Gość: sarmatia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 23:30 Jutro od godziny dwunastej w nocy cisza wyborcza. Dotyczy ona również tego forum. Myślę że trochę osób ona ucieszy. A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hirek Re: Cisza wyborcza IP: *.chello.pl 25.10.02, 02:03 Mnie ucieszy! :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Cisza wyborcza IP: *.braun.de 25.10.02, 09:49 Gość portalu Hirek napisał: > Mnie ucieszy! :) > Pozdrawiam. Nie znam sie za bardzo na ordynacji wyborczej, ale czy rzeczywiscie cisza wyborcza dotyczy takze internetu? Jak mozna ja zrealizowac w praktyce? Przeciez nie blokuje sie chyba tresci wyborczych umieszczonych w internecie juz wczesniej. A zakladajac, ze zabronione jest dopisywanie nowych tresci, to w przypadku forum wystarczy dopisac cokolwiek (nawet "niewyborczego") do juz istniejacego watku, by znalazl sie on "na gorze" i ponownie przyciagal uwage czytelnikow. Ech, zapytalbym Prawnika ale juz chyba przeginam z ta seria pytan. Jak przyjdzie rachunek, to sie nie pozbieram. Odpowiedz Link Zgłoś