Dodaj do ulubionych

PSZEPRASZAM

10.11.06, 07:41
PSZEPRASZAM AMBĘ I POZOSTAŁE KOBIETY. I PROSZE BEZ GŁUPICH KOMENTARZY.
Obserwuj wątek
    • b.zyk Re: PSZEPRASZAM 10.11.06, 09:52
      > PSZEPRASZAM (...)

"PRZEPRASZAM" jest grzeczne, pisane przez "rz" oczywiście. Żenada.
      Mogę zasponsorować słownik ortograficzny. Gdzie dostarczyć?
      Rozumiem, każdy popełnia błędy, ale żeby elementarne słowo napisać z błędem, to
      trzeba być naprawdę kimś wyjątkowym...

Czy o takie głupie komentarze chodzi? Takich ma nie być?
    • ambanasik Re: PSZEPRASZAM 10.11.06, 10:04
      zorro1980 napisał:

> PSZEPRASZAM AMBĘ I POZOSTAŁE KOBIETY.

Nie wiem jak "pozostałe kobiety",ale ja bardzo nie lubię jak się na mnie
      krzyczy.Panie zorro,sugeruję aby zapoznał się Pan wreszcie z netykietą, to moze
      wyrośnie z Pana forumowy don Diego.
      amba

"Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
      nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
      możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_"- dla ułatwienia podam Panu cytat z
      netykiety.
    • toban.zalogowany Re: PSZEPRASZAM 10.11.06, 12:22
      zorro1980 napisał:

> No i tu wyszło z pani Ani (...)
      > Odgryzłem sie i proponuję zakończyć bo przykro się to dla
      > szanownej pani skończy. Szkoda oczu.

Od razu zaznaczam, że z całych forumowych przepychanek słownych interesuje mnie
      tylko powyżej zacytowana groźba anonimowego usera zorro1980, która jest
      wyraźnie skierowana do konkretnej osoby Anny Banasik, mojej żony. Nie znam
      człowieka, więc w ten sposób informuję jegomościa, że regulamin forum w
      następujących punktach mówi co następuje:
      "4.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
      etnicznej, czy też propagujących przemoc"
      "8.
      (...)AGORA nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych
      użytkowników Forum Gazeta.pl innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się
      to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, którego dane dotyczą lub też
      na żądanie uprawnionych organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie
      postępowań."
      Prawdopodobnie postaram się za pośrednictwem Agora SA i uprawnionych organów
      państwa wyjaśnić intencje zorro1980, nie sądzę bowiem, by człowiek ten ujawnił
      swą tożsamość dobrowolnie i te intencje ujawnił.

Oczywiście, możliwe jest, że zorro1980 to mały krzykliwy nieszkodliwy osobnik,
      którego odwaga kończy się na straszeniu kobiet i dzieci, jednak nie mogę i nie
      chcę ryzykować.
      Liczę na zrozumienie mojej reakcji, również proszę uprzejmie Państwa o
      powstrzymanie się od komentarzy.

toban

• zorro1980 Re: PSZEPRASZAM 10.11.06, 14:05
        Przepraszam pisałem rano w pośpiechu i błąd jest oczywisty ale te głupie uwagi
        o słowniku schowajcie dla siebie. Natomiast jeśi chodzi o samo zdarzenie to
        ambre przeprosiłem nie dlatego ze sie boję Panie Toban tylko dlatego ze uznałem
        swój bład. Mówiąc ze pożałuje nie miałem na mysli żadnych czynów tylko zwykłą
        pyskówke jaką ambra zaczęła. Nie powiedziałem nic niegodnego. Jeśli chodzi o
        mnie to nie nalezę do tych co straszą dzieci i kobiety. Nie znasz mnie
        człowieku to po co te insynuacje. Nie ja zacząłem tą pyskówke ale miałem
        cywilna odwage i przeprosiłem. Weź pod uwagę że nie dyskutowałem na forum z
        twoja żoną tylko ona wtrąciła sie do mojego postu określajac mnie mniej niz
        zero. Kto powinien sie obużyć pierwszy. Zrobisz jak zechcesz tylko prosze nie
        strasz mnie regulaminami i organami państwowymi. Idz do sądu powiedz co chcesz
        albo napisz zażalenie do Pana boga. Tylko nie wystepuj z tym na forum bo co to
        obchodzi pozostałych. A jak masz nadal problem natury urazonego męza to jestem
        do dyspzycji kiedy chcesz. Zeby nie zanudzać forumowiczów proszę sobie odnaleźć
        mój mail który wczoraj podałem. Ja ambę przeprosiłem ciekawe kiedy ona
        przeprosi mnie za to mniej niż zero. A moze jestescie ponad takimi odruchami.
        • ambanasik Re: PSZEPRASZAM 10.11.06, 18:01
          Panie zorro, nie będę Pana przepraszać za słowa, których wobec Pana
          użyłam.Powiedziałam to z rozmysłem i nie mam poczucia winy.Miałam nadzieje, ze
          zaistniały incydent uświadomi Panu w końcu, ze po drugiej stronie kabla siedzi
          __człowiek__,taki sam jak Pan mieszkaniec naszego miasta_. Słowa, które Pan tu
          pisze anonimowo mogą uderzać w czyjąś godność.Proszę zauważyć, ze niektórzy
          forumowicze maja odwagę cywilną i nie ukrywają sie za nick'ami.
          Dziękuje za Pana przeprosiny i uważam, że wyczerpaliśmy temat.
          amba
          • zorro1980 Re: PRZEPRASZAM 10.11.06, 18:32
            To znaczy że z panią i Pani meżem jest tak jak myślałem. Trudno ja swoje
            przeprosiny podtrzymuję. Jezeli pani zrobiła to z rozmysłem to ja przy Pani
            jestem mały miki bo powiedziałem nie to co chciałem. Pozostaje mi juz tylko
            droga cywilno prawna, lub zażalenie do Boga, bo takie okreslenie jak Pani uzyła
            to dopiero uwłaczanie ludzkiej godnosci.
    • liona1 Re: PSZEPRASZAM 10.11.06, 15:04
      zorro1980 napisał:

> PSZEPRASZAM AMBĘ I POZOSTAŁE KOBIETY. I PROSZE BEZ GŁUPICH KOMENTARZY.

Co prawda mógłby Pan grzeczniej przeprosić. Nie wiem co na to pozostałe kobiety
      ja jestem wspaniałomyślna, przeprosiny przyjęte.
      Mama nadzieję, że w przyszłości powstrzyma się Pan od seksistowskich
      wypowiedzi. Proszę już bez komentarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka