ulcia33 07.07.06, 11:06 Witam Czy moze mi ktoś polecic jakąś dobra i niedroga fryzjerke w Markach. Nie musi to byc salon fryzjerski, może to byc jakaś Pani ktora w taki sposob dorabia sobie w domku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiliusek Re: fryzjer 07.07.06, 15:13 Polecam fryzjera u ,,Drucika''. Na rogu ul. Okólnej i Bandurskiego (nie wiem jaki tam jest nr). Pani może za ładnie nie czesze, ale ścina suuuuuper. Chodzę do niej juz od kilku ładnych lat i zawsze byłam zadowolona:) Za mycie, obcięcie i czesanie bierze chyba 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki754 Re: fryzjer 13.07.06, 12:03 Na ul.Konopnickiej mieszka fryzjerka, która dobrze czesze i jest niedroga. przyjeżdża do domu klienta. Mogę podać tel. Odpowiedz Link Zgłoś
cot1 Re: fryzjer 13.07.06, 15:11 przyłączając się do tematu bardzo proszę o podanie numeru tel. co mam podać e- mail? może :-) z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia33 Re: fryzjer 24.07.06, 11:37 dziekuje za telefon napewno skorzystam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś