agnieszkalu 17.01.07, 18:47 Relację z tegorocznej imprezy WOŚP w Markach można obejrzeć w telewizji internetowej limtv.pl Zapraszam agnieszkalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logan.marki Re: WOŚP w Markach 17.01.07, 19:20 Bardzo fajny film ;-) Uważam iż warto go opublikować na stronie UM, i to nie byle gdzie, ale w materiałach promocyjnych z odnośnikiem na stronie głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
kenula Re: WOŚP w Markach 18.01.07, 09:28 Obejrzałam film i jestem pod wrażeniem. Moje gratulacje! Świetna impreza. Gratuluję paniom Lużyńskim i osobom pomagającym udanej imrezy i rewelacyjnej sumy.To świetny przykład dla społeczności mareckiej, że jeśli się czegoś chce to można to osiągnąć (pomóc innym i promować nasze miasto). Powodzenia w następnym finale. Odpowiedz Link Zgłoś
spartakus15 Re: WOŚP w Markach 20.01.07, 12:09 Gratuluję świetnej imprezy. Prawdopodobnie zorganizowały to wolontariuszki Panie Lużyńskie. Jak widać "Móc to chcieć". Świetna relacja.Ciekawe czy inne sztaby też takie mają? Jeśli nie - to podwójne gratulacje. Wreszcie ktos sprawił,że jestesmy najlepsi!!! w powiecie. Wielkie brawa! Pozdrawiam wszystkich wolontariuszy. spartakus15 Odpowiedz Link Zgłoś
ambanasik Re: WOŚP w Markach 20.01.07, 22:47 spartakus15 napisał: Wreszcie ktos sprawił,że jestesmy najlepsi!!! w powiecie. Wielkie brawa! Ten "ktoś" to Mieszkańcy naszego miasta. To my sami, którzy dzięki inicjatywie, pomysłowosci i cięzkiej pracy Pań Luzyńskich mielismy szansę pokazac ze mamy szczere i szczodre serca, że potrafimy wspólnie pracowac i wspólnie sie bawić,a nasza marecka młodziez potrafi być aktywna, konstruktywna i pozyteczna. pozdrawiam amba Odpowiedz Link Zgłoś