dotig1 15.03.06, 18:28 Poszukuję dobrego urologa dzieciecego w Markach czy ktoś mógłby podać mi namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia741 Re: urolog dziecięcy 17.03.06, 10:44 Ja znam dobrą lekarkę, nie jest to urolog ale potrafi pomóc w wielu przypadkach, także tych bardziej skomplikowanych - pani Dorota Czech, tel. 7812369. Gabinet w Markach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bmateuszczyk Re: urolog dziecięcy 17.03.06, 14:40 sylwia741 napisała: > Ja znam dobrą lekarkę, nie jest to urolog ale potrafi pomóc w wielu > przypadkach, także tych bardziej skomplikowanych - pani Dorota Czech, tel. > 7812369. Gabinet w Markach. Doktor Czech to rzeczywiscie dobry lekarz. Co do urologa dziecięcego, to nie wiem czy w ogóle znajdziesz lekarza o tej specjalności w Markach. My jeździliśmy do szpitala w Dziekanowie leśnym. Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
dotig1 Re: urolog dziecięcy 20.03.06, 20:43 Dziekuje za odpowiedzi musze iść z synkiem do urologa wiec może poszukam w wawie.Ale tel do pani doktor też sie przyda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś