodem z socrealistycznej przeszłości .
          Niekonsekwencje , totalna niewiedza (ekonomiczna i organizacyjna ). Troszkę
          powagi .... życzę .
    • Gość: Luk Re: Będzie głośno o Markach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 14:17
      Czy Pan nie ma lepszych zajęć od siedzenia przy komputerze i wypisywania takich
      bzdur? Pisała Pan, że ma dobrze płatną pracę - to może lepiej niech Pan się nią
      zajmie.
      A swoją drogą przy Pana znajomościach (radio, TV, prasa) może zacznie Pan pisać
      na ogólnoploską skalę, a nie tylko w Markach? Może tam Pana docenią?
      P.S. Jak na dziennikarza to styl Pana pisanych wypowiedzi nie jest zadowalający.
      • Gość: Jerzy Krajewski Może jakiś argumencik IP: *.marketingserwis.pl 16.10.02, 14:24
        Jak to fajnie anonimowo pisać, że ktoś podaje bzdury.
        A może jakiś argumencik, co Pan w tym, co napisałem, uważa za bzdurę.
        Czy też znowu wyślę mnie Pan do psychiatry?
        Gość portalu: Luk napisał(a):

> Czy Pan nie ma lepszych zajęć od siedzenia przy komputerze i wypisywania
        takich
        >
        > bzdur? Pisała Pan, że ma dobrze płatną pracę - to może lepiej niech Pan się
        nią
        >
        > zajmie.
        > A swoją drogą przy Pana znajomościach (radio, TV, prasa) może zacznie Pan
        pisać
        >
        > na ogólnoploską skalę, a nie tylko w Markach? Może tam Pana docenią?
        > P.S. Jak na dziennikarza to styl Pana pisanych wypowiedzi nie jest
        zadowalający
        > .
        • Gość: Waldi Re: Może jakiś argumencik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 14:49
          „Ja nigdy nie dałem łapówki ani jej nie wziąłem, głównie ze strachu przed
          konsekwencjami” Głos Marecki artykuł pt. „Pomyślmy o dzieciach” strona 14.
          Z poważaniem cenzor Waldi.
        • Gość: Luk Re: Może jakiś argumencik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 14:56
          Jeżeli sam Pan się o tę wizytę u specjalisty upomina to proszę bardzo - napewno
          nie zaszkodzi. Czy tylko Pan jest obiektywny, a reszta świata to oszuści i
          kanciarze? Czyżby Kandydatów nie obowiązywała etyka? Pan Werczyński nie był
          moim faworytem, jednak po lekturze Pana tekstów doszedłem do wniosku, że jest
          jedynym, sensownym kandydatem na stanowisko Burmistrza. W przeciwieństwie do
          Pana jest osobą kulturalną i kompetentną.
          Z wyrazami szacunku
    • Gość: xtender Re: Będzie głośno o Markach IP: *.image.ru / *.image.ru 17.10.02, 14:45
      Jak bedzie glosno w tv czy w prasie to prosze mi te artykuly przeslacz z mila checa poogladam i poczytam o naszych kochanych markach.
    • Gość: Rafał R. Re: Będzie głośno o Markach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:15
      Gość portalu Jerzy Krajewski napisał:
      > Dzięki rozprawie w pilnym trybie wyborczym o Markach będzie głośno w
      > ogólnopolskiej prasie, radiu i telewizji. (...)

Na szczęście słowa te nie okazały się prawdziwe...
      Fajnie, gdyby było głośno o Markach ale może z jakiegoś ciekawszego powodu?
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Będzie głośno o Markach IP: 213.241.23.* 09.10.03, 17:41
        Drogi Panie Rafale!
        Proszę mnie nie prowokować. Jeżeli żona zobaczy, że zamiast pracować i szybciej
        wracać do domu do niej i dzieci, wpisuję sie na tym forum, znowy będzie mi
        czyniła wymówki.

W zeszłym roku miałem więcej czasu, a teraz nawał roboty i jeszcze śledzenie
        giełdy.

Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski
      • Gość: Trak Re: Będzie głośno o Markach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:48
        No tak, nie zwróciłem uwagi na daty postów. To jakiś wątek sprzed roku odgrzany
        przez Rafała R. A ja myślałem, że to coś aktualnego. Ale i tak chętnie się
        dowiem, o co chodziło, szczególnie ten ostatni post Jerzego K, jest intrygujący.
        • rafal.redel Re: Będzie głośno o Markach 14.10.03, 13:53
          Gość portalu Trak napisał:
          > No tak, nie zwróciłem uwagi na daty postów. To jakiś wątek sprzed roku
          > odgrzany przez Rafała R. A ja myślałem, że to coś aktualnego.

Przepraszam, jeśli wprowadziłem trochę zamieszania. Przyznaję, mam taki zwyczaj
          odgrzewania starych wątków, a to dlatego, że po upływie roku znikają w czeluści
          archiwum. Wątek był z czasów ostatniej kampanii samorządowej.

> Ale i tak chętnie się dowiem, o co chodziło, szczególnie ten ostatni post
          > Jerzego K, jest intrygujący
          Oj, to długa historia - może ktoś kiedyś napisze "Polityczną historię Marek" :-)
    • Gość: Trak Re: Będzie głośno o Markach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:30
      Mieszkam w Markach od marca tego roku. Chętnie dowiedziałbym się jakiś
      szczegółów, tzn co Pan ma na myśli pisząc o rozprawie w pilnym trybie? Chociaż
      jakiś zarys sporu?

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka