agafo 29.06.06, 12:37 poszukuje dobrego i w miare taniego stomatologa w Marchch. czy ktos mógły polecić?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grezak Re: STOMATOLOG??? 29.06.06, 13:22 nie polecam usług Edent na Piłsudskiego 143 Odpowiedz Link Zgłoś
pustelnicka Re: STOMATOLOG??? 30.06.06, 11:18 Na ul.Małej blisko Środkowej (II Pustelnik, prawie Struga) jest nowy gabinet. Dwie osoby mówiły mi że bardzo dobrze wyposażony i nie zbyt drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
milka9926 Re: STOMATOLOG??? 02.07.06, 19:42 polecam stomatologa przy ul. Ząbkowskiej obok sklepu MAZOWSZANKA nie znamnazwy ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
emiliusek Re: STOMATOLOG??? 06.07.06, 09:50 Przy Mazowszance jest dobry stomatolog, choć nie wiem jak jest teraz. Wspomnienia z dzieciństwa mam jednak nizbyt miłe. Pan był świetnym fachowcem, ale do dziecka potrzebna też jest delikatność, której mu brakowało. Polecam za to dentystę w... Ząbkach. Niegdyś był to zakład w Markach, niestety przenieśli się. Chodzę tam już... 12 lat i jestem zadowolona. Pani dentystka jest bardzo dobra, miła i świetnie leczy. Dzięki niej przestałam się bać tych wizyt. Dorota Gut Ząbki ul. Narutowicza 46 781- 54- 67 (niedaleko Makro). Plomba kosztuje 80 zł, z tego co wiem, to wszędzie w prywatnych gabinetach jest podobna cena:) Odpowiedz Link Zgłoś