pgr6 05.04.06, 19:52 Witam, Gdzie mogę uzyskać oficjalny adres zamieszkania Pana janusza Werczyńskiego ? pzdr pgr6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.karpinski Re: Adres 05.04.06, 20:39 pgr6 napisał: > Witam, > Gdzie mogę uzyskać oficjalny adres zamieszkania Pana Janusza Werczyńskiego ? 1. W Referacie Spraw Obywatelskich Urzedu Miasta Marki 2. W Centralnym Biurze Adresowym W.Karpiński Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Re: Adres 05.04.06, 21:34 Jak widzę sam szuka Pan zwady z burmistrzem Werczyńskim. Nie wiem czy jest Pan świadomy, ale złamał Pan ustawę o ochronie danych osobowych, i nic nie stoi na przeszkodzie aby Janusz Werczyński zawiadomił prokuraturę, a także wytoczył przeciw Panu osobny proces cywilny o odszkodowanie z tego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Spóźniłem się... 05.04.06, 21:36 Widzę że moderator działa sprawnie – jeszcze przed chwilą była wypowiedz Jerzego Krajewskiego w którym podał adres burmistrza, a tym samym złamał prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzykrajewski7 Okropna ustawa 06.04.06, 02:17 No widzi Pan, Panie Flash3, mam trochę szczęscia, że moderator szybko działa. To ile lat więzienia dostanę, Pana zdaniem, za to, że adres Pana Janusza Werczyńskiego pojawił się na tym forum na kilka minut? A tak swoją drogą, to który artykuł tej okropnej ustawy o ochronie danych osobowych naruszyłem, zważywszy, że burmistrz jest osobą publiczną i obywatel może zechcieć wiedzieć gdzie i jak mieszka, czy przypadkiem nie ponad stan swojej urzędniczej pensji. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
pgr6 Re: Okropna ustawa 06.04.06, 10:09 Witam, Przepraszam jeśli kogoś naraziłem swoim zapytaniem. Napiszę na adres Urzędu Miasta, może pismo dotrze do adresata. pzdr pgr6 Odpowiedz Link Zgłoś
jerzykrajewski7 Re: Okropna ustawa 06.04.06, 15:34 Adres Pana Janusza Werczyńskiego to nie jest jakąś tajemnicą. Proszę podać Pana adres mailowy, to go prześlę. Albo wysłać zapytanie na mój adres: jerzy.krajewski@ibs.edu.pl Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś